Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    коцев написа:
    три четвърти от българите сме били големи глупаци.
    Коцев, като изключим, че говориш от първо лице (с което не съм съгласен, защото те познавам и знам че не си такъв), иначе това дето си написал е вярно, но не съвсем.Не са три-четвърти, девет-десети от Бъгларите са ТОТАЛНИ глупаци.Но нямам намерение да го доказвам аз. Тя историята вече го е доказала неведнъж.
    Селски или градски?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kuku написа:
      Е, та той ББ понеже е света вода ненапита Това, че не знаете нещо, не означава, че то не се е случило
      Е, не знаеме. Всеки поназнайва по нещо Но нима nikolovvd не е прав?И винаги при такъв спор задавам конкретен въпрос. Но никога не получавам конкретен отговор. Кажете КОЯ е алтернативата. Да гласувам за нея. Само не ми отговаряйте, че алтернатива на простащината винаги има. Искам конкретно име/партия. Аз НЕ харесвам много от действията, от маниерите ако щете на премиера. Да, знам, че не е света вода ненапита, но кой е? Много често при поредната просташка реакция на Борисов съм бесен, но още по-бесен съм като се замисля, че няма алтернатива. А, и Костов не е такава. Ясно е, че играчите този сезон ще са ГЕРБ, Кунева, БСП, ДПС. Искаш, не искаш трябва да избираш от тези.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Immortal написа:
        коцев написа:
        три четвърти от българите сме били големи глупаци.
        Коцев, като изключим, че говориш от първо лице (с което не съм съгласен, защото те познавам и знам че не си такъв), иначе това дето си написал е вярно, но не съвсем.Не са три-четвърти, девет-десети от Бъгларите са ТОТАЛНИ глупаци.Но нямам намерение да го доказвам аз. Тя историята вече го е доказала неведнъж.
        Селски или градски?
        В България досега не е имало гражданска война, защото винаги е имало и има само селяни. Това отговаря ли на въпроса?
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          nikolovvd написа:
          За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .
          Бума започна и пика беше при един много популярен главен секреталр на МеВеРе...
          Е и? Да не би той да ги разследва или съди? Какво може да направи един човек, когато цялата правосъдна система не работи. Конкретен пример:Бившият районен прокурор на Лом Вероника Кольова, която е възпрепятствал 28 присъди и е забутала над 1000 наказателни дела, точно по времето на Станишев, знаеш ли какво стана? Първо я понижеха, после я уволниха и накрая я възстановиха! Цял Виш съдебен съвет и Инспекторат не можаха да се справят с този казус, при това с налични доказателства, а ти ми намекваш кой бил Главен секретар на МВР. Главният секретар е административна длъжност. Нито разследва, нито вкарва в затвора, а просто координира.
          Няма начин да няма начин!

Коментар

style34 написа:
            А, и Костов не е такава. Ясно е, че играчите този сезон ще са ГЕРБ, Кунева, БСП, ДПС. Искаш, не искаш трябва да избираш от тези.
            И защо да не е Костов?А сега се вгледайте в партиите, които ще са "играчите" - все продукти на ДС.Бодигарда на Бай Тошо,Снахата на Пръмов,Агентът Соколи самият дявол, макар и в агнешка кожа, БКП.Искате ли да живеете в такава държава?!??България все повече заприличва на диктатура от путиновски тип.

Коментар

И народа си я харесва такава. Ок де, 9/10-ти

Коментар

Immortal написа:
                И защо да не е Костов?А сега се вгледайте в партиите, които ще са "играчите" - все продукти на ДС.Бодигарда на Бай Тошо,Снахата на Пръмов,Агентът Соколи самият дявол, макар и в агнешка кожа, БКП.Искате ли да живеете в такава държава?!??България все повече заприличва на диктатура от путиновски тип.
                Ами честно да ти кажа аз сигурно за него ще гласувам, но ако гледаме реално на нещата и аз и ти знаем, че той сигурно и 4% няма да събере. Затова казвам, че не е. Пък иначе ако питаш мен аз изобщо не искам да живея в тази държава
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

nikolovvd написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  nikolovvd написа:
                  За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .
                  Бума започна и пика беше при един много популярен главен секреталр на МеВеРе...
                  Е и? Да не би той да ги разследва или съди? Какво може да направи един човек, когато цялата правосъдна система не работи. Нито разследва, нито вкарва в затвора, а просто координира.
                  Е да не би Станишев да ги разследва и съди? Какво може да направи един човек, когато цялата правосъдна система не работи.Какво ли точно координира!?50 % от неприязънта ми към Бойко сигурно идва от това, че заради глупостите му, се налага да давам за добър пример Станишев! Дано не ми изсъхнат пръстите заради това...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

style34 написа:
                    Ами честно да ти кажа аз сигурно за него ще гласувам, но ако гледаме реално на нещата и аз и ти знаем, че той сигурно и 4% няма да събере. Затова казвам, че не е.
                    А ако всеки от нас убеди поне още 2 човека да гласуват за него, с факти и аргументи, и оборим гьобелсовата помия, дето се изля отгоре му, може и 12% да събере.

Коментар

Аз също бих гласувал за Костов!

Коментар

Събираме се малко по малко
                        Брава 1.6

Коментар

Не трябва да се гледа назад. Костов е направил каквото е можал за времето си. Народа го е оценил колкото му стига акъла. Трябва да се възпроизвеждат млади хора с адекватни идеи, а не да се връткат на 10-15 години стари муцуни. След Костов какво, царя? Това е голямата грешка на Костов, че той не изгради ново синьо поколение политици, а напротив, задуши младите само и само да оцелеят дъртите муцуни. Не бъркайте ситуацията от 97-ма със сегашната. Тогава имаше народ с все още оцеляла някаква обща култура. Имаше студенти, които искаха бъдеще, а не им беше само вечерната чакарака в главата. Да, може би много бяха наивни, но дадоха на Костов доверие и той затова успя да направи нещо. Хората запретнаха ръкави тогава и всеки завъртя по нещо. В момента Костов и да дойде на власт ще получи само безразличие от един обезличен и изтъпял, оскотял народ. Аз засега съм на мнение да не гласувам. Отказвам да избирам ’по-малко зло’. Като се появи ’добро’ - ще гласувам за него.

Коментар

ls1 написа:
                            Не трябва да се гледа назад. Костов е направил каквото е можал за времето си. Народа го е оценил колкото му стига акъла. Трябва да се възпроизвеждат млади хора с адекватни идеи, а не да се връткат на 10-15 години стари муцуни. След Костов какво, царя? Това е голямата грешка на Костов, че той не изгради ново синьо поколение политици, а напротив, задуши младите само и само да оцелеят дъртите муцуни. Не бъркайте ситуацията от 97-ма със сегашната. Тогава имаше народ с все още оцеляла някаква обща култура. Имаше студенти, които искаха бъдеще, а не им беше само вечерната чакарака в главата. Да, може би много бяха наивни, но дадоха на Костов доверие и той затова успя да направи нещо. Хората запретнаха ръкави тогава и всеки завъртя по нещо. В момента Костов и да дойде на власт ще получи само безразличие от един обезличен и изтъпял, оскотял народ. Аз засега съм на мнение да не гласувам. Отказвам да избирам ’по-малко зло’. Като се появи ’добро’ - ще гласувам за него.
                            Много си прав.Обаче Костов не е "по-малкото зло", а единственото добро. Дори да е само заради това, че няма да гласуваш за "по-малкото зло", а за единственото добро, което някога сме имали от 1944 година насам.Приеми го като наказателен вот към всички "зли" (малки или големи). Дори само като начин да се прекъсне това завъртане - Цар, Кунева, Бойко, Сергей, Доган... и пак отначало. Интересно, че не са ни нападнали червените кхмери досега До вечерта ще се активизират, и ще разберем, че Костов всъщност е циганин и е съсипал България

Коментар

Ами аз не съм чул от Костов засега какво смята да прави. А не ми се гласува за него само заради миналото. Направо да си кажем, не съм го видял да поиска властта, че да го подкрепям. Аз доколкото виждам в момента целта на СДС и ДСБ е ’още един мандат в парламента за няколко от нас’.

Коментар

Аз да ви кажа след снощните новини намерих едно добро рещение на ББ. Ще ремонтират терминал 1 на летището в София с идеята да се увеличи пътнико потока. Така правилните решения, които може да вземе човек ще бъдат две,а не едно: Терминал 1 и 2 :D . За съжаление трябва да минат 50 години ( това го казаха западни социолози) за да можем да заличим следите от комунизма. Е до сега минаха 23, т.е. остават още 27.... Аз не искам да живея още четвърт век в комунистическо-мутренска държава, която през последните години върви по пътя на диктатура, отколкото на демокрация.
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X