Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIT написа:
    Лелеееее,чак невярвам колко бойковисти имало!
    Не става дума за бойковисти, а за хора, виждащи и положителните неща.Аз също ще гласувам за ГЕРБ - по-малкото зло.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

VIT написа:
      Лелеееее,чак невярвам колко бойковисти имало!
      Има и те са много.

Коментар

споко, ще намаляват - кунева е на ред при баничката. ама за това ще си говорим месец преди изборите. има още много болници за закриване и кучкарници за финансиране, докато му се покаже на народа за кого трябва да гласува.абе, като стана дума за сдс, според вас Желю Желев мръсник ли е, или просто го подведоха човека. аз винаги съм си мислел, че е второто, ама не мога да забравя как нагласено го избраха за президент
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз пък мисля да попрестана с политическите теми. Притеснението ми да изказвам свободно мнението си само по себе си е достатъчно показателно.

Коментар

slonikon написа:
            споко, ще намаляват - кунева е на ред при баничката. ама за това ще си говорим месец преди изборите. има още много болници за закриване и кучкарници за финансиране, докато му се покаже на народа за кого трябва да гласува.абе, като стана дума за сдс, според вас Желю Желев мръсник ли е, или просто го подведоха човека. аз винаги съм си мислел, че е второто, ама не мога да забравя как нагласено го избраха за президент
            Ще се правят кучкарници ми,как няма да се правят след като вие столичаните си оставяте кучетата на улицата и после ревете че са ви изпохапали как няма да се правят.Само се чудя как още не сте започнали да ги пускате из другите градове.Боклука ви взеха сега остава и кучетата да ви приберат.

Коментар

:D шегаджия. но, всъщност махането на кучетата от улиците и започването на завод за боклука бяха първите две лъжи на бб в политиката, които аз съм запомнил.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Малей-й колко заблудени /или платени/ гейберастчета има тук! Банкянския бабуин бил антикомунист-ха-ха ми той още си е комуняга. Жеката е един от най големите агенти на комунистите. Възможно ли е да има дисидент не лежал дори в затвора, а на наш Желю му издават "Фашизма" после го конфискуват за да се увеличи търсенето, шеф на СДС, президент.Капут смачкан! Като го спазариха за президент ката хала се качи на подиума и си обяви вицето:ген. Семерджиев шеф на ГлПУНА /главно политическо управление на армията/...
                LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
                  Малей-й колко заблудени /или платени/ гейберастчета има тук! Банкянския бабуин бил антикомунист-ха-ха ми той още си е комуняга. Жеката е един от най големите агенти на комунистите. Възможно ли е да има дисидент не лежал дори в затвора, а на наш Желю му издават "Фашизма" после го конфискуват за да се увеличи търсенето, шеф на СДС, президент.Капут смачкан! Като го спазариха за президент ката хала се качи на подиума и си обяви вицето:ген. Семерджиев шеф на ГлПУНА /главно политическо управление на армията/...
                  Те и бесепарчетата не са малко.

Коментар

http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=12542926
                    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

http://news.ibox.bg/news/id_1103716396Трябва да се срамуваме,че имаме такива управляващи.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ls1 написа:
                        Аз пък мисля да попрестана с политическите теми. Притеснението ми да изказвам свободно мнението си само по себе си е достатъчно показателно.
                        Това и аз съм си го мислил...ама от друга страна - то вече е късно.Квото трябва да са записали в досието - вече са го записали... Ще си носим последствията и това е Само да не вземат като през 40-те и 50-те да звънят посред нощ и да ни изкарват по долни гащи направо до трапа за разстрел...Ама - квото - такова.

Коментар

Брей, много сте се уплашили от онова време сякаш сте били на 20 години тогава и с очите сте видели какво е ставало .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dudulia написа:
                            http://news.ibox.bg/news/id_1103716396Трябва да се срамуваме,че имаме такива управляващи.
                            И за това са виновни ГЕРБ. От 1989 ГЕРБ са скритото управление и те са виновни за това.Не става за 3 г управление от 300-400 лв заплати изведнъж да станат 1500 лв.ми няма как да стане като СДС крадоха после БСП крадоха пак СДС крадоха НДСВ крадоха пак БСП този път Гея СерГей взе и ДПС и пак НДСВ да лапат еми няма как да стане.

Коментар

Коцев, млади хора в 21 век да си мерят (политически) думите в интернет форум...не е добре...

Коментар

Аз пък да ти кажа, 3-4 години (един мандат) е достатъчно, за да започне народа да усеща подобрение в стандарта на живот, АКО има такова подобрение!Уви, подобрение няма и по-жалкото е, че нищо не се прави, за да има положителна промяна, дори напротив....

Коментар

Working...
                                X