steven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
Същественото в този документ е мотива за вербуването ... "Контакти с оперативно интересни лица" - каквото и да значи това. Автентичността на документа, както надявам се забелязвате, се потвърждава от обекта на вербуване, т.е. "лично от г-н Бойко Борисов".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не ви ли станаха много съвпаденията, че още защитавате вожда? То не бяха фирми с мафиоти, снимки с мафиоти, споменавания в чужди и наши разследвания...nikolovvd, ще направиш, ама като се обърна към деловодството, веднага ще ми кажат, че такъв документ няма. Сега ще видим Цецо какво ще измисли, ама нещо не бърза да отрича.sok1, на това предложение отгоре седи "утвърждавам" и подписът на шефа на службата. Значи са били убедени, че става за информатор - бил е вътре в играта и или са го държали с нещо, за да сътрудничи наистина, или са имали взаимна изгода. Като имам предвид, че от цялата работа никой мафиот не е влязъл в затвора, а по-късно двете ченгета са освободени (и последващата им кариера), съм по-склонен да вярвам на втория вариант.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Не ви ли станаха много съвпаденията, че още защитавате вожда? То не бяха фирми с мафиоти, снимки с мафиоти, споменавания в чужди и наши разследвания...nikolovvd, ще направиш, ама като се обърна към деловодството, веднага ще ми кажат, че такъв документ няма. Сега ще видим Цецо какво ще измисли, ама не бърза да отрича.sok1, на това предложение отгоре седи "утвърждавам" и подписът на шефа на службата. Значи са били убедени, че става за информатор - бил е вътре в играта и или са го държали с нещо, за да сътрудничи наистина, или са имали взаимна изгода. Като имам предвид, че от цялата работа никой мафиот не е влязъл в затвора, а по-късно двете ченгета са освободени, съм по-склонен да вярвам на втория вариант.
Коментар
-
ls1 написа:Аз не го казвам като обвинение.А Варна е тотално изоставена. Катастрофа, друга дума няма. Но така е като ББ трябва да иска разрешение от едни с три букви, че да дойде тук да открива нещо. Виждаш ли, даже с недомлъвки говоря, смятай докъде сме стигнали в нашия град.
Коментар
-
Малеейййй враждуващи градове Взимам пуканките. Хора не виждате най-ОЧЕИЗВАДНОТО: - в "нормална" и демократична страна за каквото се имаме, такива щуротии съществуват. Дали е верен или не този документ ми през буквално к*ра. Как може в нормална и демократична страна, за която я обявяват управляващите, може да съществува, дори и за гавра с повод или не, такъв документ. Как може в тази страна бивши и настоящи агенти на ДС да бъдат избирани на постове високо в йерархията на управлението на тази държава. Да не казвам всички, но има доста държави, които не може да си намериш държавна работа ако ти или член от твоето семейство е бил по какъвто и да е начин обвързан с бившите ДС. Дърляте се за абсолютни глупости, строейки илюзорни кули, как сега Варна, Бургас, София и т.н. е по град. Да ви кажа нито един не е нормален град, защото това тука не е нормална държава. Ама пък в това ние и чара . В царската градина (ЕС) нямаше клоун. На им сега
Коментар
-
steven написа:Като имам предвид, че от цялата работа никой мафиот не е влязъл в затвора,VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Mupo написа:Хора не виждате най-ОЧЕИЗВАДНОТО: - в "нормална" и демократична страна за каквото се имаме...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
http://dariknews.bg/view_article.php...5964Както гласеше клишето навремето: Преместен на друга отговорна длъжност.п.п. Тодор Колев перефразираше навремето една популярна песен така "Комунизма си отива - сънувайте деца...".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
коцев написа:Или както се казва : кучетата си лаят а кервана си върви .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар