Адаш, щом и Сашо Диков му излиза дирника в обширното си интервю - прави сметка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.standartnews.com/balgariy...ta-172935.html Ето, покайват се хората, какво повече искате
Коментар
-
Kuku написа:На мен друго ми е много интересно... принципно!Стоят една дузина журналисти с микрофоните пред премиера и никой не се сеща да попита ’г-н. Борисов, как така падат цените, като миналата година ги увеличихте три пъти?’ Или ’Как така хората живеят по-добре, като безработицата расте?’.Или ’Кое ни е е по-добре от "фалиралите" държави, като те там живеят в пъти по-добре?’.Или ’г-н. Борисов, с кой акъл станахте охрана на убийците на дядо ви, а те пък от своя страна ви приеха така радушно с отворени обятия?’ Или ’Не ви попитах това, г-н. Борисов!’The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
коцев написа:Да му честитим на Бойко и втория мандат, а защо не и трети и четвърти . На пук на всички останали партии и партийки.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1018002Отоплението с природен газ по-евтино със 7, 6% от днесЦената на природният газ за битови потребители пада със 7,594% от 1 януари, съобщиха за Дарик от "Овергаз Запад". Така за 1 куб.м газ кюстендилци ще плащат по 1,05 лв. Старата цена бе 1,14 лв.През 2012 г. цената на газът бе увеличавана на три пъти, с общо 17,5 ст. Ето това в думи и цифри е намалението с 20 % на цените на газа. По думите на премиера цените падат с 20% в сравнение с цените от миналата година.На практика какво се получава!? Вдигаш цените на 3 пъти през годината като равносметката е 17.5 ст. на куб.м., след това сваляш с 7.594% и цената пада с 9 ст. на куб.м. т.е. цената от миналата година се е увеличила с 8.5 ст. куб.м. значи според аритметиката на Б.Б. да свалиш цената с 20 % означава да увеличението и с 8.5 ст. Ако Премиера е винаги прав, то май ми куца математиката...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар