Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slonikon написа:
    хората тогава се бяха разочаровали доста от него - заради бга, лукойл и пр. а относно обещанията - той предизборно нищо не е обещавал, щото си мислехме, че се гласува за софиянски. спечели сдс изборите и хоп - костов премиер. голям номер беше. нещо като с дянков сега.
    Я пак.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Това гербаджийството май ще се окаже болест, която се предава по телевизора...
      Телевизорът включен ли трябва да е или може и да е изключен?Ти като голям костовист, що не отговориш, вместо да ръсиш мозък?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        slonikon написа:
        хората тогава се бяха разочаровали доста от него - заради бга, лукойл и пр. а относно обещанията - той предизборно нищо не е обещавал, щото си мислехме, че се гласува за софиянски. спечели сдс изборите и хоп - костов премиер. голям номер беше. нещо като с дянков сега.
        Я пак.
        какво я пак? ти разбираш ли, че с колегите се побърквахме, като гледахме автобус 84 с реклама "лондон вече е по-близо - сега от София БА каца на Хийтроу". ха познай на чии слотове?относно другото - служебен премиер беше софиянски и той въведе валутния борд. някой да е казал, че костов ще е премиер? никой. щото никой нямаше да гласува за финансовия министър на ФД. точно защо реши да загуби изборите не знам, но съм сигурен, че беше умишлено, щото имаше всички предпоставки да ги спечели. и не знам що си мислиш, че има някаква разлика между бившия пазач и бившия клакьор на едни и същи хора.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Софиянски бе по-добър като кмет или Костов като премиер?

Коментар

Хвани единия ,та удари с него другия. Мошеници от класа. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

slonikon написа:
              kiro_of_the_day написа:
              slonikon написа:
              Я пак.
              какво я пак? ти разбираш ли, че с колегите се побърквахме, като гледахме автобус 84 с реклама "лондон вече е по-близо - сега от София БА каца на Хийтроу". ха познай на чии слотове?относно другото - служебен премиер беше софиянски и той въведе валутния борд. някой да е казал, че костов ще е премиер? никой. щото никой нямаше да гласува за финансовия министър на ФД. точно защо реши да загуби изборите не знам, но съм сигурен, че беше умишлено, щото имаше всички предпоставки да ги спечели. и не знам що си мислиш, че има някаква разлика между бившия пазач и бившия клакьор на едни и същи хора.
              През 1997г. Иван Костов е председател на СДС вече от две години. Най-нормалното нещо и в БГ и по света е лидера на една партия да стане и премиер след спечелването на изборите.Да кажеш, че не си очаквал след изборите той да стане премиер ми звучи наивно граничещо с глупаво.И да Софиянски въведе валутния борд и какво от това?Решенията не се взимаха от него, колкото и сега да се тупа в гърдите.Правителството на Костов за първите две години на управлението си даде такъв тласък на държавата, та после 12 години тя вървеше по инерцията от него, въпреки усилията на всички да сложат прът в колелата. Лошото е,, че и той не можа да избяга от клишето, че власта покварява.70-80% от полезните реформи за целия преход бяха направени за тези 2 години.Примери много, хората обаче помнят като кокошките-по 2 секунди, по лесно е да Ви го кажат от телевизора.

Коментар

И аз помня... приватизацията, когато хората се тълпяха да купуват бонове, като гледам как са станали съсобственици.... мали, мали - сигурно с тези пари на хората сме карали по инерция.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  И аз помня... приватизацията, когато хората се тълпяха да купуват бонове, като гледам как са станали съсобственици.... мали, мали - сигурно с тези пари на хората сме карали по инерция.
                  И какво точно помниш?Кой проведе масовата приватизация?Кога бяха двете и вълни и кога се даваха боновете?Помните дръжки. Ама Костов Ви е виновен за всичко, защото така Ви го внушиха...Гьобелс ако стане да види как се процедира днес - може само да завижда.

Коментар

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ЧЕТА И СЕ ПЛАША КЪДЕ ЖИВЕЯ !!!! Масовата приватизация я извърши вашия любимец Жан Виденов ! Именно той фалира държавата, а КОСТОВ колкото и да го плюете си остава единствения преди бате бойко, работил за държавата, изобщо той е единствения ни ДЪРЖАВНИК от много много десетилетия, КОСТОВ смееше да каже НЕ и на американци и на руснаци, когато се нарушаваха интересите на България, Костов продал Балкан, ами ще го продаде като другата алтернатива е това изобщо да изчезне, да се разпродаде и край, и 3 хил. души да останат на улицата.... Изобщо прав е Бойко, като говори за матряла !За периода 1997 - 2001 са приватизирани 45% от държавните активи; ако елиминираме масовата приватизация като ,,заслуга
                    Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
                      На последните избори не съм гласувал за Герб, нито съм им член, нито имам някаква облага от тях, просто се работи, жалко, че командира няма шанс за властта, може би няма да премине прага за влизане в следващото народно събрание, но просто е абсолютно задължително лично за мен, бсп, доган, кунева и всякакви такива ренегати и продажници да останат извън властта, а друга алтернатива освен Борисов - НЯМА, и това е ясно на всеки трезвомислещ средноинтелигентен човек
                      бая ще да е паднало средното ниво на интелегентност, ако сме опряли до мутри да ни управляват.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Моля ,когато се казва че Костов е заварил долара да се разменя за 3000лв малко да се позасрами човек Софиянски свали 3000лв за долар и Костов дойде наготово. Аз помня управлението на Костов с подписването на споразумението за затварянето на двата блока на АЕЦ Козлодуй и с ликвидационните съвети в селското стопанство. Тия съвети доведоха до днешното състояние на селата ,буренясали ниви ,съсипани овощни градини .За това вече повечето села изчезват от картата на България, а останалите са на изживяване .

Коментар

коцев написа:
                          Моля ,когато се казва че Костов е заварил долара да се разменя за 3000лв малко да се позасрами човек Софиянски свали 3000лв за долар и Костов дойде наготово. Аз помня управлението на Костов с подписването на споразумението за затварянето на двата блока на АЕЦ Козлодуй и с ликвидационните съвети в селското стопанство. Тия съвети доведоха до днешното състояние на селата ,буренясали ниви ,съсипани овощни градини .За това вече повечето села изчезват от картата на България, а останалите са на изживяване .
                          г-н Коцев и Вие помните дръжки...§ 12. от Преходните и заключителни разпоредби за ЗСПЗЗ /т.н. Закон за земята/ (Нов, ДВ, бр. 28 от 1992 г.) Прекратява съществуващите трудовокооперативни земеделски стопанства и земеделски кооперации, образувани по силата на § 7 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за кооперациите. Прекратява всички съществуващи организации и фирми, регистрирани по силата на Указ № 922 за ползуването на земята и осъществяване на селскостопанската дейност (обн., ДВ, бр. 39 от 1989 г.; изм., бр. 10 от 1990 г.; отм., бр. 63 от 1991 година) и Указ № 56 за стопанската дейност с имущество и с дялово участие на селскостопански бригади, КЗС, ТКЗС, МТС, АПК и селскостопански институти. Прекратяват се и кооперациите, регистрирани по Закона за кооперациите, когато не е спазена разпоредбата на чл. 33, ал. 3 от същия закон и по устава им е предвидено внасянето на земеделска земя. § 13. (Нов, ДВ, бр. 28 от 1992 г.) (1) В едномесечен срок от влизането на този закон в сила областните управители назначават ликвидационни съвети на организациите по § 12 в състав: председател и от три до пет членове.

Коментар

Ами той като министър председател е можел да промени закона така ,че сега да не пустеят земите, а да се обработват .Каква е ползата за държавата и за всички нас като са ми върнали 36 дк земя и сега половината пустее а другата половина по хубавата е взета под аренда. Никаква.А можеше да се запази ТКЗСто и сега доста безработни биха могли да си изкарват хляба.5000дк овощна градина от сливи отиде по дяволите. И само това ли ???Всичко го съсипаха и нека ядем плодовете и зеленчуците на съседните страни. ПП А 1992 година кой беше финансов министър???

Коментар

коцев написа:
                              Ами той като министър председател е можел да промени закона така ,че сега да не пустеят земите, а да се обработват .Каква е ползата за държавата и за всички нас като са ми върнали 36 дк земя и сега половината пустее а другата половина по хубавата е взета под аренда. Никаква.А можеше да се запази ТКЗСто и сега доста безработни биха могли да си изкарват хляба.5000дк овощна градина от сливи отиде по дяволите. И само това ли ???Всичко го съсипаха и нека ядем плодовете и зеленчуците на съседните страни. ПП А 1992 година кой беше финансов министър???
                              Пишеш като комунист...Не ние младите, Вие дъртаците искахте да Ви се върне земята в стари реални граници. Същите тия дъртаци, нашите бащи и дядовци, които трайкахте, слушкахте и папкахте 45 години.После не отидохте да си ги работите, да си ги копати и прочее... Това впоследствие се оказа една от най-големите глупости на прехода.Чак сега се преодоляват последствията от това лека полека. Да бил е финансов министър тогава. Е, И? Финансовият министър ли прави реформата в земеделието?

Коментар

Цифрите говорят без думи .Костов след като загуби изборите се покри като шумкар две години и дума не обели. После разцепи СДС като създаде никому ненужното ДСБ. Дали е бил добър ръководител на държавата показват последвалите избори след негово падение. Костов взимаше 2-3 процента от избирателите .Айде ние старците да бъркаме в избора, ами вие младите защо не гласувахте за Костов. ,

Коментар

Working...
                                X