Прави впечатление че отново старите муцуни са окупирали първите места в листите и нямаш никакъв избор.Като някои ни упрекват че на изборите не гледаме какво избираме , нека кажат как и за кого да гласуваш като все едни и същи лица се въртят 20 години и избор нямаш никакъв.Като че ли бялата бюлетина ще е най за предпочитане . :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
ми те всички обещават, че ще ни направят живота по-добър, а след 3,5 години управление всички дружно ги мразим
Именно, че ще обещават е ясно.Човек трябва да мисли с главата си, а не с телевизора си.През последните 22 години няма политик, който да е бил във власта и да не си е облизал ръцете от меда.Да се мисли, че ще се намери някой ’чист’ е проява не на наивност, а на глупост.Но компетентността е качеството по което е разумно да се избират тези, които ще управляват икономиката на страната.
то хубаво, ама хората мислят с телевизорите и това е положението. и аз преди 4 години обяснявах на по-невежите от мен, че няма как мутра да излови престъпниците и ДС-ченге да изхвърли ДС-ченгетата от властта. те ми викаха: "ще видиш, той бойко...". че 2-3 допреди половин година не искаха да се видим на по бира, да не би да им кажа "видяхте ли"! все едно съм го правил някога.
то хубаво, ама хората мислят с телевизорите и това е положението. и аз преди 4 години обяснявах на по-невежите от мен, че няма как мутра да излови престъпниците и ДС-ченге да изхвърли ДС-ченгетата от властта. те ми викаха: "ще видиш, той бойко...". че 2-3 допреди половин година не искаха да се видим на по бира, да не би да им кажа "видяхте ли"! все едно съм го правил някога.
Те СерГей и Р.овч така хубаво ще те оправят че ще ти се иска Б.Б да дойде на бял кон.Само че тогава да не се покриеш и ти?
Те СерГей и Р.овч така хубаво ще те оправят че ще ти се иска Б.Б да дойде на бял кон.Само че тогава да не се покриеш и ти?
Б.Б. е само поредното другарче на СерГей. Другарче по партийна линия.Изключителна наивност е да се смята, че ГЕРБ е нещо различно от поредния план на ДС и БСП за яка хватка на властта.Нали не сте забравили какво казваха комунистите през 1990-те - "Тая власт с кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем".Е, аз още кръв в България не съм виждал. Дано и да не видим, но си правете изводите.
Б.Б. е само поредното другарче на СерГей. Другарче по партийна линия.Изключителна наивност е да се смята, че ГЕРБ е нещо различно от поредния план на ДС и БСП за яка хватка на властта.Нали не сте забравили какво казваха комунистите през 1990-те - "Тая власт с кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем".Е, аз още кръв в България не съм виждал. Дано и да не видим, но си правете изводите.
Точно така казваха комунягите когато софиянци щяха да ги трепят вътре в Парламента. Но и още нещо са казали другарите няколко часа след първите демократични избори когато СДС-то им водихме с много и изведнъж от некви отдалечини изборни секции зеха да пристигат протоколи само с червени бюлетини и боклуците ни биха с мн. малко. Та казаха: С малко но завинаги!...за съжаление това е истината.
Не ми се иска да е така както го казваш.
това, че не ти се иска, не означава, че не е така. и не просто е така, ами и такива ги използват, за да вършат гадории, които кукловодите от бсп и ко нямат очи да вършат, докато официално са на власт!
Не мога да разбера как не виждате направеното.Или повечето от Фиат форум са платени клакьори на Сергей, Доган ,Овч Плевенското пиянде-Руменчо- и тн .Млади хора а толкова черногледи-невиждащи ставащото.Извинявам се за тона!!!
Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
напротив, много ясно се вижда какво е "направено" - магистрали и мизерия. п.с. като в грузия - не е чудо невиждано на дянков програмата. сега остава и в някоя война с непосилен противник да ни вкарат!а, и не сме форума на бентли, че да си говорим за "платени клакьори".
напротив, много ясно се вижда какво е "направено" - магистрали и мизерия. п.с. като в грузия - не е чудо невиждано на дянков програмата. сега остава и в някоя война с непосилен противник да ни вкарат!а, и не сме форума на бентли, че да си говорим за "платени клакьори".
Чакай малко сега,значи Б.Б правил само пътища а червената сган давали на хората.Дават но докато народа е сит надава вой"Защо нямаме пътища всичко се руши,колата си строших"Все някой трябваше да започне да прави пътища които не бяха пипани от 20+ години.Преди 5-6 години се налагаше на месеца по два пъти да ходя по пътя за Сунгурларе и до едно село,трябваше ли да тръгвам направо ми се плачеше като знам какво ме очаква.Миналата година вече не беше така.Абе че и едните са зло спор няма,но има и по малко зло.Аз ще си гласувам пак за ГЕРБ пък каквото и да става.Б.Б затри СДС ред е на червените,да е жив и здрав.
ми добре. само една забележка - костов затри сдс.аз пък ще гласувам за светльо витков и сие. дето се вика, истината е в "безкрайните различия в безкрайни комбинации". п.с. жа ма извинявате за некадърния превод, ама имам вече едно предупреждение!
Коментар