Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Адаш, щом и Сашо Диков му излиза дирника в обширното си интервю - прави сметка...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е, то е ясно.... просто си разсъждавам на глас

Коментар

Еееех , Господа Колеги ! Не разбрахте ли , че каквото и да ви говорят става дума за пари ......принципите и скъпите спомени не плащат сметки
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

http://www.standartnews.com/balgariy...ta-172935.html Ето, покайват се хората, какво повече искате
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Kuku написа:
            На мен друго ми е много интересно... принципно!Стоят една дузина журналисти с микрофоните пред премиера и никой не се сеща да попита ’г-н. Борисов, как така падат цените, като миналата година ги увеличихте три пъти?’ Или ’Как така хората живеят по-добре, като безработицата расте?’.Или ’Кое ни е е по-добре от "фалиралите" държави, като те там живеят в пъти по-добре?’.Или ’г-н. Борисов, с кой акъл станахте охрана на убийците на дядо ви, а те пък от своя страна ви приеха така радушно с отворени обятия?’ Или ’Не ви попитах това, г-н. Борисов!’
            Толкова логични въпроси следва да му бъдат задавани, но уви. Пълна цензура, нулева журналистика, аз не знам защо изобщо ги правят тези циркове. Безнадеждно е положението. Ама не ме разбирайте грешно - кой ще управлява ФОРМАЛНО не е от значение. Само по-зле ще става положението от тук нататък.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Господа, тук се разпространяват революционни идеи против султана, аз излазям.

Коментар

Да му честитим на Бойко и втория мандат, а защо не и трети и четвърти . На пук на всички останали партии и партийки.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  Да му честитим на Бойко и втория мандат, а защо не и трети и четвърти . На пук на всички останали партии и партийки.
                  Пепел ти на езика.Втори мандат на ББ може дори мен накара да мисля за емигриране, а трети... направо стягам куфарите
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1018002Отоплението с природен газ по-евтино със 7, 6% от днесЦената на природният газ за битови потребители пада със 7,594% от 1 януари, съобщиха за Дарик от "Овергаз Запад". Така за 1 куб.м газ кюстендилци ще плащат по 1,05 лв. Старата цена бе 1,14 лв.През 2012 г. цената на газът бе увеличавана на три пъти, с общо 17,5 ст. Ето това в думи и цифри е намалението с 20 % на цените на газа. По думите на премиера цените падат с 20% в сравнение с цените от миналата година.На практика какво се получава!? Вдигаш цените на 3 пъти през годината като равносметката е 17.5 ст. на куб.м., след това сваляш с 7.594% и цената пада с 9 ст. на куб.м. т.е. цената от миналата година се е увеличила с 8.5 ст. куб.м. значи според аритметиката на Б.Б. да свалиш цената с 20 % означава да увеличението и с 8.5 ст. Ако Премиера е винаги прав, то май ми куца математиката...
                    Е те се движат по старата приказка - 3 пъти мери, 1 път режи. Само дето резнатото винаги е в повече. Общ факт : В България, промоцията има следните особености - три пъти вдигаме цената с 50%, един път промоция - 50%. Работи и винаги е работило в България. Обичаме да даваме баничка

Коментар

Това е реалността, браточки!Ще си ги хрантутим още четири години и половина....

Коментар

Що така премиренчески?Момчетата цяла година ти пяха -"Стягай багажа и дим да те няма!"
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Kuku написа:
                          Това е реалността, браточки!Ще си ги хрантутим още четири години и половина....
                          А после- следващите... и така, до края на света! Маите ми бяха дали малко надежда, но и те ни излъгаха!

Коментар

Голи обещания, Дидо, голи обещания Поне стана ясно, че от едно време политиката не се е променила....

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Xz_c8hqKQBs
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

Моля , моля никой да не напуска България, защото гледам че бая печалбари от Гърция ,Испания ,Англия взеха да се завръщат тук ,защото и там на власт са дошли браточедите на бат Бойко . :D :D :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X