Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нищо ново под слънцето .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

steven написа:
      А ако достатъчно хора гласуват "ЗА", какво правим тогава? Колко нови данъци ще трябва да измислят, за да се изпълни волята на народа :D
      точно за това не се притеснявай, даже и хардлайнери като мен няма да отидат да гласуват след промяната на въпроса.просто така поставено означава "искате ли да се подиграваме с вас още 10 години, местейки централата из цяла България и плащайки всеки път по някое милионче на "доказани консултанти" да преценяват смисъла на поредните ни малоумни идеи". ми аз не ща.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

snake написа:
        Можете спокойно да заложите, че независимо от това, че повечето хора ще гласуват ЗА нова АЕЦ, резултатите от референдума ще бъдат невалидни, защото общият брой на гласувалите няма да е достатъчен, за да се изпълнят законовите изисквания.
        Кое пък те кара да мислиш, че народа иска още една потенциална атомна бомба в България?!?Аз съм убеден, че народът ще каже НЕ.Както това направиха литовци, италианци и др.Всъщност точно така формулиран въпроса, е много по-добре от формулировката на социалистите.Защото е по принцип за нова АЕЦ. Казваме НЕ, и забравяме за това.А ако е конкретно за Белене, ще кажем НЕ, но те ще си я направят в Силистра примерно. И после - здравей, тотална енергийна зависимост от Големия "Брат" - и газът от там, и ядреното гориво от там... добре поне, че кюмюр засега имаме в изобилие.

Коментар

За съжаление аз съм убеден, че народа ще каже ’да’. Надеждата ми е броя на гласувалите да е по-малък от нужния.

Коментар

Мдаа, на фона на задаващите се електрически превозни средства, от къде ще вземате електроенергия? Или както казваше един от зелените активисти в Германия преди 20 години - От контакта!
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ами ще помислим малко, па ще намерим начин. Човечеството е талантливо. АЕЦ ли е единствения отговор?

Коментар

ls1 написа:
                Ами ще помислим малко, па ще намерим начин. Човечеството е талантливо. АЕЦ ли е единствения отговор?
                човечеството е абсолютно малоумно, щом минава през топлене на вода...но да, засега аец е единствения отговор, според мен.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Както в момента е мрачно и няма вятър от къде ли ще дойде до контакта? Но не искам да е от Белене с нейните 20 и отгоре милиарда.Цената на произведената еленергия не покрива само лихвите на 20 000 000 000 лв.Ами тогава..........’’) Както каза Бойко-плати ти и се опитай да убедиш сина си и внука си,че и те трябва да платят по един Мерцедес на тоя дето духа
                  Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

То тоя референдум е за да се похарчат /разбирай откраднат / едни 30 милиона лева . После ако се реши да има ядрена централа ще се направи друг референдум за това държавата ли да плати за централата или частни собственици . После ще има трети референдум къде да се строи и така нататък . Тъй ,че спокойно моряци ,кораба бавно но сигурно потъва и вода ще има за всички

Коментар

Аааа, ще се сетиш
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

цената на белене е напълно неизвестна - това е основния проблем. при нормално договаряне с 10% комисионна за възлагащата страна :D 20 млрд. не може да стигне. по-скоро около 10. сега, ако ще е както при магистралите, може и на 100 млрд. да отиде.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

"Парламентът избра Менда Стоянова за заместник-председател на Народното събрание от ГЕРБ. Тя сменя Анастас Анастасов, който пък вчера беше одобрен за конституционен съдия от парламентарната квота. За Стоянова гласуваха 110 депутати, 5 бяха против."Конституция на Р.България:чл.81 (1) (Изм. - ДВ, бр. 12 от 2007 г.) Народното събрание открива заседанията си и приема своите актове, когато присъстват повече от половината народни представители. (2) Народното събрание приема законите и другите актове с мнозинство повече от половината от присъстващите народни представители, освен когато Конституцията изисква друго мнозинство. (3) Гласуването е лично и явно, освен когато Конституцията предвижда или Народното събрание реши то да бъде тайно.ПИТАМ - КОЕ НЕ Е В РЕД НА КАРТИНКАТА?

Коментар

Много взе да питаш.

Коментар

Може и 300 да са били в залата Гласували са обаче 115. Гласуването не е задължително.В такива случаи ако има съмнение за липса на поне половината може да се предизвиква проверка

Коментар

Което значи, че нередното в картинката е дремуцащата опозиция.

Коментар

Working...
                                X