nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
коцев написа:Тъй и тъй сме разтегнали масалите за пенсиите ,може ли някой да каже колко са пенсионираните полицай и военни от общия брой пенсионери ? И колко е най малката пенсия на такива пенсионери ? Дали не им е от 500лв нагоре ,при условие че голям брой работещи не пенсионери работят за по 200лв на месец? Какво ще кажете по тоя въпрос ? Май тогава тая част от пенсионерите живеят с доходи двойно по големи от работещите не пенсионери .Анадъмо ? А и повече от пенсионираните военни и полицай работят като охранители и ето че май си докарват на месец сума за която работещите не пенсионирани хорица биха само мечтали .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:коцев написа:Тъй и тъй сме разтегнали масалите за пенсиите ,може ли някой да каже колко са пенсионираните полицай и военни от общия брой пенсионери ? И колко е най малката пенсия на такива пенсионери ? Дали не им е от 500лв нагоре ,при условие че голям брой работещи не пенсионери работят за по 200лв на месец? Какво ще кажете по тоя въпрос ? Май тогава тая част от пенсионерите живеят с доходи двойно по големи от работещите не пенсионери .Анадъмо ? А и повече от пенсионираните военни и полицай работят като охранители и ето че май си докарват на месец сума за която работещите не пенсионирани хорица биха само мечтали .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не е хубаво да завиждаме за заплатите на този и онзи. Нека всеки си носи кръста.За разлика от мен, от теб и повечето колеги, които можем да си плануваме в някаква степен вечерта, уикенда, годишната отпуска и прочие почивки, тези хора не могат.Чичо ми и стринка ми бяха военни и на телевизора имаха едни приемничета като радио "Ехо". А се обади, трябва за определени минути да си в поделението.Бил съм викач на взводния в казармата. Да обяснявам ли колко пъти съм препускал през половината Шумен в 4:30 сутринта с автомат в ръка, за да го викам. Иди спи спокойно, ако можеш!Брат ми е също военен. Няма Събота, няма Неделя, няма Коледа, няма празник. Дежурства през ден по 24 часа, защото нещо няма много желаещи да стават военнослужещи.А полицаите? Представи си как се чувстват полицаите посетили петорното убийство в София тази сутрин! Хайде да си гледаме в своята паничка, а който иска да кандидатства я за полицай, я за военнослужещ!Е пенсионират се на 50, но стреса как мислиш им се отразява. През службата си един полицай не се разминава с нападение. Или ше скочат да го бият, или с нож ще го заплашан, а понякога се случва и да стрелят по нег и то не със стоп патрони. Как би се чувствал като знаеш, че излизайки сутрин, вечерта може да не се прибереш при семейството си.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Както казах, този въпрос е прекалено сложен, за да сер ’избистри’ с няколко изречения. Само ще направя аналогия. Минималната пенсия, под която имаш право да търсиш помощи, в Англия мисля е 65 паунда/седмица. Може това да ви се вижда много, обаче там това са 2-3 кила месо. Зеленчуците там са доста по-скъпи от българските, млечните продукти също, така че пенсионерите не навсякъде живеят добре и ходятт по скъпи курорти. style34: аз нямам истина, това е една гледна точка. Има още много такива - роман ли да напиша, за да ги обхвана?kiro_of_the_day: аз говоря за социална пенсия. Ти ако си разбрал друго - твой проблем. И последно - сърдете се на СДС, ДПС и БСП - те управляваха в началото, те крадаха, те домъкнаха инфлацията, която направи почти цяла България бедна. А за ниските пенсии може също да се сърдите на СДС-то и останалите, които са единствените, които знаят къде изтече пенсионният фонд.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
dikanio написа:Дайте да изнасяме месо за Англия. Не на едро, от кварталния магазин да го купуваме, пак ще сме на е’ати далаверата. Или може би цената, която посочва ele, е за месото на някой рядък защитен вид паткиlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Mupo написа:Lane Staley написа:Mupo написа:Защо няма 13 пенсия п.п. и защо ги няма и другите 12 също ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
dikanio написа:Дайте да изнасяме месо за Англия. Не на едро, от кварталния магазин да го купуваме, пак ще сме на е’ати далаверата. Или може би цената, която посочва ele, е за месото на някой рядък защитен вид паткиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:dikanio написа:Дайте да изнасяме месо за Англия. Не на едро, от кварталния магазин да го купуваме, пак ще сме на е’ати далаверата. Или може би цената, която посочва ele, е за месото на някой рядък защитен вид патки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар