slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:Това гербаджийството май ще се окаже болест, която се предава по телевизора...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:slonikon написа:хората тогава се бяха разочаровали доста от него - заради бга, лукойл и пр. а относно обещанията - той предизборно нищо не е обещавал, щото си мислехме, че се гласува за софиянски. спечели сдс изборите и хоп - костов премиер. голям номер беше. нещо като с дянков сега.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:kiro_of_the_day написа:slonikon написа:хората тогава се бяха разочаровали доста от него - заради бга, лукойл и пр. а относно обещанията - той предизборно нищо не е обещавал, щото си мислехме, че се гласува за софиянски. спечели сдс изборите и хоп - костов премиер. голям номер беше. нещо като с дянков сега.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ele написа:И аз помня... приватизацията, когато хората се тълпяха да купуват бонове, като гледам как са станали съсобственици.... мали, мали - сигурно с тези пари на хората сме карали по инерция.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ЧЕТА И СЕ ПЛАША КЪДЕ ЖИВЕЯ !!!! Масовата приватизация я извърши вашия любимец Жан Виденов ! Именно той фалира държавата, а КОСТОВ колкото и да го плюете си остава единствения преди бате бойко, работил за държавата, изобщо той е единствения ни ДЪРЖАВНИК от много много десетилетия, КОСТОВ смееше да каже НЕ и на американци и на руснаци, когато се нарушаваха интересите на България, Костов продал Балкан, ами ще го продаде като другата алтернатива е това изобщо да изчезне, да се разпродаде и край, и 3 хил. души да останат на улицата.... Изобщо прав е Бойко, като говори за матряла !За периода 1997 - 2001 са приватизирани 45% от държавните активи; ако елиминираме масовата приватизация като ,,заслугаБрава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:На последните избори не съм гласувал за Герб, нито съм им член, нито имам някаква облага от тях, просто се работи, жалко, че командира няма шанс за властта, може би няма да премине прага за влизане в следващото народно събрание, но просто е абсолютно задължително лично за мен, бсп, доган, кунева и всякакви такива ренегати и продажници да останат извън властта, а друга алтернатива освен Борисов - НЯМА, и това е ясно на всеки трезвомислещ средноинтелигентен човекбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Моля ,когато се казва че Костов е заварил долара да се разменя за 3000лв малко да се позасрами човек Софиянски свали 3000лв за долар и Костов дойде наготово. Аз помня управлението на Костов с подписването на споразумението за затварянето на двата блока на АЕЦ Козлодуй и с ликвидационните съвети в селското стопанство. Тия съвети доведоха до днешното състояние на селата ,буренясали ниви ,съсипани овощни градини .За това вече повечето села изчезват от картата на България, а останалите са на изживяване .
Коментар
-
коцев написа:Моля ,когато се казва че Костов е заварил долара да се разменя за 3000лв малко да се позасрами човек Софиянски свали 3000лв за долар и Костов дойде наготово. Аз помня управлението на Костов с подписването на споразумението за затварянето на двата блока на АЕЦ Козлодуй и с ликвидационните съвети в селското стопанство. Тия съвети доведоха до днешното състояние на селата ,буренясали ниви ,съсипани овощни градини .За това вече повечето села изчезват от картата на България, а останалите са на изживяване .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ами той като министър председател е можел да промени закона така ,че сега да не пустеят земите, а да се обработват .Каква е ползата за държавата и за всички нас като са ми върнали 36 дк земя и сега половината пустее а другата половина по хубавата е взета под аренда. Никаква.А можеше да се запази ТКЗСто и сега доста безработни биха могли да си изкарват хляба.5000дк овощна градина от сливи отиде по дяволите. И само това ли ???Всичко го съсипаха и нека ядем плодовете и зеленчуците на съседните страни. ПП А 1992 година кой беше финансов министър???
Коментар
-
коцев написа:Ами той като министър председател е можел да промени закона така ,че сега да не пустеят земите, а да се обработват .Каква е ползата за държавата и за всички нас като са ми върнали 36 дк земя и сега половината пустее а другата половина по хубавата е взета под аренда. Никаква.А можеше да се запази ТКЗСто и сега доста безработни биха могли да си изкарват хляба.5000дк овощна градина от сливи отиде по дяволите. И само това ли ???Всичко го съсипаха и нека ядем плодовете и зеленчуците на съседните страни. ПП А 1992 година кой беше финансов министър???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Цифрите говорят без думи .Костов след като загуби изборите се покри като шумкар две години и дума не обели. После разцепи СДС като създаде никому ненужното ДСБ. Дали е бил добър ръководител на държавата показват последвалите избори след негово падение. Костов взимаше 2-3 процента от избирателите .Айде ние старците да бъркаме в избора, ами вие младите защо не гласувахте за Костов. ,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар