Винаги съм се чуствал най-добре между живите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-k...2?nt=9Тука на патология бие...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Човека правилно е постъпил. Примерно аз можеше да си купя 50" плазма, вземайки от парите за празниците и разчитайки, че ще получа 13-та заплата.Обаче като не получа 13-та заплата с какво ще посрещна празниците? Какво ще си помислят хората за мен, като съм купил скъп телевизор, а им искам пари на заем?От друга страна програмата, с която бюджетните организации правят разплащания приключва работа още преди празниците - някъде 18-19 Декември. Като ги няма тези 300 милиона от къде да раздадат коледни пенсии като парите на практика пристигат по никое време. Има си технологично време за някой работи, което не може да се прескочи.Всички искаме да вземаме пари, но малко си задават въпроса от къде ще дойдат!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Човека правилно е постъпил.!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Дали е излъгал или журналистите така го представят? Просто парите са закъсняли! Беше казано, че добавки ще има, ако бюджета го позволява. Като го натискат да се разплати с фирмите какво да прави. Ако даде коледни добавки фирмите ще реват, че е раздал парите им за пенсии и си прави PR.Като се разплати с фирмите - излъгал бил пенсионерите.Така си е най-добре! Пенсионерите не са излъгани и фирмите са получили изработеното преди да дойдат парите от ЕС.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Дали е излъгал или журналистите така го представят? Просто парите са закъсняли! Беше казано, че добавки ще има, ако бюджета го позволява. Като го натискат да се разплати с фирмите какво да прави. Ако даде коледни добавки фирмите ще реват, че е раздал парите им за пенсии и си прави PR.Като се разплати с фирмите - излъгал бил пенсионерите.Така си е най-добре! Пенсионерите не са излъгани и фирмите са получили изработеното преди да дойдат парите от ЕС.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
nikolovvd написа:А-а-а, не мой с лошо! Безпартиен съм! :D Просто разсъждавам съдейки по себе си. Ако чакам едни пари, не ги харча предварително - преди да съм ги пипнал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Много е странно с тия пенсии. В селото на майка ми, всички реват колко са им били малки пенсиите, обаче в същото време, живеят с парите, които им изпращат децата им, предимно от Италия и Испания. Трудно е да им обясниш, че техните деца не внасят осигуровки в България, а навън. Като сложим, частта на един етнос, от който пък не влиза и една стотинка ...
Коментар
-
коцев написа:Може ли някой да каже точния брой на пенсионерите и каква част от тях умират от липса на средства ?Mupo написа:Много е странно с тия пенсии. В селото на майка ми, всички реват колко са им били малки пенсиите, обаче в същото време, живеят с парите, които им изпращат децата им, предимно от Италия и Испания. Трудно е да им обясниш, че техните деца не внасят осигуровки в България, а навън. Като сложим, частта на един етнос, от който пък не влиза и една стотинка ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:коцев написа:Може ли някой да каже точния брой на пенсионерите и каква част от тях умират от липса на средства ?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар