Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оглеждам се наоколо, Елена!!!

Коментар

Да цитирам един човек - "Като живееш в кенеф в един момент преставаш да забелязваш кафявия цвят".

Коментар

аз преди да дойде това "правителство" за криза не бях чувал и формално не виждам кво общо има партията майка с дейността на отрочетата си.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Току що върви по канал3 директно дискусия на основателите на СДС от 89 година.Единодушно всички оплюха Костов като главен виновник за разцепването на СДС и мафиотската преватизация проведена от него . Така че Костов е мразен от всички и за това събира на избори по 2-3 процента .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Трън в очите им е.... но защо ли на всички Дали защото не са могли да си направят далаверите?Както и цигани/турци не смееха да си подават носа по негово време

Коментар

каква мафиотска приватизация бе колега, ей вие тотално станахте глухи и не се чувате какви ги дрънкате ? една от най-гнусните лъжи на бсп/бкп са прословутите 30 млрд.евро който сме имали разбираш ли, пък Костов оставил от тях само 3 млрд.евро, че къде са тия 30 млрд.евро бре ? след 2 държавни фалита ? че нали точно финансовия колапс на безумния социализъм доведе до неговото падане, никакви 30 млрд. не е имало, щото ако ги имаше, у нас социализъма нямаше да падне как да е, защото сме прост и страхлив народ
              Брава 1.6

Коментар

Костов събира 2-3% от гласуващите. Останалите му проценти са в онези негласуващите на избори през последните 10 години. Такива дето като мен си казват ’за какво да ходя да гласувам за Костов като няма даже да влезе в следващия парламент’.

Коментар

Kuku написа:
                  Чистата истина е, че ГЕРБ са тук за да крадат и нищо друго не ги интересува, пък ти си мисли, че си свободен човек
                  А кой не е заради това във властта? Костов ли не е крал???
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

мда, живо си представям как тука е социализъм, наоколо "демокрация" и всички се обичаме :D тя България се намира на друга, съвсем различна от тая на демократизаторите, планета и си прай квот си иска по принцип. добре, че сме тъпи, смотани и некадърни по принцип, че иначе ония смешници с бомбите и самолетоносачите да са се оцапали от страх пред финансовият ни и икономически гений.изобщо, акъла не ми го побира, как може възрастни хора да си мислят, че всеки може да си прави, каквото си иска, и че всичко зависи единствено от собствените ти сили и способности.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Тъпи сме, батка - с ресурсите и природата у нас, включително географското ни положение, наистина можем да бъдем балканската Швейцария, че и по-добре Не веднъж сме доказвали, че и акъл имаме, трудолюбива нация сме, не са ни нужни руснаци или американци, НО уви....

Коментар

това, че не са ни нужни не означава, че можем да се отървем от тях. нито ние, нито който и да е.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Марковска подаде документи за пенсиониране. В първия момент ’булгар! булгар!’ в мен си каза ’аха! виновната бяга!’. Обаче после си казах - абе...не знам виновна ли е не е ли...обаче колко от политиците ни са се оттеглили сами...?

Коментар

ls1 написа:
                            Марковска подаде документи за пенсиониране. В първия момент ’булгар! булгар!’ в мен си каза ’аха! виновната бяга!’. Обаче после си казах - абе...не знам виновна ли е не е ли...обаче колко от политиците ни са се оттеглили сами...?
                            От трета страна - Марковска точно навреме се сеща да се оттегли...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами то това е хубаво, да е навреме. А не бил си президент, после да се пробваш да водиш партията, па накрая конституционен съдия, визирам кандидата на СДС.

Коментар

И аз това казвам, че е хубаво да е навреме, а не чак сега...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X