Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Е, та той ББ понеже е света вода ненапита Това, че не знаете нещо, не означава, че то не се е случилоThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:коцев написа:три четвърти от българите сме били големи глупаци.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nikolovvd написа:За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .Няма начин да няма начин!
Коментар
-
style34 написа:А, и Костов не е такава. Ясно е, че играчите този сезон ще са ГЕРБ, Кунева, БСП, ДПС. Искаш, не искаш трябва да избираш от тези.
Коментар
-
Immortal написа:И защо да не е Костов?А сега се вгледайте в партиите, които ще са "играчите" - все продукти на ДС.Бодигарда на Бай Тошо,Снахата на Пръмов,Агентът Соколи самият дявол, макар и в агнешка кожа, БКП.Искате ли да живеете в такава държава?!??България все повече заприличва на диктатура от путиновски тип.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nikolovvd написа:kiro_of_the_day написа:nikolovvd написа:За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
style34 написа:Ами честно да ти кажа аз сигурно за него ще гласувам, но ако гледаме реално на нещата и аз и ти знаем, че той сигурно и 4% няма да събере. Затова казвам, че не е.
Коментар
-
Не трябва да се гледа назад. Костов е направил каквото е можал за времето си. Народа го е оценил колкото му стига акъла. Трябва да се възпроизвеждат млади хора с адекватни идеи, а не да се връткат на 10-15 години стари муцуни. След Костов какво, царя? Това е голямата грешка на Костов, че той не изгради ново синьо поколение политици, а напротив, задуши младите само и само да оцелеят дъртите муцуни. Не бъркайте ситуацията от 97-ма със сегашната. Тогава имаше народ с все още оцеляла някаква обща култура. Имаше студенти, които искаха бъдеще, а не им беше само вечерната чакарака в главата. Да, може би много бяха наивни, но дадоха на Костов доверие и той затова успя да направи нещо. Хората запретнаха ръкави тогава и всеки завъртя по нещо. В момента Костов и да дойде на власт ще получи само безразличие от един обезличен и изтъпял, оскотял народ. Аз засега съм на мнение да не гласувам. Отказвам да избирам ’по-малко зло’. Като се появи ’добро’ - ще гласувам за него.
Коментар
-
ls1 написа:Не трябва да се гледа назад. Костов е направил каквото е можал за времето си. Народа го е оценил колкото му стига акъла. Трябва да се възпроизвеждат млади хора с адекватни идеи, а не да се връткат на 10-15 години стари муцуни. След Костов какво, царя? Това е голямата грешка на Костов, че той не изгради ново синьо поколение политици, а напротив, задуши младите само и само да оцелеят дъртите муцуни. Не бъркайте ситуацията от 97-ма със сегашната. Тогава имаше народ с все още оцеляла някаква обща култура. Имаше студенти, които искаха бъдеще, а не им беше само вечерната чакарака в главата. Да, може би много бяха наивни, но дадоха на Костов доверие и той затова успя да направи нещо. Хората запретнаха ръкави тогава и всеки завъртя по нещо. В момента Костов и да дойде на власт ще получи само безразличие от един обезличен и изтъпял, оскотял народ. Аз засега съм на мнение да не гласувам. Отказвам да избирам ’по-малко зло’. Като се появи ’добро’ - ще гласувам за него.
Коментар
-
Аз да ви кажа след снощните новини намерих едно добро рещение на ББ. Ще ремонтират терминал 1 на летището в София с идеята да се увеличи пътнико потока. Така правилните решения, които може да вземе човек ще бъдат две,а не едно: Терминал 1 и 2 :D . За съжаление трябва да минат 50 години ( това го казаха западни социолози) за да можем да заличим следите от комунизма. Е до сега минаха 23, т.е. остават още 27.... Аз не искам да живея още четвърт век в комунистическо-мутренска държава, която през последните години върви по пътя на диктатура, отколкото на демокрация.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар