И като си говорим за политика... циркът е пълен: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...stava_vuv_vas/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:И 9 са бая множко. Има мегдан за още намаляне на процентите.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Поевтиняването беше от април мисля. Тогава казаха, че Булгаргаз е продавала на загуба досега и до края на годината ще си наваксва загубите благодарение на това намаление, т.е. за клиентите никаква промяна. Интересно е сега от 1 януари дали ще има някакъв резултат надолу, или държавната фирма си договори по-ниски цени, че да си увеличи печалбата, а клиентите...супата.
Коментар
-
От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...
Коментар
-
http://www.dnes.bg/politika/2012/11/...eriozno.173210 Каква е тая нагла бабка, с която толкова време не могат да се оправят президент, премиер и парламент на една държава?!
Коментар
-
Моля моля. Депутатите сами си се вкараха в това положение. Аз не я знам каква е, корумпирана ли е какво е. Обаче е адски тъпо заради един анонимен донос да трябва да си подаваш оставката. Жената много правилно поиска - дай да го намерим тоя зад анонимния донос, да каже кое как. И какво, ако в седмицата след изборите за президент някой анонимен бе пратил ’сигнал’ в Брюксел какво следва, Плевнелиев да си подава оставката? Несериозно е това.
Коментар
-
ls1 написа:Моля моля. Депутатите сами си се вкараха в това положение. Аз не я знам каква е, корумпирана ли е какво е. Обаче е адски тъпо заради един анонимен донос да трябва да си подаваш оставката. Жената много правилно поиска - дай да го намерим тоя зад анонимния донос, да каже кое как. И какво, ако в седмицата след изборите за президент някой анонимен бе пратил ’сигнал’ в Брюксел какво следва, Плевнелиев да си подава оставката? Несериозно е това.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар