Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както писах по горе казвам това което видя ,чуя и с ръка пипна .Това съм видял в Ловеч това пиша .В Ямбол може и собствениците на гаражи да плащат на тия които ги ползват Не съм бил там и не знам . В града ни не ходя с кола ,защото от беден народ и хора не мога да намеря място къде да паркирам. Не съм срещал вървейки пеша циганин или циганка безработни да вървят по улиците и да не са с цигари във ръка . Още не съм влизал в магазин в който да те посрещнат от вратата и да те обслужат както трябва . Дори не ти обръщат внимание че си влязъл в магазина ама иначе продавачите реват като нас тук във форума че заплатата им е малка. Те това виждам и чувам . Както казах на телевизия ,радио и вестници не вярвам . :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

А в Габрово защо МОЛА е пълен?В началото на Септември жената 3 часа го обикаля и си купи доста неща, защото били на половина от цената на същите във видинския мол.Празни помещения не видях! Или в Габрово са по-добри търговци или наемите им са намалени до разумни граници. В един от магазините си купи 4 неща и веднага направиха отстъпка - едното бе безплатно и дори я накараха да си избере едино бижу за подарък. Наемите се намалят преди да ти избягат наемателите, а не след като избягат. Единствената неприятност произтекла от дългото пазаруване бе, че не можахме да се видим с бай Иван Коцев, въпреки че се бяхме чули по телефона!За мен някой хората немогат да си управляват парите правилно. И милиони да имат пак ще ги загубят!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

"От 8 000 души в България само 7 800 са подслушвани, което прави 0.1 %" .Изказване на Цветан Цветано в сутрешния блок по Нова ТВ.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

коцев написа:
          Както писах по горе казвам това което видя ,чуя и с ръка пипна .Това съм видял в Ловеч това пиша .В Ямбол може и собствениците на гаражи да плащат на тия които ги ползват Не съм бил там и не знам . В града ни не ходя с кола ,защото от беден народ и хора не мога да намеря място къде да паркирам. Не съм срещал вървейки пеша циганин или циганка безработни да вървят по улиците и да не са с цигари във ръка . Още не съм влизал в магазин в който да те посрещнат от вратата и да те обслужат както трябва . Дори не ти обръщат внимание че си влязъл в магазина ама иначе продавачите реват като нас тук във форума че заплатата им е малка. Те това виждам и чувам . Както казах на телевизия ,радио и вестници не вярвам . :D :D :D
          Смятай колко смешен народ сме, щом като си мислим, че като някой има кола за 2-3 хиляди лева или си позволява да пуши е богат...... А, и да не забравяме 30 лева наем от гаража....... Мъка, мъкаааа.....Коцев, аз утре ще ходя на кино с приятелката ми. 16 лева са ми само билетите. Викаш некъв мултимилионер се явявам
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Виж сега, за пушенето Коцев има основание. Не може да ревеш, че няма ляб за чаветата, пък от устата ти да стърчи цигара, а в ръцете да имаш бутилка ракия. Хайде, да речем че човек който си купува цигари не е богат, но мисля че не му е опрял ножа у кокала.

Коментар

,,Работата е страшна! Става въпрос за олигарси, частни партита... Р. Овч. е бил истинският министър-председател. Станишев е бил един дечко, който са го правили на три и половина. "

Коментар

nikolovvd написа:
                ,,Работата е страшна! Става въпрос за олигарси, частни партита... Р. Овч. е бил истинският министър-председател. Станишев е бил един дечко, който са го правили на три и половина. "
                Срам те е да напишеш кой го е казал ли?До там ли го докара да цитираш Яне Янев...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не! Искам да ви провокирам да намерите целият материал, за да не пълним форума с глупости!

Коментар

http://www.cross.bg/1335802На който му се четат на Яне глупостите...Вероятно има по нещо вярно в тях, ама честно казано не го знам как спи спокойно като сам знае колко лъже и изопачава...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      http://www.cross.bg/1335802На който му се четат на Яне глупостите...Вероятно има по нещо вярно в тях, ама честно казано не го знам как спи спокойно като сам знае колко лъже и изопачава...
                      Яне ако започне да пише книги, ще стане много популярен автор на научна фантастика/крими/трилър
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

След жалките препирни за преформулирането на въпроса, първият национален референдум в съвременната ни история вече е насрочен: http://dnes.dir.bg/news/Parviat-refe...=4Можете спокойно да заложите, че независимо от това, че повечето хора ще гласуват ЗА нова АЕЦ, резултатите от референдума ще бъдат невалидни, защото общият брой на гласувалите няма да е достатъчен, за да се изпълнят законовите изисквания.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А сега кажи кой го прие закона такъв какъвто е и защо!

Коментар

Законът е добър. Ако изобщо допуснем, че Народът е компетентен да отговаря на такива въпроси, то е редно да има изискване за броя на гласувалите. Просто ще си поиграем на референдум. Някои ще гласуват, повечето не и в крайна сметка нищо няма да се случи.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А ако достатъчно хора гласуват "ЗА", какво правим тогава? Колко нови данъци ще трябва да измислят, за да се изпълни волята на народа :DГолям цирк е в тая държава, а ЕК пак се хвана за главата след днешното избиране на конституционни съдии.
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

http://www.webcafe.bg/id_462552581_Obshtestven_vrag
                                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
                                X