Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.standartnews.com/balgariy...ds-169578.html Първото изречение казва всичко - "СДС остава без Надежда." :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е,и ??? Тя като беше до сега в СДС каква ни е файдата ? Никаква . Така че и с Надето и без Надето е все тая. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

На мен просто ми хареса играта на думи. Иначе то въобще каква е файдата от съществуването на СДС в този му вид? Те вече са нещо като нещо като Локо София в политиката - славно име, но с разбит отбор и една маршрутка фенове.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Kuku написа:
          истина е, че ГЕРБ са тук за да крадат и нищо друго не ги интересува, пък ти си мисли, че си свободен човек
          Управляващите са продукт на народа си. Не може всеки да гледа "да намаже", "да удари кьоравото" или да щипне нещо, щото , видиш ли, всички така правели, и после да недоволства, че управляващите крадяли.Винаги съм казвал - нека да крадат, ама да има и за народа.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Т.е. ’ама да има и за соф...хмм...столичани’.

Коментар

Което си е хубаво ,хубаво.Само за няколко месеца го направиха и шопите вече могат да се радват на нещо хубаво.Станишев дори няма направена нито една къщичка за птиченца.

Коментар

Това е най-прясното, затова него сложих. Има много неща и извън Сф.

Коментар

Има. Магистрала столичани да ходят на плаж, кеф ти България, кеф ти Гърция. Нов мост над Дунав столичани да ходят в чужбина без да напускат ЕС и без да обикалят през Русе. Нов път до зимните курорти столичани да ходят на ски. Магистрала до Перник, да могат столичани да си ходят вкъщи. И много други, все извън София неща.

Коментар

Аз нещо от тая картинка не мога да разбера как ще се прави ляв завой при тая маркировка и при така показания път И още едно нещо се набива на очи гледано на по голямата снимка по горе. Всички автомобили и в двете посоки карат в лявата лента и няма нито един в дясната .

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Разбрах . Аз мислех че тоя път с стрелките минава отдоло под колелото.Сега като се загледах по хубаво това дето е очертано си видях заблудата . благодаря.

Коментар

ls1 написа:
                          Има. Магистрала столичани да ходят на плаж, кеф ти България, кеф ти Гърция. Нов мост над Дунав столичани да ходят в чужбина без да напускат ЕС и без да обикалят през Русе. Нов път до зимните курорти столичани да ходят на ски. Магистрала до Перник, да могат столичани да си ходят вкъщи. И много други, все извън София неща.
                          Нали си чувал, че всички пътища водя КЪМ София, а не ОТ София.

Коментар

Ами не, не съм...

Коментар

коцев написа:
                              И още едно нещо се набива на очи гледано на по голямата снимка по горе. Всички автомобили и в двете посоки карат в лявата лента и няма нито един в дясната .
                              Ами че и аз карам само и винаги в лява лента. Законът го разрешава, тъй че - който иска - да заобикаля постоянно неправилно паркирали автомобили, като ми осигурява предимство (поради навлизането в моята лента )Иначе - вчера в София, днеска и в други градове:Новооткритото вчера в Сливен кръгово движение на едно от възловите кръстовища (до магазин Тернопол). Кметът на Сливен е червен (не че ме кефи, ама не е от ГЕРБ).Да не говорим, че се асфалтираха най-накрая разкопаните с години от Лечков (от ГЕРБ) квартални улици, и даже се направи чисто нова улица (пред блок, до който досега не е имало път). Снимка не намирам, но ще направя лично.

Коментар

sok1 написа:
                                Иво, това дето си го нарисувал е така, но според мен стрелките ПАК са неправилни.Не трябва да има стрелки наляво. Учил съм "строеж на пътища", изпит съм държал... такова чудо не съм виждал и съм сигурен, че не е правилно.Вътре в кръговото може, но не и така, както са поставени.Дори и стрелките надясно са неправилни. Влиза се в кръговото в кръга, а кой дето ще от там да заминава с десен мигач. В случая и двете ленти водят само НАПРАВО, към кръговото.

Коментар

Working...
                                X