Най-големия тъпак, който досега е взимал властта в България превърна управлението в реалити шоу.Няма план, визия, обмисляне... НЕ!Става сутринта човека гледа сутрешните блокове и и почва едно "тука има-тука нема".Некой пръднал - ми уволнявам го. щото ние в герб не правим такива работи и той пое ангажимен лично пред мен да не пърди.Ама кой си ти бе дришльо та си се взел толкова насериозно!?Решенията се взимат пост фактум и под натиск - и никое досега не е било последно...Като в казармата.Това ще правим, не обратното ще правим, не това първото правим ... Като пиле в кълчища... Путьовщина!Драйфа ми се от тоя топидиот.Лошото е, най-лошото е че заради тъпака - пак се задава тройна коалиция от комунягите, ченгетата от ДПС-то и някой друг нещастник получил вяра.Някй тук се кефеше на Станишката, че му въвел плоския данък и му паднали даниците - ами сега Станишката обещава точно обрратното, че и други работи.Много лоши години ни чакат... Но поне всичко ще е планирано предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кроко61 написа:Май само в българския език има дума -чорбаджия-изедник.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:... Станишев...Тоя за малоумни ли ни взема, за късопаметни или и двете!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
slonikon написа:например за Светльо от Хиподил. безкрайно разнообразие в безкрайни комбинации му е майката!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
тя, съгласно най-новата ни история, тройната коалиция е неизбежна. важното е да се гърчат и да им е скъпо. пък Светльо събра 5% на президентските избори, което си е над летвата. то така се почва - тоя с 5%, оня с 5% и боклуците не могат да правят каквото си искат толкова лесно. изобщо, ще ми се парламент с поне 10 различни партии вътре. както и да е, де, аз за себе си съм решил.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар