8% е смешен брой хора. направо жалък. и напълно нормален за обедняла страна с некадърно управление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Днеска по телевизията дават една статистика за европейските държави и ние по тая статистика се нареждаме на четвърто място .А тя е колко хора са били на почивка и колко пари са изхарчили . При нас българите 500,000 хиляди са били на почивка извън страната и са похарчили 400 милиона лева.За в страната да не говорим.И всичко това става при обедняла България и некадърно управление.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:коцев написа:Днеска по телевизията дават една статистика за европейските държави и ние по тая статистика се нареждаме на четвърто място .А тя е колко хора са били на почивка и колко пари са изхарчили . При нас българите 500,000 хиляди са били на почивка извън страната и са похарчили 400 милиона лева.За в страната да не говорим.И всичко това става при обедняла България и некадърно управление.
Коментар
-
Дидко ,това значи, че не трябва да имаме вяра на това дето се пише по вестниците и казва по телевизиите.Но като казваме че не трябва да се вярва то значи за абсолютно всичко написано а не само да цитираме това което на нас ни харесва .Колкото до моята почивка аз си я карам много по добре тук отколкото да вися по аерогарите и да пътувам до незнам къде си .КомунизЪма ме е научил да пестя и да не харча пари на вятъра. Имай в предвид даване на пари за алкохол и цигари. А работата така съм сия организирал че през лятото работя сутрин от 7 до 9 часа после паля Стилото и в 10 часа съм на реката под хижа Хайдушка песен в Троянския Балкан. Излежавам се там до 17 часо паля пак Стилото и от 18 до 20 часа пак съм на работното си място. :D С една дума кой като си я нареди работата [URL=http://www.radikal.ru][/UR
Коментар
-
Грешно ме разбираш по въпроса с дишането . Никой не може да отрече че при комунизма имаше и лоши неща и изкривявания на политиката, но имаше и хубави неща които трябваше да се запазят при демокрацията . Така че аз съм се опитал да взема хубавите неща от двата режима и смея да кажа че си живея напълно нормално . Живота от малък ме е научил да се справям сам с трудностите и да не разчитам на подаяния.Като ученици всички ходехме на бригади да работим по полето и долу горе ни учеха на труд . В казармата също за две години се научаваш че сам трябва да си оправиш леглото ,сам да си изпереш дрехите и ред пак добри навици. Сегашната младеж я научиха на пиене ,пушене ,разврат и нищо полезно.
Коментар
-
Аз пък точно това не искам. Всеки разбира щастието различно, но за мен смисълът в цялата тази лудница и напрегнато ежедневие е, поне 2-3 пъти годишно да мога отида я в Гърция, я в Испания, Италия и т.н. Някак си не ме кефи цялото лято да ходя до реката всеки ден и да ям хляб с парче сирене. Само че колко хора могат да си го позволят? Хората дори и не мислят за това. Мислят само колко пари им е тока, парното и от къде да вземат пари за всичкия този лукс. Да, за съжаление тези елементарни нужди при нас са лукс. В София специално има някаква средна класа. Виждам ги, познавам такива хора и си живеят супер. С доход средно около 5-6 хил. на семейство. Но пак са твърде малък процент.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Въпрос на предпочитания. По комунистическо време два пъти с кола съм обиколил всички страни от соцлагера . През 1976 и през 1980г . Сега за нищо на света не бих тръгнал с кола да обикалям пак при тоя натоварен график от коли. Всяко нещо с времето си .Освен на реката си хода и когато си поискам и на басейна на Чифлика . Чудесно място за отмора , топла вода ,природа и голям кеф. :D
Коментар
-
Много интересна нация сме!Не ядем асфалт, а се радваме като пътуваме по новите патища.Горивото скъпо, а си пълним резервоара и си бръмчим, ту до морето, ту до планината.Нямаме пари, бедни сме били, а ревем за петте лева годишно, които ще ни вземат на 1000 лв. влог който нямаме.И както сме бедни и се оплакваме, така 33.5 милиарда стоят в банките на влог и 500 милиона за почивки даваме. Обаче сме бедни!Парите не стигат за ток, вода и парно, едва си плащаме кредитите и ипотеките, но сме собственици на няколко жилища. Без цигари и кафе не можем и се чудим на другите как живеят с 200-300 лв.Как ли му казват на това състояние? Май на гол тумбак чифте пищови! Или нещо друго?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
И как стигна до тоя извод за цялата нация? По думите на един коцев, който явно си е подредил нещата? Качи се сутрин в градския транспорт и ще ти се стъжни.Освен това, тук има силно занижени представи за нормален живот. Както по-нагоре правилно отблеляза slonikon, според тази статистика едва 8% от населението е почивало в чужбина. Но не, 500 000 били, ебаси колко сме богати.Ако за живота си имаш само 1000 лева спестени за погребение, имаш огромно основание да ревеш за 5-те лева.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар