Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега да давам ли пак примера с клякането и акането в средата на стаята? :D

Коментар

Дидо, не ми се спори. Не казвам, че е невъзможно, казвам, че това дето го описва колегата изобщо не е практика за хората в "нормалните държави", а 1000 евро са значителна сума, дори за там. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_average_wage Изказването на колегата може да се мери с лафовете "Немцита карат само нови коли, станат ли на 3 години и ги продават" и в същото време тоя дето мята лафа си купува 10 годишен Мерц "нов внос" от Германия
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много приказки и то от глупави по глупави се изговориха и по радио и по телевизия и във форума с това пусто пушене. Пушачите твърдят че със забраната им се нарушавало правото да пушат свободно в заведенията . Ами то тогава се нарушава правото и на учениците да пушат свободно в училищата Учениците ще поискат и те да има класове за пушачи и класове за непушачи . как си го представяте това нещо . Снощи по телевизията слушам моя ловешки избранник Гумнеров дето и той не знае с коя листа влезна в Парламента а сега е независим да ги говори едни дето и той сам не си вярва . Щели били кварталните кръчмички с 5-6 човека в тях да загинат. Абе тараланкооло тия ли 5-6 пушача ще направят обора на тая квартална кръчмичка такъв голям ,че собственика да има пари да си плати разходите по отопление ,осветление , данъци че и за него да остане нещо ??? Глупости на търкалета .Щом в една Турция от 2009 е забранено пушенето и техните кръчмички не са фалирали значи че като не се пуши вътре то не е проблем за никого.Аз ,както и всички които не пушим не сме съгласни от нашите здравни осигуровки да се вземат пари и да се лекуват белодробните заболявания на пушачите . Да си плащат сами лечението . Гласувал съм за ГЕРБ ,но ако в момента изсерат едно голямо лайно и се обърнат на 180 градуса на следващите избори ще им кажа : сбогом Гринго. :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

голяма черна точка ще си сложат, ако върнат пушенето, няма такава глупост ако го направят ! напълно се съгласявам с колегата коцев... бил им паднал оборота глупости нечувани - заведенията са си пълни навред както и преди, а да не говорим, за удоволствието да се прибереш от дискотека или кръчма и дрехите ти да миришат на прах за пране, а не на лай** с извинение, а и междудругото хората вече свикнаха - тихо и кротко си излизат да си пушат навън
          Брава 1.6

Коментар

Сега ще видим депутатите от ГЕРБ кога са гласували по съвест Тогава ли когато приеха да не се пуши или сега когато искат да променят закона . Ако тогава под давление на Борисов са гласували против своята съвест ,значи нямат място в Парламента. Просто си вкарват сами таралеж в гащите . :D

Коментар

Е то от коя планета трябва да си, за да мислиш, че не гласуват така, както им разпореди Главния?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ми главния и здравната министърка са да няма промяна в закона . Ха да им видим сега честа на подлезурковците .

Коментар

Борисов: Защо Цветанов да не може да стане премиер?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Е то така най-лесно - да тръбиш, че си против, а да гласуват за поправката. Тогава хем целта е постигната, хем излизаш сух от водата
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А като не гласуват по съвест - по какво гласуват.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

По пачките с пари .

Коментар

Общополитическа... и общоикономическа...

style34 написа:
                          Е то така най-лесно - да тръбиш, че си против, а да гласуват за поправката. Тогава хем целта е постигната, хем излизаш сух от водата
                          Не съм съгласен защото :1. Поддава се на натиск не от улицата , а от страна на някакви ,,кебапчии’’ както вече ги описах ;2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .П.П. Пушач съм , хора
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Общополитическа... и общоикономическа...

Румен_Хинчев написа:
                            style34 написа:
                            Не съм съгласен защото :1. Поддава се на натиск не от улицата , а от страна на някакви ,,кебапчии’’ както вече ги описах ;2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .П.П. Пушач съм , хора
                            Е с кое не си съгласен ? Аз само казвам, че ако трябва да угоди на нечии интереси, Бойко ще гледа да излезе чист от цялата работа. Иначе аз съм твърдо против отмяната на забраната

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .
                              Не знам за коя практика говориш и кои са тези ВСИЧКИ страни, но в Гърция, Италия, Малта, Швеция, Латвия, Финландия, Словения, Франция и Холандия има ЧАСТИЧНА забрана за пушене, т.е. допуска се пушене в обособени помещения. цък.
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

style34 написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                style34 написа:
                                Е с кое не си съгласен ? Аз само казвам, че ако трябва да угоди на нечии интереси, Бойко ще гледа да излезе чист от цялата работа. Иначе аз съм твърдо против отмяната на забраната
                                Ти май не четеш собствените си писания ...
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X