Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://dariknews.bg/view_article.php...=1035970Как Ви се връзват новината и снимката? Това некви комици ли са снимани, кви са ...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

че то само малоумници могат да я свършат тая работа, описана в новината. съвсем реална си е връзката.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1035970Как Ви се връзват новината и снимката? Това некви комици ли са снимани, кви са ...
        Не бе има муха в залата Гледам ги тия двамата на снимката и в мен възникват два въпроса:Къде изчезна цикра? и Защо ги изоставиха?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1035970Как Ви се връзват новината и снимката? Това некви комици ли са снимани, кви са ...
          Все едно са в стриптийз бар.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

И вие да сте на тяхното място също така ще гледате .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Според мен вече дебнат за ракети от Хизбула!

Коментар

Трябва да гледат надолу, защото бомбите ще са добре скрити П.П.Поне САЩ вече има поредното си оправдание за военни действия.....

Коментар

Терористи ли са Хизбулла или не са?Ако не са - тогава няма от какво да се притесняваме - и крясъците на Болен и Серго са излишни.Ако са - то тогава сме казали една истина. А истините трябва да се казват в очите.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Незнам кой е снимал, но явно е имал точно целта която е постигнал с това че ти, аз и много други читатели ще им направи впечатление. Това е по-интересноhttp://www.dnes.bg/slideshow.php?mre...иалният сайт на Хизбула публикува позициятата на Станишев за атентата в Бургас. В същото време Жозеф Дол, председател на Групата на ЕНП каза: "Изключително съм разтревожен да науча, че лидерът на ПЕС г-н Станишев е заел страната на Хизбула
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      Незнам кой е снимал, но явно е имал точно целта която е постигнал с това че ти, аз и много други читатели ще им направи впечатление. Това е по-интересноhttp://www.dnes.bg/slideshow.php?mre...иалният сайт на Хизбула публикува позициятата на Станишев за атентата в Бургас. В същото време Жозеф Дол, председател на Групата на ЕНП каза: "Изключително съм разтревожен да науча, че лидерът на ПЕС г-н Станишев е заел страната на Хизбула
                      Те лидерите на тая партия имат традиция да заемат позиция в подкрепа на тираните и терористите, а после да се отмятат-справка аген Гоце.А снимката се е тенденциозно показана - това е ясно. Но пък и на такова събитие кой освен един завършен идиот би си позволил такива физиономии...Кога в близките 100 години цял свят е бил вперил поглед в България?

Коментар

Atanas71 написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Ехее не бях се замислил ама наистина СерГея във устрема си да нарежда ГЕРБ мина на страната на Хизбула.Баси и мизерника долен.Ако той беше на власт щеше като мишка да се скрие и никога да не кажа кой е виновен.Да @#$$%%^%$^^ .

Коментар

Ама вие сериозно ли тълкувате по тоя начин?Мале, докъде ни докараха...хайде няма да коментирам повече, че ще отнеса наказание за обида. А то ще е просто констатация.

Коментар

ls1 написа:
                            Ама вие сериозно ли тълкувате по тоя начин?Мале, докъде ни докараха...хайде няма да коментирам повече, че ще отнеса наказание за обида. А то ще е просто констатация.
                            А как да го тълкуваме?

Коментар

СерГей наистина се взима много на сериозно. Явно че направи глупаво и непремислено изказване , но пък да искаш председателя на ЕНП да ти се извинява ....? Направо е изкукуригал с това безвластие 4 години Ето я и самата статия от неофициалния сайт на БСП- Днес.БГПрезидентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев настоява за пълно и незабавно извинение от лидера на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Жозеф Дол, съобщи пресцентърът на БСП.Жозеф Дол, който приветства българското правителство за направените разкрития за атентата в Бургас, каза по-рано, че е изключително разтревожен, че Станишев е заел позицията на Хизбула. Дол се позова на официалната страница на организацията, където се появи позицията на Станишев под заглавие ,,Българската опозиция отхвърля обвиненията срещу Хизбула за взривяването на автобуса: Управляващите следват Израел". Цитиран е Станишев, че намесването на Хизбула в нападението в Бургас е слабо обосновано и заплашва националната сигурност, а правителството повтаря позицията на Израел по въпроса."Изкривяването на думите ми от страна на Жозеф Дол е една жалка постъпка, за която аз настоявам той да се извини изцяло и незабавно", заяви днес Станишев. Той отбеляза, че ако Дол си беше направил труда да провери фактите, щеше да види, че дори членове на собствената му група - тази на ЕНП, се колебаят да подкрепят правителството на Борисов за позицията, заета след заседанието на КСНС.Според лидера на ПЕС има известна ирония в това, че в деня, в който Европейският парламент дебатира върховенството на закона и медийната свобода в България, Дол допусна онези грешки, които предизвикаха загрижеността на ЕП. "Може би г-н Дол е бил наплашен да направи такова скандално изявление лично от Борисов. Ако това е така, той лично се е докоснал до тактиките, използвани от нашето правителство. Надявам се г-н Дол да бъде любезен и да се извини за своите действия", добави Станишев.Лидерът на социалистите изтъкна, че не е възможно да се направят категорични изводи кой е отговорен за атентата в Бургас без пълно разследване и щателен преглед на всички факти. "В интерес на българските, а и на всички европейски граждани, аз категорично отстоявах да се изпълнят всички условия, които гарантират щателно разследване и демократична отчетност", подчерта Станишев. Той припомни, че българското правителство направи изявление, без да информира парламента и че демократичната отчетност вместо да бъде основополагаща в една парламентарна демокрация, е отсъствала напълно. Президентът на ПЕС отбеляза още, че разследването не е приключило.
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Явно се изражда семето червено.Нямам спомен бащата на Серго-Димитър Станишев да е изпадал в такъв конфуз :D :D :D
                                Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Working...
                                X