Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Аз пък да ти кажа, 3-4 години (един мандат) е достатъчно, за да започне народа да усеща подобрение в стандарта на живот, АКО има такова подобрение!Уви, подобрение няма и по-жалкото е, че нищо не се прави, за да има положителна промяна, дори напротив....
    За жалост не са достатъчни,както се убеждаваме вече 20+ години.

Коментар

коцев написа:
      Брей, много сте се уплашили от онова време сякаш сте били на 20 години тогава и с очите сте видели какво е ставало .
      Коцев, много неща сме видяли, които ти не си видял, макар да си по-възрастен от нас и се радвай, че не си ги видял.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

badr_hari написа:
        Kuku написа:
        Аз пък да ти кажа, 3-4 години (един мандат) е достатъчно, за да започне народа да усеща подобрение в стандарта на живот, АКО има такова подобрение!Уви, подобрение няма и по-жалкото е, че нищо не се прави, за да има положителна промяна, дори напротив....
        За жалост не са достатъчни,както се убеждаваме вече 20+ години.
        Напротив, ПРЕдостатъчни са, ама трябват топки, не магистрали!Това, че не е направено, не означава, че не може да се направи

Коментар

style34 написа:
          .........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....
          Тая нова секира:http://www.monitor.bg/article?id=356753и на нея ли да се зарадвам. Тя вече е факт, де, но само тази година ми разбиват 2 пъти мазата, резнаха ми катализатора на колата пред блока под лампата, резнаха катализатора и на още две коли освен моята пак пред блока но в различно време, обраха три апартамента в блока последните две години и щях да забравя, че ми разбиха и къщата на село. Ами аз бактисах да ходя до полицията и да обяснявам надълго и нашироко и накрая едно голямо нищо. Мой близък в Холандия му откраднаха колелото и след 2 дена му го намериха. Тук видяхме какво стана с на БТВ колелото........А какво да очаква обикновения човек? Нещо хубаво, хм......дай боже! Всички го чакаме, па дано дойде тоз бял ден!
          Ситроен Ксантия HDI-110 +++
          Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
          Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

garfunken написа:
            Тая нова секира:http://www.monitor.bg/article?id=356753
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В случаите, в които той се използва като моторно гориво, налогът остава 0,85 лв. на гигаджаул. Шоково повишение на ставката ще има през 2014 г. Тогава акцизът на природния газ, използван за моторно гориво, трябва да се увеличи до 5,10 лв. за гигаджаул. Малииии....Любо Ганев остана гладен

Коментар

garfunken написа:
                style34 написа:
                .........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....
                Тая нова секира:http://www.monitor.bg/article?id=356753и на нея ли да се зарадвам. Тя вече е факт, де, но само тази година ми разбиват 2 пъти мазата, резнаха ми катализатора на колата пред блока под лампата, резнаха катализатора и на още две коли освен моята пак пред блока но в различно време, обраха три апартамента в блока последните две години и щях да забравя, че ми разбиха и къщата на село. Ами аз бактисах да ходя до полицията и да обяснявам надълго и нашироко и накрая едно голямо нищо. Мой близък в Холандия му откраднаха колелото и след 2 дена му го намериха. Тук видяхме какво стана с на БТВ колелото........А какво да очаква обикновения човек? Нещо хубаво, хм......дай боже! Всички го чакаме, па дано дойде тоз бял ден!
                Хубаво де преди 15+години ми ограбиха къщата ама кво да се направи,никой не е застрахован.Имало е крадци от мнооооого години ще си ги има и за в бъдеще кофти ама няма как.

Коментар

garfunken написа:
                  Всички го чакаме, па дано дойде тоз бял ден!
                  С чакане нищо няма да постигнеш, нито ти, нито съседите ти от блока, нито някой друг.Вместо да ревем за 1,5 стотинки увеличение на литър гориво, не е ли по-добре да си размърдаме мозъците?След като два пъти ти обраха мазето, а едва ли е само твоето, какво направихте ти и съседите ти от входа/блока?В момента 250 лв. е цената на записващо устройство с 4 видео камери - 2 външни и 2 вътрешни камери, а вие си чакайте. Може да ти оберат мазето още веднъж-дваж, да ти откраднат джантите, ако не на теб, то на съседа от съседния апартамент.Докато чакаме, някой се оправиха за цял живот, че и децата и внуците си. Ти си чакай де! Чакахме Виденов да ни прибере парите с хирпер инфлация, царя да ни оправи за 800 дни и т.н.През това време някой като Доган си прибраха милионите - нагло и демонстративно пред очите на народа.А ние си чакаме ли чакаме! Те ни се надсмиват, а ние се чудим дали да гласуваме за този или онзи мошеник.
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Колега ген Семерджиев беше началник на генералния щаб а на ГлПУНА началник беше ген Велко Палин-това е история и се цитира а не се интерпретира
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

да добавя: освен да се ушиете с камери, датчици и микрофони, можете да си вземате отпуск и болнични на смени, че да бичите караули. да станете членове на ловна дружинка, че да се въоръжите. да си купите овчарски кучета, знаете от кой. а, и да посипете с тарантули пода на мазето за всеки случай. и така, вече успешно сте отменили държавата от поредното й (то май последно остана) задължение.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                        и така, вече успешно сте отменили държавата
                        Коя държава? Оная дето ти прибира здравните осигуровки, а после ти иска пари като влезеш в болница?Или оная, на която плащаш данъци за 500 лв., а останалите 1500 ги вземаш под масата?

Коментар

същата!п.с. интересни виждания имаш за нивото на доходите в България...
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Сега май ще се окаже, че след 22.00 часа пушенето не е вредно!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не бях ходил скоро на бар късно. Преди месец отидох да чуя една група в един варненски клуб. Колко, КОЛКО приятно беше въздуха да е свеж и чист! И сега като знам как може да е - трудно ще ме върнат в задимен клуб. Таман народа започна да подменя цигарите с ’дигиталки’ или там както им казват на изпаряващите, тъкмо заведенията станаха чисти и приветливи, а не смърдялници, от които се връщаш и нямаш търпение да ХВЪРЛИШ дрехите си - и пак се сурваме надолу.

Коментар

slonikon написа:
                                същата!п.с. интересни виждания имаш за нивото на доходите в България...
                                Гледай новините! Вчера в централните новини пуснаха интервю с двама, които си търсят парите от работодателя, неплащал 6 месеца заплати.Дължал им по 12 000 лв., но били на трудов договор за 500 лв. на месец, но за да им прекрати договорите, ги накарал да подпишат документ, че са си получили заплатите! И това са двама строителни работници! Не си ги измислям нещата, а просто ги цитирам. Изводите за заплатите в София си ги прави сам. Аз моите отдавна съм ги направил.Държа да подчертая, че за всичко сме си виновни сами, не държавата, не работодателите, не институциите, не правителството, не вятъра, не кризата, нито дори слънцето.

Коментар

Working...
                                X