Оглеждам се наоколо, Елена!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
каква мафиотска приватизация бе колега, ей вие тотално станахте глухи и не се чувате какви ги дрънкате ? една от най-гнусните лъжи на бсп/бкп са прословутите 30 млрд.евро който сме имали разбираш ли, пък Костов оставил от тях само 3 млрд.евро, че къде са тия 30 млрд.евро бре ? след 2 държавни фалита ? че нали точно финансовия колапс на безумния социализъм доведе до неговото падане, никакви 30 млрд. не е имало, щото ако ги имаше, у нас социализъма нямаше да падне как да е, защото сме прост и страхлив народБрава 1.6
Коментар
-
мда, живо си представям как тука е социализъм, наоколо "демокрация" и всички се обичаме :D тя България се намира на друга, съвсем различна от тая на демократизаторите, планета и си прай квот си иска по принцип. добре, че сме тъпи, смотани и некадърни по принцип, че иначе ония смешници с бомбите и самолетоносачите да са се оцапали от страх пред финансовият ни и икономически гений.изобщо, акъла не ми го побира, как може възрастни хора да си мислят, че всеки може да си прави, каквото си иска, и че всичко зависи единствено от собствените ти сили и способности.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ls1 написа:Марковска подаде документи за пенсиониране. В първия момент ’булгар! булгар!’ в мен си каза ’аха! виновната бяга!’. Обаче после си казах - абе...не знам виновна ли е не е ли...обаче колко от политиците ни са се оттеглили сами...?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар