Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдаа... Буди Будев - Будистия уволнил Дянков... У мен тази реакция Буди само смях...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На новината бе отделена 1 минута в новините на БТВ и Канал1. Колкото и на препарирания мечок. :D :D :D

Коментар

еххх какво лято идва само, същото като това на 1995 и всички последвали от това събития
        Брава 1.6

Коментар

Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...
            Кое е крачка назад?От 4 години едни хора, които са на власт, а не им е ясно какво се прави с нея ни е**ат мамата, а ти пак се пениш на други? От кого си разочарован? От тези дето са на власт или от тези които не са? Интересно как може да е второто?Ни ли ми обяснил как така хем не обичаш комунистите ( видно от горния пост ), хем подкрепяш протест срещу ниските доходи? Дясната политика не предполага увеличение на доходите чрез държавата. Или пък национализация
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

kiselo написа:
              Ако знаеш колко си прав
              Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
              ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Lane Staley написа:
                kiselo написа:
                Кое е крачка назад?От 4 години едни хора, които са на власт, а не им е ясно какво се прави с нея ни е**ат мамата, а ти пак се пениш на други? От кого си разочарован? От тези дето са на власт или от тези които не са? Интересно как може да е второто?Ни ли ми обяснил как така хем не обичаш комунистите ( видно от горния пост ), хем подкрепяш протест срещу ниските доходи? Дясната политика не предполага увеличение на доходите чрез държавата. Или пък национализация
                Да обяснявам ти веднага! Мен не ми пука дали се наричат комунисти или каквито и да е. За мен зад партията стои човек, лице, личност! Не казвам в никакъв случай, че Б.Борисов е личността която олицетворява чудесното управление за мен!! Това би било обсурдно, но от това да избера Станишев и ко, и да оставя този несигурен и често нерешителен човек да ни управлява ми е по-добра алтернатива от това да се върна към онези боклуци които в период на възход, ако може да се нарече така...периода в който се намираше работа почти без проблем за що годе сносни пари (700-800лв) и бизнеса беше дръпнал напред НЕ направи нищо за да подобри положението в държавата дори напротив окраде се като долно куче! Не че ББ не краде...не че е цвете за мирисане...Искам да кажа, че като гледам как се настройват хората и на къде отиват нещата на лято ще се върнем към тези дето ги изгонихме преди 4 години и те ще са вече много по добре обиграни в това да ни е*ават майката....Тези които са сега не са добри определено...но и определено ги предпочитам пред всички други...а народа забравя прекалено лесно...нямам алтернатива от която да избирам...затова избирам по-малкото зло...естествено не ангажирам никой с моето мнение...За добро или за лошо съм научен, че в живота си не трябва да чакам нищо от никой камо ли от държавата...бачкам като луд от сутрин до вечер...скъсвам си зад*ика за да имам това което имам...борил съм се години наред за да го постигна...знам, че нямам гаранция за вечен успех...но не искам определено само държавата да ме направи успешен...Имаше един американски президент който го е казал най-точно..."Не мислете какво може държавата да направи за вас, а какво Вие може да направите за нея!"...Че мърльовците ще крадат от данъците ни и ще лапат мангизи от къде ли не...факт...такова е поколението и манталитета ни....иначе казано...толкова си можем...Иначе положението на Държавата в момента...определено ми допада повече от положението и преди 4 години...не ми харесва положението на хората...само то не се е променило...но все вярвах, че следващите 4 години ще се промени...явно не...

Коментар

kiselo написа:
                  ... но от това да избера Станишев и ко, и да оставя този несигурен и често нерешителен човек да ни управлява ми е по-добра алтернатива от това да се върна към онези боклуци които в период на възход, ако може да се нарече така...периода в който се намираше работа почти без проблем за що годе сносни пари (700-800лв) и бизнеса беше дръпнал напред НЕ направи нищо за да подобри положението в държавата дори напротив окраде се като долно куче!...Тези които са сега не са добри определено...но и определено ги предпочитам пред всички други...а народа забравя прекалено лесно...нямам алтернатива от която да избирам...затова избирам по-малкото зло...естествено не ангажирам никой с моето мнение...
                  Четеш ми мислите!
                  kiselo написа:
                  Не че ББ не краде...не че е цвете за мирисане...
                  ... но пък пое управлението в началото на най-голямата криза в Европа и остави много повече реални неща от времето на "тройната ламя" въпреки кризата.
                  Stop giving directions, just say "Follow me."
                  Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                  Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Четох до средата - постът ти е една боза, която не искам да пия до дъно "Решителният" ББ не взе едно решение, от което след това да не се отметна поне 2 пъти.Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и Методий
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе хора какви 4 години? Какви минали, по-минали и още по-минали ?? 24 год. ни се е*ава мамта, заради предишните 45год., дето не само сме били в застой, а са ни върнали назад, въпреки че сме били най-най-най и по-по-най на Балканите. Едните са като другите, а тях всички ги знаем кои са, ама още ни е страх да си кажем, точно заради онези 45год. управление. Трябва си промяна на конституцията, а не промяна на "цвета" на властта - с две ТТ-а

Коментар

[quote:3936e0a21f="Lane Staley"]Четох до средата - постът ти е една боза, която не искам да пия до дъно "Решителният" ББ не взе едно решение, от което след това да не се отметна поне 2 пъти.Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и Методий

Коментар

Колега kiselo ако трябва да изразя мнение трябва да повторя твоето.Само допълвам на 18 02 2013г-преди четири години табелките на чиновниците в област Търговище бяха на ТУРСКИ
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

То да беше само в Търговище... В шуменските села един хляб не можеше да се купи на български...
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Станишев ако е нерешителен, значи Бойко е направо путьо То не беше отмятане, то не беше чудо.... и мани другото, ама продължава!По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много неща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!Вие щом предпочитате да дъвчете асфалт и релси - ваша си работа. Аз не искам.... Не съм ЗА Станишев, но определено съм ПРОТИВ Бойко

Коментар

Kuku написа:
                                Станишев ако е нерешителен, значи Бойко е направо путьо То не беше отмятане, то не беше чудо.... и мани другото, ама продължава!По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много хеща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!Вие щом предпочитате да дъвчете асфалт и релси - ваша си работа. Аз не искам.... Не съм ЗА Станишев, но определено съм ПРОТИВ Бойко
                                Аз лично НЕ помня какво точно направи за народа г-н Станишев...нито минималната заплата се качи...нито пенсии...нито каквото и да било...Факт е, че бизнеса се развиваше добре, но не виждам с какво Станишев и ко допринесоха за това...Освен, че се строяха хиляди хотели на апетитни места със безизвестни собственици, сульо и пульо си накупуваха джипове лимузини и издигнаха вили около десетки язовири за милиони по неизвестен начин...спряха ни фондовете от европа...и какво ли още не...А аз имах в предвид, че Бойко е нерешителен а не Станишев...Станишев само като ми се покаже на телевизора и сменям канала толкова ми е мазен и подъл лъжец и сладкодумец...А това питах и колегата...къде и как вижда алтернативата...защото аз друга не виждам...

Коментар

Working...
                                X