Мдаа... Буди Будев - Будистия уволнил Дянков... У мен тази реакция Буди само смях...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kiselo написа:Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Lane Staley написа:kiselo написа:Глупав народ...ако това лято за пореден път направим крачка назад вместо напред както обикновено...определено ще започна да действам по въпроса да се изнеса от тук... Ако турци, комунисти и някаква псевдо депутатка имаща се за европейка отново започнат да ни е*ават майката значи просто този народ е прекалено ТЪП....лично аз ги виждам нещата лятото със масови протести и разделение в държавата...Дори незнам защо го пиша това в момента, но съм адски разочарован от всичко случващо се в държавата...Да поясня! 100000% ПОДКРЕПЯМ всеки един протест срещу високите сметки и ниските доходи на хората, защото е ненормално лудо да се опитваш да живееш с 300-400лв на месец...просто е извращение и да продължава вече години наред...но да се връщаме назад е по-глупаво и от това...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:... но от това да избера Станишев и ко, и да оставя този несигурен и често нерешителен човек да ни управлява ми е по-добра алтернатива от това да се върна към онези боклуци които в период на възход, ако може да се нарече така...периода в който се намираше работа почти без проблем за що годе сносни пари (700-800лв) и бизнеса беше дръпнал напред НЕ направи нищо за да подобри положението в държавата дори напротив окраде се като долно куче!...Тези които са сега не са добри определено...но и определено ги предпочитам пред всички други...а народа забравя прекалено лесно...нямам алтернатива от която да избирам...затова избирам по-малкото зло...естествено не ангажирам никой с моето мнение...kiselo написа:Не че ББ не краде...не че е цвете за мирисане...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Четох до средата - постът ти е една боза, която не искам да пия до дъно "Решителният" ББ не взе едно решение, от което след това да не се отметна поне 2 пъти.Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и Методийlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Абе хора какви 4 години? Какви минали, по-минали и още по-минали ?? 24 год. ни се е*ава мамта, заради предишните 45год., дето не само сме били в застой, а са ни върнали назад, въпреки че сме били най-най-най и по-по-най на Балканите. Едните са като другите, а тях всички ги знаем кои са, ама още ни е страх да си кажем, точно заради онези 45год. управление. Трябва си промяна на конституцията, а не промяна на "цвета" на властта - с две ТТ-а
Коментар
-
[quote:3936e0a21f="Lane Staley"]Четох до средата - постът ти е една боза, която не искам да пия до дъно "Решителният" ББ не взе едно решение, от което след това да не се отметна поне 2 пъти.Честит ти Министър на Финансите:Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година - философия във Великотърновския университет ,,Св. св. Кирил и МетодийRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Станишев ако е нерешителен, значи Бойко е направо путьо То не беше отмятане, то не беше чудо.... и мани другото, ама продължава!По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много неща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!Вие щом предпочитате да дъвчете асфалт и релси - ваша си работа. Аз не искам.... Не съм ЗА Станишев, но определено съм ПРОТИВ Бойко
Коментар
-
Kuku написа:Станишев ако е нерешителен, значи Бойко е направо путьо То не беше отмятане, то не беше чудо.... и мани другото, ама продължава!По времето на Бойко се правеха (говоря в минало време, защото песента им е изпята) много хеща, докато народа гладуваше, а преди това нещата бяха мааааааалко по-различни!Вие щом предпочитате да дъвчете асфалт и релси - ваша си работа. Аз не искам.... Не съм ЗА Станишев, но определено съм ПРОТИВ БойкоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар