Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И като си говорим за политика... циркът е пълен: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...stava_vuv_vas/

Коментар

Недялко, сбогом на Паша дере, щото оттам ще минава тръбата.А за това с Марковска думи нямам. Таман си мислиш, че от това по-абсурдно няма накъде - и те измислят нещо ново, още по-абсурдно.

Коментар

Ей пак сте недоволни!Предлагат ви цирк без пари, а вие упорити - искате да ходите на цирк, обаче билета е 10 лева!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

И сега какво стана? Не били 20%, ами били 9% :D
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И 9 са бая множко. Има мегдан за още намаляне на процентите.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              И 9 са бая множко. Има мегдан за още намаляне на процентите.
              Кое е множко Коцев? Знаеш ли как ще се отрази намалянето на газта за крайният потребител? С колко намалиха метана по газстанцийте на 01.01.2012г. ? Тогава газта поевтиня с 11% !

Коментар

Поевтиняването беше от април мисля. Тогава казаха, че Булгаргаз е продавала на загуба досега и до края на годината ще си наваксва загубите благодарение на това намаление, т.е. за клиентите никаква промяна. Интересно е сега от 1 януари дали ще има някакъв резултат надолу, или държавната фирма си договори по-ниски цени, че да си увеличи печалбата, а клиентите...супата.

Коментар

От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кирчо , от социалист какво друго можеш да очакваш освен наглост . Виж ,комунистите са друга бира . :D

Коментар

"Не човек, а желязо!" - просъскал агентът фашистТихо мъртвият казал - "Не! Комунист!"

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...
                        http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2012/11/16/1947689_cenata_na_gaza_za_potrebitelite_shte_padne _s_minimum/В коментарите под статията е истината.

Коментар

http://www.dnes.bg/politika/2012/11/...eriozno.173210 Каква е тая нагла бабка, с която толкова време не могат да се оправят президент, премиер и парламент на една държава?!
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Моля моля. Депутатите сами си се вкараха в това положение. Аз не я знам каква е, корумпирана ли е какво е. Обаче е адски тъпо заради един анонимен донос да трябва да си подаваш оставката. Жената много правилно поиска - дай да го намерим тоя зад анонимния донос, да каже кое как. И какво, ако в седмицата след изборите за президент някой анонимен бе пратил ’сигнал’ в Брюксел какво следва, Плевнелиев да си подава оставката? Несериозно е това.

Коментар

ls1 написа:
                              Моля моля. Депутатите сами си се вкараха в това положение. Аз не я знам каква е, корумпирана ли е какво е. Обаче е адски тъпо заради един анонимен донос да трябва да си подаваш оставката. Жената много правилно поиска - дай да го намерим тоя зад анонимния донос, да каже кое как. И какво, ако в седмицата след изборите за президент някой анонимен бе пратил ’сигнал’ в Брюксел какво следва, Плевнелиев да си подава оставката? Несериозно е това.
                              Прочети това пък после да видим дали е донос. То стана като историята със СРС. Не е важно съдържанието, а от къде била изтекла информацията. http://bivol.bg/markovska-tereni.htm...iev-varna.html

Коментар

Я ми кажете името на един честен съдия и прокурор . Няма, нали ! Тъй че и без донос тя е вътре в кюпа .

Коментар

Working...
                                X