Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Кметът на Сливен е червен (не че ме кефи, ама не е от ГЕРБ).
    ББ би казал: Помагаме на всички, не само на нашите кметове!
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Дидо, според мен стрелките са правилно нарисувани за да знаеш още отдалеч че можеш да измениш посоката било наляво, било надясно.Ако остане само стрелката направо то си мислиш че имаш право само напред и чак като навлезеш в кръговото да разбереш ,че може да смениш посоката . Тоест отдалече да си направиш сметката за изменение посоката на движение. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Стрелките изобщо не са правилно нарисувани, защото левия завой се извършва ехееее, някъде напред, а не на влизане в кръговото
        sok1 написа:
        Kuku написа:
        истина е, че ГЕРБ са тук за да крадат и нищо друго не ги интересува, пък ти си мисли, че си свободен човек
        Управляващите са продукт на народа си. Не може всеки да гледа "да намаже", "да удари кьоравото" или да щипне нещо, щото , видиш ли, всички така правели, и после да недоволства, че управляващите крадяли.Винаги съм казвал - нека да крадат, ама да има и за народа.
        Моля те, нека не започваме тази тема отново!Аз не искам нито кръгово, нито магистрала, нито метро, нито спортна зала - искам да живея спокойно

Коментар

За спокойното или неспокойното живеене едва ли са виновни последните няколко години и Бойко Борисов. Но ми е много по-спокойно като не трябва да чакам 20 минути в задръстване....Че ГЕРБ и Борисов имат много кусури е факт. Но защо упорито не признавате хубавите неща? Може за вас да не са приоритет, но това не променя факта, че са хубави.При кой от управляващите беше спокойно последните 20+ години? И като кажете магистралата голямата работа била..... еми като не е що никой не я построи за 100 години, а това стана точно при ГЕРБ за 3 години? Пак да кажа - кусури колкото щеш, но на черното бяло да казваме....
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз не съм казал, че преди Бойко ми е било по-спокойно, а че не искам да ми се натрапва "ти живееш по-добре, заради еди-какво си" - ми не, не живея по-добре, дори напротив.... О’к, всичко е много хубаво, но приоритетите са ми други и поради това не намирам пълното щастие в измислените хубости

Коментар

По повод магистралитене съм проверявал дали е вярно)+ лотове 3 и 4 на АМ Тракия, съответно с дължина 35.7 км към бойковата сметка
              Прикачени файлове

Коментар

ilkor написа:
                По повод магистралитене съм проверявал дали е вярно)
                Ми не е вярно.Харманли-Любимец верно е пусната при Станишев, но след това е затворена заради некачествено строителство и направена отново.В Герберските постижения са пропуснати 2 участъка - Нова Загора-Ямбол и Ямбол-Зимница (общо към 50 км). Пропуснати са и много други пътища, които не бяха ремонтирани последните 15-20 години, а сега са като нови. От друга страна, скоро ще трябва да се закрива магистрала Хемус, щото и без това вече не е магистрала - никъде по нея не можеш да караш с повече от 90 км/ч. И това при ГЕРБ.Аз не защитавам нито едните, нито другите. Но е разумно да се провери и на какви цени са строени от едните и другите тези магистрали.Да не се окаже, че с парите, дадени от Станишев за построеното от "него" е можело да се направят всички магистрали в България "до ключ"

Коментар

А дали е правилно да се казва "при Станишев" или по-правилното е "при Доган"? Като се сетя за тоя нагляр и че, който и да е друг, освен ГЕРБ и Атака може би, биха направили коалиция с него и наполовина пак съм хванал герберската бюлетина. Макар че не се знае дали и те няма да преосмислят приоритетите си на следващите избори, при които без коалиция няма да се мине 100%.P.S. Поздравявам Immortal за обективността. Знам, че не е фен на ГЕРБ, но се стреми да гледа обективно на нещата. За това говорех преди малко. Ако не се лъжа самият той не вярваше, че ЛОТ-а до Ямбол ще бъде завършен през изминалото лято, но ето, че стана. Градски, ако греша ме извини
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз съм ги добавил над снимката - 36кмИзводът какъв е - тоя ни проглуши ушите с тези магистрали и само хока предишните че нищо не са свършили ... пък то се оказва че са строили/откривали почти еднакво. Само дето Станишев не се сети да открива платно по платно А по повод ремонтите. Кръговото на ТВ кулата го откриваха два пъти. в началото на месеца "откриха" прохода отдолу и ден след това затвориха едната посока ... Никой не казва че е лошо - просто ме дразни това "аз ви го построих" ...

Коментар

Не грешиш. Има хора обаче, вкл. и мои приятели, които работиха по магистралата и още не са си получили заплатите. И най-вероятно - никога няма да ги получат.На черното бяло не мога да кажа. Но знаете моето мнение, че и ГЕРБ, и БСП, и ДПС и други са все от едно котило - ДС. Цялата конкуренция между тях е изкуствена, за да изглежда, че управляващите ни се сменят. Сменят се дръжки.

Коментар

ilkor написа:
                        "аз ви го построих" ...
                        Тука спор няма. Това "Аз" ми бърка в червата. Няма ли кой да му каже, че така не се говори, не знам.

Коментар

ilkor написа:
                          Аз съм ги добавил над снимката - 36км
                          35.7 км е само Нова Загора - ЯмболОще 15 км (14.8 ) е Ямбол Зимница (всъщност от пътен възел Ямбол-запад до пътен възел Ямбол-изток).Но иначе си прав. Рекламата му е майката. Не е важно какво си свършил, важно е какво са казали от телевизора, че си свършил.

Коментар

Тези фирми подизпълнители верно ги изпързаляха яко ... Лошото те те пък завлякоха други ... Мандата си отече и следващите ще вадят "картофите" на магистралите

Коментар

Иванчо Костов пак се е запътил към Парламента и в следващото събрание. И понеже не е сигурен дали ще може да го изберат се кандидатирва на две места та белким поне на едното го изберат.Те такива утрепки въобще не трябва да се допускат . С една дума да могат само на едно място да се кандидатират и ако не стане да клъвнат дръвцето .През 2005 година Бойко Борисов по същия начин се подигра с хората като беше водач на две листи и го избраха а той взе че им сра на суратя като отказа да отиде в Парламента и си остана кмет . Ми като си мислел да си останеш кмет ,защо се кандидатира на две места ????Тъй че и при следващите избори пак ще гласуваме не за тия които са в листите, ами за съвсем други мерзавци. http://focus-news.net/?id=n1724037
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Другарю Коцев, не мислите ли че ако българите гласуват за този, който ще направи живота им по-добър,ВМЕСТО са се чудят кой политик да мразят - ще живеем по-добре в България?Вярата в ’политика с чисти ръце’ е за глупаците - вие не правите впечатление на такъв.И ако е ясно, че всички ще крадат, нима е трудно да се избере този, който може да направи живота ни по-добър, вместо да се търси поредния ’честен’ ?

Коментар

Working...
                                X