коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Брава 1.6
-
Убеден съм, че има една голяма част негласуващи за Костов не защото не искат, а защото не виждат смисъл. Един вид - за какво да гласувам за Костов като така и така никой не гласува за него, само ще ми замине гласа. И голяма част от тези хора са сред негласуващите. Ако гласуването се направи задължително ще лъсне според мен една доста по-различна картинка.
Коментар
-
ето тук е цялата истина за затварянето на АЕЦ Козлодуй, специално за г-н коцев, и всички оснатали заблудени от комунистическата демагогия http://razuznavane.com/?p=2862Брава 1.6
Коментар
-
Посипвам си главата с пепел.Мале , мале ,ние три четвърти от българите сме били големи глупаци. Интересно ми е че през ден се появява информация за телефонните измамници как пак са изиграли възрастни бедни хора и им взели по няколко хиляди лева.Чудя се като постоянно се говори, че пенсионерите умираме от глад ,от къде тия хорица вадят набързо хилядарките и ги дават но мошениците. Тъй че на разните писаници по вестници и списания аз нямам вяра.Моя принцип е ръка да пипне, око да види и ухо да чуе. :D
Коментар
-
недялко, това са полуистини. малките блокове си бяха обречени и то точно от ЕС. основната теза в тая статия се гради върху твърдението, че "комисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген от трибуната на българския парламент" е изявил лично мнение, което е безумно.относно костов - правилно отбелязвате, че е поел страната в тежко положение и я е вдигнал на крака, аз ще добавя, че имаше почти пълно мнозинство в парламента. как загуби изборите?! щото "комунистите пенсионери" искали цар?! и що бб не го покани в правителството, щом е толкова кадърен?!п.с. БГА беше закрита фактически с продажбата - за един долар всички представителства, слотове, самолети вече не бяха наши. не знам ти какво си мислиш, но от повечето хора за това прошка няма. а не беше само това.п.п.с. днес един помияр се хвърли върху жена ми. можеше да е върху децата ми. и за това прошка няма. за никой кмет на софия - бивш или настоящ.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:недялко, това са полуистини. малките блокове си бяха обречени и то точно от ЕС. основната теза в тая статия се гради върху твърдението, че "комисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген от трибуната на българския парламент" е изявил лично мнение, което е безумно.относно костов - правилно отбелязвате, че е поел страната в тежко положение и я е вдигнал на крака, аз ще добавя, че имаше почти пълно мнозинство в парламента. как загуби изборите?! щото "комунистите пенсионери" искали цар?! и що бб не го покани в правителството, щом е толкова кадърен?!п.с. БГА беше закрита фактически с продажбата - за един долар всички представителства, слотове, самолети вече не бяха наши. не знам ти какво си мислиш, но от повечето хора за това прошка няма. а не беше само това.п.п.с. днес един помияр се хвърли върху жена ми. можеше да е върху децата ми. и за това прошка няма. за никой кмет на софия - бивш или настоящ.Брава 1.6
Коментар
-
аха - точно интелигентните хора обиди костов с предизборната си "стратегия". бга, кръга орион воден от някъв готвач, продажбата на кремикоци пак "за един долар" и пр... за капак пък катето михайлова ходеше по общините и заплашваше с фалит, ако хората не гласували за тях. царят всъщност направи абсолютно същото през последните 3 месеца от мандата, после загуби и подобно на костов си би камшика. сега същото прави и бб. ти сигурно не си спомняш, но на костов също му викаха "бащицата". изобщо някак си всичките далавери на управляващите лъсват в края на мандата им и хоп - подават ни следващия месия. това е нелогично, защото точно в края на мандата управляващите би трябвало да са обхванали плътно всички канали и да няма откъде да изтече компрометираща информация.за аец-а, пак ще ти повторя, че не си прав, пък ти си вярвай на каквито сайтове си искаш. същите блокове ги затвориха и в словакия, и в германия. и то с вой, доста по-голям от нашия. формулировката на ЕК в отговор на питането повдигнато в европарламента беше нещо от типа на "заради неотстраними конструктивни недостатъци". аец са ми слабост от 5-ти клас (тогава се учеше за априлската линия ) и знам доста по въпроса.ето позицията на настоящото правителство към българския бизнес: http://news.ibox.bg/news/id_317477655кво да им харесвам?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
не можеше, само литовците договориха тяхната аец до 2009, щото им беше последна. ние със словаците си изгоряхме 2007.гледай тука сега как "работят" настоящите хубустници за удължаването на живота на аеца: http://www.webcafe.bg/id_1645747618ей точно заради това не се разбираме с тия дето твърдят, че "при това правителство поне НЕЩО се работи". щото това НЕЩО е мамата си трака. та само стой та гледай как всичките тия скандали, които сега се залагат ще се разгорят с пълна сила след половин година. нататък е ясно - гледаме го 23 години вече.няма да - следва коалиция. ама има време, може да довлачат някого отнякъде в последния момент царят цъфна месец преди изборите.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. Да си припомним убийствата на шефа на Мултигруп и няколко убийства само с един изтрел (от снайперисти). Отвличанията на бизнесмени, рязането на пръсти, уши и други. По магистралите вилнееха псевдо полицаи, които спираха и ограбваха автомобили и граждани. Накратко гражданите се държаха в страх. Нямаше митинг в София, на който някой да не е бил бит. Дори деца на 10-11 години бяха пребивани и арестувани по улиците около НС и Ректората. Да си припомним спрените предавания, закритие телевизии, битите журналисти. Сигурно тогава е имало повече свобода на медиите? Престъпниците се канеха на чай в МВР, а министъра ходеше на кафе при престъпници като братя Галеви. Други бяха докарвани като VIP персони в съда, за да дадат показания и се държаха все едно правосъдието им е длъжно.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:три четвърти от българите сме били големи глупаци.
Коментар
-
nikolovvd написа:За периода на управление на Станишев има бум на показните убийства и отвличанията. .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар