Николай Колев-Босия се е активизирал... Арестували са го...Предстои нещо... Крои се нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Пием, пеем буйни песни,и се зъбим на тирана дискотеките нам са тесни и крещиме ,айде на площада. Крещим ,но щом изтрезнемзабравяме думи ,клетви и немеем и се смеемна поредните изцепки .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Много вярно е това Да си признаем - ние сме една нация мрънкачи. Другият вариант е всъщност да сме много добре и само да се правим, че сме зле. Но по-вероятното е, че сме просто мрънкачи, не способни на реални действия.
Коментар
-
О, съгласен съм с теб. Напълно. И аз се слагам към "мрънкащите" Че нищо няма да се промени генерално - няма, казвал съм го и в този форум. Но въпросът е като ни го набиват за пореден път да ни се чуе гласеца поне веднъж. Да протестираме от време на време бе мамка му.... Ама протестите ни се изчерпват с един "Like" във фейсбук....Между другото сега се сетих - два поредни тиража на тотото, две напълно еднакви комбинации от числа, ама народа се реди на опашки ли реди да си даде левчетата...... Големо стадо са българите, големо и лесно за водене...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ls1 написа:СДС изключи Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров от партията.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А кои бяха тия Димитров ,Шарков и сие ???? Не са ли същите мърди дето се влачат с години из властта ?И кой е тоя Гяуров дето Костов за една нощ го издигна като главен разузнавач ??? Каква тупордия се вдигна на времето с неговото назначение . От сержант го произведоха одма в офицер. И сега има очи и да спори . Само така по комунистически трябва да се действа . Или вървиш по правата линия на Партията или излизаш в тъч.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар