Май сме платили само капарото за Шенген, ми се струва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сергей Станишев: БСП идва, пазете се! Верно трябва да се пазим,че със него си води още Р.Овч.Р.Петко.КурНелия,Пепи ДимитроФФ.Местанчо,Миков Масларова и компания.Това което червените обещават няма как да го направят дано само хората да не им повярват че сега са яхнало вълната и плямпат ли плямпат.
Коментар
-
За съжаление като гледам, хората им вярват. Явно има доста хора, които вярватв светлото бъдеще, но ако някой друг им го направи. Честно казано, започвам да се плаша от размера, който придобиват протестите. Не защото хората протестират, те имат право да изразяват позиция и да искат промяна, както и да търсят правата си, и аз бих подпрепила един протест с ясни и изпълними искания, а от това, че се следват сляпо обещанията на една партия и лидер, които доказаха, и то съвсем наскоро, че нито могат, нито имат желание да работят за хората.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:За съжаление като гледам, хората им вярват. Явно има доста хора, които вярватв светлото бъдеще, но ако някой друг им го направи. Честно казано, започвам да се плаша от размера, който придобиват протестите. Не защото хората протестират, те имат право да изразяват позиция и да искат промяна, както и да търсят правата си, и аз бих подпрепила един протест с ясни и изпълними искания, а от това, че се следват сляпо обещанията на една партия и лидер, които доказаха, и то съвсем наскоро, че нито могат, нито имат желание да работят за хората.
Коментар
-
Като наблюдавам случващото се през последните 23 години виждам, че след всяко правителство с БСП е имало поне две дясно/дясноцентриски правителства. Винаги БСП са слизали от власт след провали в управлението и някой им е оправял кашата. Дали ще е Костов, Сакскобурготски - все тая. Оправянето обаче става с непопулярни мерки, а по време на световна икономическа криза - с драстични мерки. Това неминуемо води до трупане на негативи и съответно отново на власт идва БСП. Така се върти колелото и понеже паметта ни е къса резултатите са на лица - стоим си бедни в задния двор на Европа, вместо да забравим за БСП, ДС и прочие вредни абривиатури. Ако следващото правителство е на БСП, първото нещо което ще направи ще е да вземе един заем от 10-15 милиарда Евро, за да построи Белене. Масонският брат Р.Овч. отговарящ за енергетиката в България, ще си направи поредната гушка и в момент, когато всички в ЕС вече са излезли от кризата и са на път да си върнат заемите, ние ще сме пак на дъното и пак ще ни намалят кредитния рейтинг и пак ще сме без пари и най-бедни в Европа.Ако това стане след 4 години ще сънуваме сметки за ток от порядъка на 150-200 лв., защото 1 kWh ще е минимум 50 ст., а като заработи Белене по левче!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Много сте хитри. Да отвратим хората, като кажем че това са протести на БСП. Къде го видяхте това? Кой от протестиращите каза ’Искаме си Станишев и БСП’? Кой от протестиращите каза ’Искаме АЕЦ Белене’? Протестиращите не са длъжни да са спецове по електроразпределение, че само тогава да имат право да гласуват. Хората виждат голям процентен скок, протестират и искат държавата да провери дали всичко е наред. И държавата проверява и се установяват някакви големи батаци, дотам че ББ да плаши Семерджиев със затвор и т.н. От страна на политическите партии аз виждам само някакви вяли опити да яхнат вълната, но не им се получава. Честно казано БСП точно не ги виждам чак толкова да са развяли знамето пред народа, защото колкото повече се оака ББ преди изборите - толкова по-добре за БСП. Реално ако сега в момента се изпълнят исканията на протестиращите и се изчистят простотиите в ценообразуването БСП само ще загуби, защото ББ със сигурност ще направи промените на бял кон, развял лозунга ’Аз ви спасих’. Гледам че ВМРО се опитват да се възползват, но те са толкова отчаяни, че всичко ще направят само за шанс да са в новия парламент.Николов, не си прави илюзии. Ако следващото правителство е на БСП то НЯМА да започне да строи Белене. Може да симулира дейност с някакво договорче, защо не и няколко, но реален строеж няма да започнат. Цялата тази Белене драма и референдума беше за да се нанесе удар на ГЕРБ, а не защото им се строи АЕЦ на комунистите. В протакането на АЕЦ има също толкова много кинти колкото в построяването му, говорим за странични далавери. Много съм учуден, че си позволявате реплики от рода на ’тоз няма право да протестира щото нищо не разбира’. Ще прощавате, имам право да си протестирам колкото си ща, а ако сме достатъчно много държавата е длъжна да ни даде отговор и да ни обясни кое как и защо. И както ако ЕРП-то ако е сбъркало в сметката ми (не в киловатите, а в ценообразуването) ще каже едно ’айм сори’, така и аз ако не съм прав ще им благодаря за обяснението и ще им кажа ’айм сори’. Само дето в тяхното ’айм сори’ има в скоби едно ’(ако мине, колкото мине)’. Щото сега ако се окаже, че цената всъщност е трябвало да е, примерно, с 5% по-ниска, никой няма да ни върне парите от сметките назад, нали? А реално те ще са крадени пари, от нас.
Коментар
-
ls1 написа:Протестиращите не са длъжни да са спецове по електроразпределение...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dikanio написа:"Някой видя ли цигани на протеста?"slonikon написа:най-добре ги закръгли на 10лв.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Не приписвайте тези протести на партии...Възможно е да е имало опити и някой да се възползва от въставането на хората ( аз поне не съм чул на протеста такъв опит. Такива "политици" трябва да бъдат изметени още докато си отворят устата и там на площада да бъдат линчувани...Хората вече са притиснати в ъгъла. Дали е Бойко, дали друг - все тая. Аз се радвам обаче, че овчедушието и безразличието на хората умряха па макар и за три дена.Българина трябва да покаже, че е жив и му пука, какво плаща, как го плаща и защо на такава цена го плаща...И както е тръгнало - дай боже един ден всите датръгнем срещу работодателите си и да поискаме адекватни на труда си доходи, защото не може работника да си чака заплатата, а шефът му да е в Сент Мориц на ски...Примерно. Дадох пример за единичен случай, но той хич не е изолиран.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар