Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-големия тъпак, който досега е взимал властта в България превърна управлението в реалити шоу.Няма план, визия, обмисляне... НЕ!Става сутринта човека гледа сутрешните блокове и и почва едно "тука има-тука нема".Некой пръднал - ми уволнявам го. щото ние в герб не правим такива работи и той пое ангажимен лично пред мен да не пърди.Ама кой си ти бе дришльо та си се взел толкова насериозно!?Решенията се взимат пост фактум и под натиск - и никое досега не е било последно...Като в казармата.Това ще правим, не обратното ще правим, не това първото правим ... Като пиле в кълчища... Путьовщина!Драйфа ми се от тоя топидиот.Лошото е, най-лошото е че заради тъпака - пак се задава тройна коалиция от комунягите, ченгетата от ДПС-то и някой друг нещастник получил вяра.Някй тук се кефеше на Станишката, че му въвел плоския данък и му паднали даниците - ами сега Станишката обещава точно обрратното, че и други работи.Много лоши години ни чакат... Но поне всичко ще е планирано предварително.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

кроко61 написа:
      Май само в българския език има дума -чорбаджия-изедник.
      Как мислиш - безпричинно ли я има?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        кроко61 написа:
        Май само в българския език има дума -чорбаджия-изедник.
        Как мислиш - безпричинно ли я има?
        Не само в българския я има, нито само в България се случава това.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ето и мишока който стои зад всичо.http://smart.dir.bg/dnes/news/ostavk...-13127305?nt=4

Коментар

Вече са вижда на коня.................нещастника и ибрикчия на ДПС
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

За периода на управление на Станишев тока е поскъпнал почти двойно!Тоя за малоумни ли ни взема, за късопаметни или и двете!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                За периода на управление на Станишев тока е поскъпнал почти двойно!Тоя за малоумни ли ни взема, за късопаметни или и двете!
                Не е проблема в това че тока е поскъпнал, а че последните 4 години доходите на хората вървят ама надолу!

Коментар

nikolovvd написа:
                  Същите реактори като тези за Белене ще работят, само че 4 на брой в Турция. Цената на която ще излиза тока от турската АЕЦ е 0.12-0.15 Евро, което си е 25-30 стотинки. Натам си ти!
                  ахам, и един мармот...
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nikolovvd написа:
                    ... Станишев...Тоя за малоумни ли ни взема, за късопаметни или и двете!
                    Не само ни смята за такива, но повечето хора СА такива.И ГЕРБ са си виновни - въпреки че има доста хубави неща от тяхното управление, направиха и доста грешки.Хора, кажете за кой да гласувам! Негласуването и пускане на невалидна бюлетина не е вариант за мен! Въпросът ми е най-вече към хората, които като че ли са на хонорар към Станишев и Доган.
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

например за Светльо от Хиподил. безкрайно разнообразие в безкрайни комбинации му е майката!
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                        например за Светльо от Хиподил. безкрайно разнообразие в безкрайни комбинации му е майката!
                        То хубаво, ама по тоя начин все едно наливам в кошницата на тройната коалиция... А не ми се ще, ама хич!
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

тя, съгласно най-новата ни история, тройната коалиция е неизбежна. важното е да се гърчат и да им е скъпо. пък Светльо събра 5% на президентските избори, което си е над летвата. то така се почва - тоя с 5%, оня с 5% и боклуците не могат да правят каквото си искат толкова лесно. изобщо, ще ми се парламент с поне 10 различни партии вътре. както и да е, де, аз за себе си съм решил.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Абе кво става в тая държава, г-н Борисов не съм го виждал по телевизията поне 3-4 дена... или не съм гледал достатъчно телевизия ?
                            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

По непотвърдени данни Дянков е подал току що оставка. Дончев финансов министър, Павлова вицепремиер.

Коментар

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5535411
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X