Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    Kuku написа:
    Станишев ако е нерешителен, значи Бойко е направо путьо То не беше отмятане, то не беше чудо.... и мани другото, ама продължава!По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много хеща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!Вие щом предпочитате да дъвчете асфалт и релси - ваша си работа. Аз не искам.... Не съм ЗА Станишев, но определено съм ПРОТИВ Бойко
    Аз лично НЕ помня какво точно направи за народа г-н Станишев...нито минималната заплата се качи...нито пенсии...нито каквото и да било...Факт е, че бизнеса се развиваше добре, но не виждам с какво Станишев и ко допринесоха за това...Освен, че се строяха хиляди хотели на апетитни места със безизвестни собственици, сульо и пульо си накупуваха джипове лимузини и издигнаха вили около десетки язовири за милиони по неизвестен начин...спряха ни фондовете от европа...и какво ли още не...А аз имах в предвид, че Бойко е нерешителен а не Станишев...Станишев само като ми се покаже на телевизора и сменям канала толкова ми е мазен и подъл лъжец и сладкодумец...А това питах и колегата...къде и как вижда алтернативата...защото аз друга не виждам...
    Мазен е Станишев направо да го (*^*&%^ от кеф

Коментар

Kuku написа:
      По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много неща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!
      Вярно е, тогава имаше глад и ... нищо друго...
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

[quote:19dd94aaf6="Lane Staley"]Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и Методий

Коментар

sok1 написа:
          Томисла в Дончев е бил програмен директор в институт "Отворено общество" - София, ръководи звеното за подготовка и управление на проекти по европейски програми.
          може да е избирателно, но е достатъчно Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 и нагоре има бисери в кариерата. наше момче, дет се вика.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз лично НЕ помня какво точно направи за народа г-н Станишев...нито минималната заплата се качи...нито пенсии...нито каквото и да било...
            Точно това направиха Станишев и мазната Емилия Масларова, която аз по презумпция не мога да понасям. Което си е , си е. Пенсиите по това време бяха многократно актуализирани, майчинските бяха докарани до ниво 240 лв. Всичко е в застой сега. Имаме много инфраструктурни придобивки и подобрения сега, но с тях не забогатяха хората нито се нахраниха...Съмненията ми относно скоростта на прерязаните лентички вече избиват и наяве. Всичко построено преди две години започва да се руши и да страда откъм липса на качество...За съжаление закърпената работа с положени уж милиони по нея вече започва да смърди на евтиния с "покрити" и потайно окрадени средства...Количеството се оказва, че е било за сметка на качеството. Поне там, където са наблюденията ми.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Пък и заплатите, май се повишиха с едни 70-80% За пореден път стигаме до извода, че щом Бойко казва "добре сте", значи трябва да сме добре, нищо, че работата върви на зле Статистиката за построените пътища, която Имортъла пусна преди време, ще ви оставя сами да си я потъсите.

Коментар

Защо умни колеги премълчавате едно нещо-ако примерно от утре минималната заплата стане 600лв и всички обвързани с нея социални плащания,след 10 години какъв ще е етническия състав на ражданията.И да не ми казва някой ,че решението му за дете е свързано с детските за него.
                Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Току що разбрах,че е дошъл края на сегашното управление.Дано следващото не е ластик.Демек да се върне в поза партер.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

кроко61 написа:
                    Защо умни колеги премълчавате едно нещо-ако примерно от утре минималната заплата стане 600лв и всички обвързани с нея социални плащания,след 10 години какъв ще е етническия състав на ражданията.И да не ми казва някой ,че решението му за дете е свързано с детските за него.
                    то може би и затова никой не риве за мин. заплата, нито пък има всенародно веселие по повод увеличаването й. хората си искат доходите отпреди дянков, за да раждат деца. също и количеството направления от ОПЛ за специалисти, между другото!
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                      кроко61 написа:
                      то може би и затова никой не риве за мин. заплата, нито пък има всенародно веселие по повод увеличаването й. хората си искат доходите отпреди дянков, за да раждат деца. също и количеството направления от ОПЛ за специалисти, между другото!
                      А кой ли политик след Дянков ще върне безумието със строителствата на всичко и навсякъде? Т.е. тоя финансов кеф дето бил преди Дянков?
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

[quote:94b09aa0a8="sok1"][quote:94b09aa0a8="Lane Staley"]Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и Методий
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз "финансов кеф" още не съм виждал в тая държава. А туй - за строителството и връзката му с раждаемостта, дали би го обяснил по-подробно, че нещо ми убягва?
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Kuku написа:
                            Пък и заплатите, май се повишиха с едни 70-80% За пореден път стигаме до извода, че щом Бойко казва "добре сте", значи трябва да сме добре, нищо, че работата върви на зле Статистиката за построените пътища, която Имортъла пусна преди време, ще ви оставя сами да си я потъсите.
                            Сигурно си прав...не мога да говоря с цифри, но вероятно се е качила от 230 на 290лв минималната заплата...което е смешно и трагично дори...пенсиите и те са се качили многократно с по 4-5лв...т.е. 5 пъти по 5лв са си цели 25лв...голямо качване...построиха пътища ремонтираха ги...в момента състоянието им е по зле и от преди когато бяха на по 20 години на някой от тях...при все че тогава пари ИМАШЕ доволно...фирмите бяха във възход...държавата се крадеше като за световно....и никой не му пукаше...дори и на народа...старите тартори си държаха черноморието...те не го държаха те го разсипаха направо...всички хубави места в държавата бяха продадени или заменени...ама на кой му дремеше...вземахме си заплатките и си свиркахме...а като ни пресна кризата един шамар да ни върне на земята се осъзнахме по изборите и ги изгонихме онези мазници...сега когато поне държавата е "стабилна финансово" и, ако не е друго то поне се говори за арести и затвор за разните заменки и т.н. и за сефте видях толкова народ на куп да се изправи пред съда дори и не особено резултатно...на мен ми говори за поне малко желание....не за воля...а за малко желание...нещо което лично аз през съзнателния си живот не бях виждал в България...не бях виждал и мащабно строителство...това да асвалтират пътя до с.Дончево си е чиста реклама за да си кажат бабите "Е на комунистите се върнаха и оправиха пътя"...Да аз ИСКАМ МАГИСТРАЛА, искам ново околовръстно на София, искам нов Централен площад на Добрич, Бургас, Пазарджик и т.н.. Искам и по-висока заплата...ама като бяхме глупави преди 6-7 години когато бяхме във възход вместо тогава да имаме протести и да искаме парите да се използват по предназначение, а не за заменки и кражби е сега си носим кръста....а сега продължавам да се убеждавам, че ще се върнем дори към онези същите комунисти, полуписти, турци и какви ли още не....и пак ще ни мажат очите и пак ще ни крадат и пак ще се върне старото положение на безвремие и на никаква промяна....на празни приказки по телевизията и на безнаказаност било то сред министри и управници било то в администрация и т.н....пак ще се строят Цанкови камъни, пак ще се правят "магистралки без акт 16 с ограничение 90км/ч", пак ще ни спрат фондовете, защото Европа не е само глупаци които дават пари за щяло и нещяло...Пак тези фондове ще се източват...пак по черноморието ще се върнат предишните крадци и разграбващи чичковци с лимузини....жал ме е за всичко....
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Затова пък ще си имаме премиер-скала - доказан гешефтар и разработчик на схеми, но затова пък решителен и лоялен към червената мафия! Ще си имаме нагли и изгладнели, но несменяеми министри. Ще имаме много прекратени дела поради липса на доказателства (то не че до сега нямаше, но поне имаше и осъдени). Ще си имаме нови Алеви, Балеви, Валеви и Галеви, нови "Нагли". Ще се нароят отново маса мастити консултанти за милионни хонорарчета. Но по-важното е, че ще имаме отново разтеж на жизнения стандарт. Само че няма да е нашия, а на Р. Овч. и сие. Кеф!...Дано да греша! Само че историята казва друго...

Коментар

Според мен пък ще си имаме нов фюрер. Чистак бърсак нов месия - още не го знаем кой е, но ще ни се сведе до знанието. Рано е още - у какви сте нетърпеливковци.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X