Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно строителството само построеното от бай Тошо е с високо качество :D Мавзолея на Г.Димитров го направиха за три дни а за три седмици не можаха да го разрушат .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Като попаднах на тази снимка, веднага се сетих кой от форума ще я оцени :D Специално за другаря Коцев :D
      Прикачени файлове
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Машала ! Колко е прав човечеца .

Коментар

На някой прави ли му впечатление, че ВСИЧКИ реклами по телевизиите са за:-лекарства (поне 70% от рекламите)-за кредити (високолихвени).Няма реклами на коли, няма реклами на техника, няма реклами на почивки, няма реклами дори на хранителни продукти вече, няма даже за прах за пране (Леля Мария ми липсва).

Коментар

Зимата е така - лекарства и кредити, защото хората боледуват от вируси и по празниците пазаруват стоки на изплащане През лятото - коли, храна и пак кредити

Коментар

Immortal написа:
              На някой прави ли му впечатление, че ВСИЧКИ реклами по телевизиите са за:-лекарства (поне 70% от рекламите)-за кредити (високолихвени).Няма реклами на коли, няма реклами на техника, няма реклами на почивки, няма реклами дори на хранителни продукти вече, няма даже за прах за пране (Леля Мария ми липсва).
              На коли има редовно, на техника - също, технотата се спукват от реклами за телевизори, лаптопи и телефони, Нокиа + Жорж Ганчев , за храна също не липсват - сиренето деликатес, разни шунки, кренвирши и какво ли не. Има и за козметика. Има и за кафе. А иначе - много ясно, че в секторите, в които има много пари ще са най-големите рекламодатели.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Говоря за последните няколко дни.От събота насам ми направи впечатление, че всички тези, за които говориш - техника, телефони, Булка-чеиз и др. подобни изчезнаха.(не гледам ьТВ, там не знам кво дават).

Коментар

Immortal написа:
                  току-що: пикадили, каменица, фитолор, лореал, сендо за мерене на кръвно и още нещо, ама го пропусмах, докато пиша. 7 days, макдоналдс, инфинити, Глей каква жертва правя, заради теб гледам реклами
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Има си, има си...

Коментар

Що бе гледайте ги - и без това си ги плащате

Коментар

На 31 октомври 2012 г. Immortal написа:
                        snake написа:
                        Можете спокойно да заложите, че независимо от това, че повечето хора ще гласуват ЗА нова АЕЦ, резултатите от референдума ще бъдат невалидни, защото общият брой на гласувалите няма да е достатъчен, за да се изпълнят законовите изисквания.
                        Кое пък те кара да мислиш, че народа иска още една потенциална атомна бомба в България?!?Аз съм убеден, че народът ще каже НЕ.Както това направиха литовци, италианци и др.
                        Както винаги съм прав.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Гледах вчера един дядо - питат го - дядо, ти за какво гласува на референдума?А дядото отвърна - ами за БСП гласувах.Толкоз по повод кой за какво гласувал.И не си прав - все пак резултатите са валидни. Питам и друго - ако на едно събрание присъстват 100 човека, ЗА гласуват 12, 8 - против, а останалите се въздържат - приема ли се предложението, или не се приема??

Коментар

коцев написа:
                            Относно строителството само построеното от бай Тошо е с високо качество :D Мавзолея на Г.Димитров го направиха за три дни а за три седмици не можаха да го разрушат .
                            Мавзолея на Г.Димитров не е строен от Тодор Живков.И не е направен за три дни. Официално е построен за 8 дни, но неофициално е довършван с месеци по-късно.

Коментар

Абе за колко е направен не сме били свидетели и нека не спорим ,ама за колко дни го рушиха вече няма спор защото видяхме как се изложи Бакърджиев и компания.

Коментар

коцев написа:
                                Абе за колко е направен не сме били свидетели и нека не спорим ,ама за колко дни го рушиха вече няма спор защото видяхме как се изложи Бакърджиев и компания.
                                Какво се е изложил Бакърджиев? Да не го е събарял той?Има си компания, има си инженери, на които е било поръчано да го съборят.А и няма никакво значение дали е съборен за 1 час или за 3 месеца.Важното е че го НЯМА.

Коментар

Working...
                                X