Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Брей, много сте се уплашили от онова време сякаш сте били на 20 години тогава и с очите сте видели какво е ставало .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
badr_hari написа:Kuku написа:Аз пък да ти кажа, 3-4 години (един мандат) е достатъчно, за да започне народа да усеща подобрение в стандарта на живот, АКО има такова подобрение!Уви, подобрение няма и по-жалкото е, че нищо не се прави, за да има положителна промяна, дори напротив....
Коментар
-
style34 написа:.........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
garfunken написа:Тая нова секира:http://www.monitor.bg/article?id=356753Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
garfunken написа:style34 написа:.........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....
Коментар
-
garfunken написа:Всички го чакаме, па дано дойде тоз бял ден!Чакахме Виденов да ни прибере парите с хирпер инфлация, царя да ни оправи за 800 дни и т.н.През това време някой като Доган си прибраха милионите - нагло и демонстративно пред очите на народа.А ние си чакаме ли чакаме!
Те ни се надсмиват, а ние се чудим дали да гласуваме за този или онзи мошеник.
Няма начин да няма начин!
Коментар
-
да добавя: освен да се ушиете с камери, датчици и микрофони, можете да си вземате отпуск и болнични на смени, че да бичите караули. да станете членове на ловна дружинка, че да се въоръжите. да си купите овчарски кучета, знаете от кой. а, и да посипете с тарантули пода на мазето за всеки случай. и така, вече успешно сте отменили държавата от поредното й (то май последно остана) задължение.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Не бях ходил скоро на бар късно. Преди месец отидох да чуя една група в един варненски клуб. Колко, КОЛКО приятно беше въздуха да е свеж и чист! И сега като знам как може да е - трудно ще ме върнат в задимен клуб. Таман народа започна да подменя цигарите с ’дигиталки’ или там както им казват на изпаряващите, тъкмо заведенията станаха чисти и приветливи, а не смърдялници, от които се връщаш и нямаш търпение да ХВЪРЛИШ дрехите си - и пак се сурваме надолу.
Коментар
-
slonikon написа:същата!п.с. интересни виждания имаш за нивото на доходите в България...
И това са двама строителни работници!
Не си ги измислям нещата, а просто ги цитирам. Изводите за заплатите в София си ги прави сам. Аз моите отдавна съм ги направил.Държа да подчертая, че за всичко сме си виновни сами, не държавата, не работодателите, не институциите, не правителството, не вятъра, не кризата, нито дори слънцето.
Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар