VIT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
споко, ще намаляват - кунева е на ред при баничката. ама за това ще си говорим месец преди изборите. има още много болници за закриване и кучкарници за финансиране, докато му се покаже на народа за кого трябва да гласува.абе, като стана дума за сдс, според вас Желю Желев мръсник ли е, или просто го подведоха човека. аз винаги съм си мислел, че е второто, ама не мога да забравя как нагласено го избраха за президентбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:споко, ще намаляват - кунева е на ред при баничката. ама за това ще си говорим месец преди изборите. има още много болници за закриване и кучкарници за финансиране, докато му се покаже на народа за кого трябва да гласува.абе, като стана дума за сдс, според вас Желю Желев мръсник ли е, или просто го подведоха човека. аз винаги съм си мислел, че е второто, ама не мога да забравя как нагласено го избраха за президент
Коментар
-
Малей-й колко заблудени /или платени/ гейберастчета има тук! Банкянския бабуин бил антикомунист-ха-ха ми той още си е комуняга. Жеката е един от най големите агенти на комунистите. Възможно ли е да има дисидент не лежал дори в затвора, а на наш Желю му издават "Фашизма" после го конфискуват за да се увеличи търсенето, шеф на СДС, президент.Капут смачкан! Като го спазариха за президент ката хала се качи на подиума и си обяви вицето:ген. Семерджиев шеф на ГлПУНА /главно политическо управление на армията/...LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Малей-й колко заблудени /или платени/ гейберастчета има тук! Банкянския бабуин бил антикомунист-ха-ха ми той още си е комуняга. Жеката е един от най големите агенти на комунистите. Възможно ли е да има дисидент не лежал дори в затвора, а на наш Желю му издават "Фашизма" после го конфискуват за да се увеличи търсенето, шеф на СДС, президент.Капут смачкан! Като го спазариха за президент ката хала се качи на подиума и си обяви вицето:ген. Семерджиев шеф на ГлПУНА /главно политическо управление на армията/...
Коментар
-
http://news.ibox.bg/news/id_1103716396Трябва да се срамуваме,че имаме такива управляващи.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ls1 написа:Аз пък мисля да попрестана с политическите теми. Притеснението ми да изказвам свободно мнението си само по себе си е достатъчно показателно.
Коментар
-
dudulia написа:http://news.ibox.bg/news/id_1103716396Трябва да се срамуваме,че имаме такива управляващи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар