каквато ми е била ползата от него ,такава ми е загубата като го няма Ама едно нещо построено ей тъй да го разрушиш само да ти мине мерака е вече кощунство. Всичко бяхме оправили та мавзолея само ни пречеше .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:каквато ми е била ползата от него ,такава ми е загубата като го няма Ама едно нещо построено ей тъй да го разрушиш само да ти мине мерака е вече кощунство. Всичко бяхме оправили та мавзолея само ни пречеше .
Коментар
-
VIT написа:Кога ли ще се съборят символите на капитализма,наречени МОЛ-ве?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ако това се случи тук,Серго,не ми се мисли какво ще измисли сигурно че мишката е пратена от ГЕРБ. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5488331
Коментар
-
Колко лесно се подаватена манипулация :D В тази тема от дълго време наблюдавам едно силно изразено стадно чувство , но пък за сметка на това си пишат едни и същи хора Извинявайте че се намесих в темичката ви , но неможах да се сдържа Последни новини:Появи се гореща новина от биволът , опа обърках се този път от биволицата каза че Бойко е извънземен и е дошъл в България да проправи път на извънземните. От анонимен источник е новината който неможе да бъде разбран в никакъв случай , но е проверено и е истина. Даже потвърдиха едновременно от три партийни централи БСП ДПС и куневица и тя заклати потвърдително глава. Утре обещаха новини за Бойко да има и от малкото биволче че тази вечер го очакват да започне да мучи-говори. По непотвърдена информация биволчето ще изнесе информация как Бойко предизвикал сблъсък между две далечни галактики и е издирван за това си деяние на галактическо нивоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Mupo написа:Ти сериозно ли ?!?!? Аз в темата чета и пиша за кеф, смях и усмивка. Маи тези неща дето ги написа са за теб самия, не мислиш ли ? Много на сериозно го даде, членски внос плащаш ли някъде ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ти кьорав ли си? Има там документи с подписи, печати и най-вече - с входящи номера. Много лесно може да бъде проверено, например при дело за клевета. Логично такива дела никога не се водят и никой пряко не отрича истинността им.Изнасянето на такива документи е наказуемо със затвор, естествено, че източниците ще си останат анонимни. Но както винаги е удобно да се фокусираме върху източника, а не върху информацията - ала "Мишо Бирата".Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Дай ми три имена и ЕГН и до 10 минути ти връщам прокурорско постановление за забрана да напускаш пределите на страната - подписано и подпечатано от главния прокурор.Преди 10 години се бъзикахме с колегите, като им пращахме персонални писма с подпис на министъра на финансите и печат на министерството.От както се появи Фотошопа всичко е детска игра!Ако искаш да ти публикувам партийната книжка за членство в БСП на Б.Борисов, ако не те мързи потърси я в нета?Имало документи, ама не можело да се показват! :D Големи шегаджии сте ей! Ще ме спукате от смях!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар