Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дидо, според мен стрелките са правилно нарисувани за да знаеш още отдалеч че можеш да измениш посоката било наляво, било надясно.Ако остане само стрелката направо то си мислиш че имаш право само напред и чак като навлезеш в кръговото да разбереш ,че може да смениш посоката . Тоест отдалече да си направиш сметката за изменение посоката на движение. :D
Коментар
-
Стрелките изобщо не са правилно нарисувани, защото левия завой се извършва ехееее, някъде напред, а не на влизане в кръговотоsok1 написа:Kuku написа:истина е, че ГЕРБ са тук за да крадат и нищо друго не ги интересува, пък ти си мисли, че си свободен човек
Коментар
-
За спокойното или неспокойното живеене едва ли са виновни последните няколко години и Бойко Борисов. Но ми е много по-спокойно като не трябва да чакам 20 минути в задръстване....Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? Може за вас да не са приоритет, но това не променя факта, че са хубави.При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз не съм казал, че преди Бойко ми е било по-спокойно, а че не искам да ми се натрапва "ти живееш по-добре, заради еди-какво си" - ми не, не живея по-добре, дори напротив.... О’к, всичко е много хубаво, но приоритетите са ми други и поради това не намирам пълното щастие в измислените хубости
Коментар
-
ilkor написа:По повод магистралитене съм проверявал дали е вярно)
Коментар
-
А дали е правилно да се казва "при Станишев" или по-правилното е "при Доган"? Като се сетя за тоя нагляр и че, който и да е друг, освен ГЕРБ и Атака може би, биха направили коалиция с него и наполовина пак съм хванал герберската бюлетина. Макар че не се знае дали и те няма да преосмислят приоритетите си на следващите избори, при които без коалиция няма да се мине 100%.P.S. Поздравявам Immortal за обективността. Знам, че не е фен на ГЕРБ, но се стреми да гледа обективно на нещата. За това говорех преди малко. Ако не се лъжа самият той не вярваше, че ЛОТ-а до Ямбол ще бъде завършен през изминалото лято, но ето, че стана. Градски, ако греша ме извиниThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз съм ги добавил над снимката - 36кмИзводът какъв е - тоя ни проглуши ушите с тези магистрали и само хока предишните че нищо не са свършили ... пък то се оказва че са строили/откривали почти еднакво. Само дето Станишев не се сети да открива платно по платно А по повод ремонтите. Кръговото на ТВ кулата го откриваха два пъти. в началото на месеца "откриха" прохода отдолу и ден след това затвориха едната посока ... Никой не казва че е лошо - просто ме дразни това "аз ви го построих" ...
Коментар
-
Не грешиш. Има хора обаче, вкл. и мои приятели, които работиха по магистралата и още не са си получили заплатите. И най-вероятно - никога няма да ги получат.На черното бяло не мога да кажа. Но знаете моето мнение, че и ГЕРБ, и БСП, и ДПС и други са все от едно котило - ДС. Цялата конкуренция между тях е изкуствена, за да изглежда, че управляващите ни се сменят. Сменят се дръжки.
Коментар
-
ilkor написа:Аз съм ги добавил над снимката - 36км
Коментар
-
Иванчо Костов пак се е запътил към Парламента и в следващото събрание. И понеже не е сигурен дали ще може да го изберат се кандидатирва на две места та белким поне на едното го изберат.Те такива утрепки въобще не трябва да се допускат . С една дума да могат само на едно място да се кандидатират и ако не стане да клъвнат дръвцето .През 2005 година Бойко Борисов по същия начин се подигра с хората като беше водач на две листи и го избраха а той взе че им сра на суратя като отказа да отиде в Парламента и си остана кмет . Ми като си мислел да си останеш кмет ,защо се кандидатира на две места ????Тъй че и при следващите избори пак ще гласуваме не за тия които са в листите, ами за съвсем други мерзавци. http://focus-news.net/?id=n1724037
Коментар
-
u_bo
Другарю Коцев, не мислите ли че ако българите гласуват за този, който ще направи живота им по-добър,ВМЕСТО са се чудят кой политик да мразят - ще живеем по-добре в България?Вярата в ’политика с чисти ръце’ е за глупаците - вие не правите впечатление на такъв.И ако е ясно, че всички ще крадат, нима е трудно да се избере този, който може да направи живота ни по-добър, вместо да се търси поредния ’честен’ ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар