Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Цифрите говорят без думи .Костов след като загуби изборите се покри като шумкар две години и дума не обели. После разцепи СДС като създаде никому ненужното ДСБ. Дали е бил добър ръководител на държавата показват последвалите избори след негово падение. Костов взимаше 2-3 процента от избирателите .Айде ние старците да бъркаме в избора, ами вие младите защо не гласувахте за Костов. ,
    Коцев, с цялото му уважение, но пишете откровени глупости ! Костов бил затворил АЕЦ, чувате ли се изобщо ? Надето подписа меморандум за разсрочване на експлоатацията им до 2009 година, а онази хубостница където сега тръгнала да е алтернатива госпжа ЙЕС ЙЕС - пръмова ги затвори, ако не бяха башите идоли - генералите и доносниците от ДС, които докараха величеството, Костов печелеше втори мандат, и този разговор в момента нямаше да го водим.Пък ако имате повечко пустеещи земи поне 500-600 декара във вашия край до 4та, 5та категория, свиркайте, веднага идвам и ставам арендатор
    Брава 1.6

Коментар

Убеден съм, че има една голяма част негласуващи за Костов не защото не искат, а защото не виждат смисъл. Един вид - за какво да гласувам за Костов като така и така никой не гласува за него, само ще ми замине гласа. И голяма част от тези хора са сред негласуващите. Ако гласуването се направи задължително ще лъсне според мен една доста по-различна картинка.

Коментар

ето тук е цялата истина за затварянето на АЕЦ Козлодуй, специално за г-н коцев, и всички оснатали заблудени от комунистическата демагогия http://razuznavane.com/?p=2862
        Брава 1.6

Коментар

Посипвам си главата с пепел.Мале , мале ,ние три четвърти от българите сме били големи глупаци. Интересно ми е че през ден се появява информация за телефонните измамници как пак са изиграли възрастни бедни хора и им взели по няколко хиляди лева.Чудя се като постоянно се говори, че пенсионерите умираме от глад ,от къде тия хорица вадят набързо хилядарките и ги дават но мошениците. Тъй че на разните писаници по вестници и списания аз нямам вяра.Моя принцип е ръка да пипне, око да види и ухо да чуе. :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

нямаш и представа колко си прав в началото на пост-а си съветвам те да прочетеш истината за АЕЦ-а, за да не се пишат такива долни лъжи и щуротии, защото това което каза за АЕЦ-а е една истинска щуротия, и другото което е има ли пустеещи декари :D :D
            Брава 1.6

Коментар

недялко, това са полуистини. малките блокове си бяха обречени и то точно от ЕС. основната теза в тая статия се гради върху твърдението, че "комисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген от трибуната на българския парламент" е изявил лично мнение, което е безумно.относно костов - правилно отбелязвате, че е поел страната в тежко положение и я е вдигнал на крака, аз ще добавя, че имаше почти пълно мнозинство в парламента. как загуби изборите?! щото "комунистите пенсионери" искали цар?! и що бб не го покани в правителството, щом е толкова кадърен?!п.с. БГА беше закрита фактически с продажбата - за един долар всички представителства, слотове, самолети вече не бяха наши. не знам ти какво си мислиш, но от повечето хора за това прошка няма. а не беше само това.п.п.с. днес един помияр се хвърли върху жена ми. можеше да е върху децата ми. и за това прошка няма. за никой кмет на софия - бивш или настоящ.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                недялко, това са полуистини. малките блокове си бяха обречени и то точно от ЕС. основната теза в тая статия се гради върху твърдението, че "комисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген от трибуната на българския парламент" е изявил лично мнение, което е безумно.относно костов - правилно отбелязвате, че е поел страната в тежко положение и я е вдигнал на крака, аз ще добавя, че имаше почти пълно мнозинство в парламента. как загуби изборите?! щото "комунистите пенсионери" искали цар?! и що бб не го покани в правителството, щом е толкова кадърен?!п.с. БГА беше закрита фактически с продажбата - за един долар всички представителства, слотове, самолети вече не бяха наши. не знам ти какво си мислиш, но от повечето хора за това прошка няма. а не беше само това.п.п.с. днес един помияр се хвърли върху жена ми. можеше да е върху децата ми. и за това прошка няма. за никой кмет на софия - бивш или настоящ.
                В статията пише цялата истина, в нет-а има още доста инфо, просто това е статия, която оборва думите на коцев, а има и други източници - напълно правдоподобни, та както и да е минало заминало, за помиярите съм съгласен, не е загубил изборите само от пенсионерите, аз бях малък още тогава като се появи царя, но ясно си спомням как интелигенти хора, които уважавам и сега, говореха за всички луднали по него, още преди да спечели изборите, че след 4 години ще съжаляват и то много, а то се оказа, че даже и след 10 години пак могат да съжаляват, и до ден днешен Костов като един демон е виновен за всичко
                Брава 1.6

Коментар

аха - точно интелигентните хора обиди костов с предизборната си "стратегия". бга, кръга орион воден от някъв готвач, продажбата на кремикоци пак "за един долар" и пр... за капак пък катето михайлова ходеше по общините и заплашваше с фалит, ако хората не гласували за тях. царят всъщност направи абсолютно същото през последните 3 месеца от мандата, после загуби и подобно на костов си би камшика. сега същото прави и бб. ти сигурно не си спомняш, но на костов също му викаха "бащицата". изобщо някак си всичките далавери на управляващите лъсват в края на мандата им и хоп - подават ни следващия месия. това е нелогично, защото точно в края на мандата управляващите би трябвало да са обхванали плътно всички канали и да няма откъде да изтече компрометираща информация.за аец-а, пак ще ти повторя, че не си прав, пък ти си вярвай на каквито сайтове си искаш. същите блокове ги затвориха и в словакия, и в германия. и то с вой, доста по-голям от нашия. формулировката на ЕК в отговор на питането повдигнато в европарламента беше нещо от типа на "заради неотстраними конструктивни недостатъци". аец са ми слабост от 5-ти клас (тогава се учеше за априлската линия ) и знам доста по въпроса.ето позицията на настоящото правителство към българския бизнес: http://news.ibox.bg/news/id_317477655кво да им харесвам?!
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

За Аец-а съм напълно прав, изобщо не го е затворил Костов, а това че, ще се затварят тия реактори ОК, така е, но това можеше да се отложи доста, примерно 2010 За момента нов месия няма, интересна ситуация
                    Брава 1.6

Коментар

не можеше, само литовците договориха тяхната аец до 2009, щото им беше последна. ние със словаците си изгоряхме 2007.гледай тука сега как "работят" настоящите хубустници за удължаването на живота на аеца: http://www.webcafe.bg/id_1645747618ей точно заради това не се разбираме с тия дето твърдят, че "при това правителство поне НЕЩО се работи". щото това НЕЩО е мамата си трака. та само стой та гледай как всичките тия скандали, които сега се залагат ще се разгорят с пълна сила след половин година. нататък е ясно - гледаме го 23 години вече.няма да - следва коалиция. ама има време, може да довлачат някого отнякъде в последния момент царят цъфна месец преди изборите.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. Да си припомним убийствата на шефа на Мултигруп и няколко убийства само с един изтрел (от снайперисти). Отвличанията на бизнесмени, рязането на пръсти, уши и други. По магистралите вилнееха псевдо полицаи, които спираха и ограбваха автомобили и граждани. Накратко гражданите се държаха в страх. Нямаше митинг в София, на който някой да не е бил бит. Дори деца на 10-11 години бяха пребивани и арестувани по улиците около НС и Ректората. Да си припомним спрените предавания, закритие телевизии, битите журналисти. Сигурно тогава е имало повече свобода на медиите? Престъпниците се канеха на чай в МВР, а министъра ходеше на кафе при престъпници като братя Галеви. Други бяха докарвани като VIP персони в съда, за да дадат показания и се държаха все едно правосъдието им е длъжно.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Каква е разликата според теб между закриването на една телевизия (или друга медия), понеже не е удобна и изкупуването и, за да и се диктува какво да говори? Кое е по-лошото?

Коментар

Е, та той ББ понеже е света вода ненапита Това, че не знаете нещо, не означава, че то не се е случило

Коментар

коцев написа:
                              три четвърти от българите сме били големи глупаци.
                              Коцев, като изключим, че говориш от първо лице (с което не съм съгласен, защото те познавам и знам че не си такъв), иначе това дето си написал е вярно, но не съвсем.Не са три-четвърти, девет-десети от Бъгларите са ТОТАЛНИ глупаци.Но нямам намерение да го доказвам аз. Тя историята вече го е доказала неведнъж.

Коментар

nikolovvd написа:
                                За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .
                                Бума започна и пика беше при един много популярен глравен секреталр на МеВеРе...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X