Нямам нищо против да е виновна. Вместо да се чуди сега държавата, да я бяха осъдили, нали така? Обаче никой не казва ’да си подаде оставката, защото е виновна в това това и това.’. Всички казват ’Да си подаде оставката, щото някой анонимен е казал нещо за нея’. Вчера чух, че от прокуратурата я били разследвали от една година. Ми като я разследвате що изобщо и се гласува кандидатурата? Кой е виновен, Марковска или всичките тея дето първо я избраха, па сега правят циркове да я махнат? Ще прощавате за лафа по обедно време, ама работата е малко ’кой ми сра в гащите’ от страна на държавата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И при поповете се получи същото .Всеки тегли чергата към себе си защото всички са нагазили яко в лайната .Това главен прокурор , виш съдебен съвет ,това трябва да бъде изметено до дъно . Като са големи магистрати , къде са сега Маргините , Галевите ????Нали са все честни и неподкупни .Излиза че всички са навързани един със друг като свински черва и а си махнал един , то всичките черва отиват по дяволите .
Коментар
-
ls1, вместо да търсят кой е посмял да противоречи на партията, трябваше да проверяват сигнала. А медиите няколко пъти хванаха оправдаващата се Марковска в чиста лъжа, включително че нямала имоти по морето. Цветанов няма начин да не знае, че е замесена и в едногодишно следствие (пак по анонимен сигнал, явно когато им е удобно ги уважават тия сигнали). Просто е била "наш човек" и е трябвало да бъде назначена, за това първоначално така пламенно я бранеха. Като се разсмърдя много - "ама аз я помолих", "президентът е мъдър", "я, то имало следствие". ГЕРБ с мерак я набута там, а сега се правят на ударени.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Що за въпроси? Коцев, явно изобщо не следиш събитията. Марковска я избраха депутатите на ГЕРБ и ДПС. Останалите партии бяха там и направиха скандал, за дето не се допуска за обсъждане въпросният сигнал. Бабката ги разиграва, защото след като се разсмърдя историята я хвърлиха на вълците. Като я подкрепяха все едно не знаеха що за стока е? Вдигна се шум до Европата и изведнъж ни лук яли, ни лук мирисали. Ако мине.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
steven написа:ls1, вместо да търсят кой е посмял да противоречи на партията, трябваше да проверяват сигнала. А медиите няколко пъти хванаха оправдаващата се Марковска в чиста лъжа, включително че нямала имоти по морето. Цветанов няма начин да не знае, че е замесена и в едногодишно следствие (пак по анонимен сигнал, явно когато им е удобно ги уважават тия сигнали). Просто е била "наш човек" и е трябвало да бъде назначена, за това първоначално така пламенно я бранеха. Като се разсмърдя много - "ама аз я помолих", "президентът е мъдър", "я, то имало следствие". ГЕРБ с мерак я набута там, а сега се правят на ударени.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар