Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Брей, много сте се уплашили от онова време сякаш сте били на 20 години тогава и с очите сте видели какво е ставало .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
badr_hari написа:Kuku написа:Аз пък да ти кажа, 3-4 години (един мандат) е достатъчно, за да започне народа да усеща подобрение в стандарта на живот, АКО има такова подобрение!Уви, подобрение няма и по-жалкото е, че нищо не се прави, за да има положителна промяна, дори напротив....
Коментар
-
style34 написа:.........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
garfunken написа:Тая нова секира:http://www.monitor.bg/article?id=356753VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
garfunken написа:style34 написа:.........................................Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? .......................................При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....
Коментар
-
garfunken написа:Всички го чакаме, па дано дойде тоз бял ден!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
да добавя: освен да се ушиете с камери, датчици и микрофони, можете да си вземате отпуск и болнични на смени, че да бичите караули. да станете членове на ловна дружинка, че да се въоръжите. да си купите овчарски кучета, знаете от кой. а, и да посипете с тарантули пода на мазето за всеки случай. и така, вече успешно сте отменили държавата от поредното й (то май последно остана) задължение.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Не бях ходил скоро на бар късно. Преди месец отидох да чуя една група в един варненски клуб. Колко, КОЛКО приятно беше въздуха да е свеж и чист! И сега като знам как може да е - трудно ще ме върнат в задимен клуб. Таман народа започна да подменя цигарите с ’дигиталки’ или там както им казват на изпаряващите, тъкмо заведенията станаха чисти и приветливи, а не смърдялници, от които се връщаш и нямаш търпение да ХВЪРЛИШ дрехите си - и пак се сурваме надолу.
Коментар
-
slonikon написа:същата!п.с. интересни виждания имаш за нивото на доходите в България...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар