Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако трябва да се изброяват антибългарските прояви на това правителство няма да ни стигнат още 70 стр. аз за себе си не мога да им простя 2 неща - закона за защита на помиярите и закриването на болниците. няма какво да направят, за да кажа и една дума в тяхна защита. те не се и опитват, де.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Що не вземеш да купиш една сграда, за вкараш 20 човека вътре и да им плащаш по 500 лв. заплати, а те да не работят нищо!Нещо такова е в 30% от болниците в България, а дори няма достатъчно лекари в тях. Ти би ли постъпил в болницата Х за операция на херния, ако знаеш, че в тази болница няма хирург и анастезиолог? Кой ще те оперира? Чистачката ли или ортопеда? Ако питаш мен направо попа да викат!Виж какво става в Девин с тяхната болница. Колко години се краде в тази ОБЩИНСКА болница и като направиха 2 000 000 дългове хоп държавата лоша, че не иска да плати дълговете на болницата и заплатите на лекари и персонал. Ами естествено, че няма да плати. Аз не съм съгласен парите от данъците ми да отиват в бездънни каци. Който е отговорен, които се е облагодетелствал да си отговаря. Затова сме бедни, защото сме станали спонсори на некадърни управленци, крадци и мошенници.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

държавата е виновна, че е позволила подобно нещо. дали хората в девин и околните села могат да избират къде да се лекуват или при спешен случай палят самолета и отиват в спешното в ЮАР не искам да спекулирам. поне вече ми е спокойно, че изглежда във Видин голямата част от хората нямат финансови проблеми и спокойно си се лекуват в Париж.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

ls1 написа:
          За варненеца със спящите красавци - не ми пука кой е, какво досие има, има ли да отмъщава. Пука ми че гражданин е заснел спящи полицаи, а вместо да се направи проверка реакцията е отмъщение, актове, наричания ’селски глупак’ и то от официално лице. Както и да го погледнем това си е полицейски тормоз.
          Лелката, която го нарече глупак от ефира на национална телевизия, вече е уволнена. А дали полицията си е отмъщавала за заснетите спящи полицаи, точно тук е частта, в която не вярвам и затова казах, че според мен човекът не е читав. Не ми пука особено, че е имал предишни прегрешения и е стар познайник на полицията, просто не вярвам в такива неща(че полицията ще тръгне да му отмъщава).
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да обереш бедния
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

предполагам, че сега трябва да спрат и помощите, щото някой някъде си крадял от тях. като нищо и БЧК могат да закрият, като част от борбата с корупцията!
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Такава фирма ЕТ

Коментар

snake написа:
                  ls1 написа:
                  За варненеца със спящите красавци - не ми пука кой е, какво досие има, има ли да отмъщава. Пука ми че гражданин е заснел спящи полицаи, а вместо да се направи проверка реакцията е отмъщение, актове, наричания ’селски глупак’ и то от официално лице. Както и да го погледнем това си е полицейски тормоз.
                  Лелката, която го нарече глупак от ефира на национална телевизия, вече е уволнена. А дали полицията си е отмъщавала за заснетите спящи полицаи, точно тук е частта, в която не вярвам и затова казах, че според мен човекът не е читав. Не ми пука особено, че е имал предишни прегрешения и е стар познайник на полицията, просто не вярвам в такива неща(че полицията ще тръгне да му отмъщава).
                  Лелката е уволнена - да. Но защо в тази "държава" в 99% от случаите трябва "лично Премиера г-н Бойко Борисов" да се намеси за да се направи това, което е редно?Полицията може и да не си е отмъщавала, но имам вътрешното убеждение, че някой от тримата "спящи полицаи" си е отмъщавал.Едно мнение от Дир.бг ще цитирам по повод тази новина вчера"Милиционерщина. Спане. Семки. Кафенета. комбини. заварки. Свои хора. Изнудване. наглост. високомерие. На гърба на данъкоплатците. Млади пенсионери с по 20 заплати". По малките градове като Кюстендил - това се припокрива на 100%.Това да го накараш да свърши нещо работа ... лелеееееееее.....
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тая лелка ще я върнат на работа в полицията на друга длъжност до 1 месец.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Тая лелка ще я върнат на работа в полицията на друга длъжност до 1 месец.
                      Ако стигне до медиите обаче, пак "лично Премиера г-н Бойко Борисов" ще разпореди да я уволнят.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Няма да я оставят гладна, не я мислете.Факта, че си позволява да говори по този начин на гражданите, дава индикации само и единствено за сериозни протекции Дай на простотията власт и гледай сеир....

Коментар

Изненадан съм от факта, че спящите полицаи бяха защитени - били в почивка, нямало нищо лошо и т.н.Ще ви разкажа един случай от близкото минало. В един град, точно по средата, минавала една линия, наречена демилитаризирана. От двете страни били враждуващите групировки, а по средата им - ООН и по точно военни наблюдатели. Последните били разположени в сградите в демилитариираната линия. Един ден военен наблюдател, който не бил дежурен се качил на покрива на едната сграда да подиша чист въздух (било задушно в долните помещения) и задрямал. Нещеш ли бил сниман от някакъв репортер и на другия ден във вестниците се появила снимка на спящ военен наблюдател с надпис отдолу: "Така военните наблюдатели изпълняват задълженията си". Още на другия ден задрямалия бил откомандирован от мисията и отзован в родината си за уронване престижа на военните наблюдатели. Няма ТЪН, няма МЪН.А тук? Абе, мъка! Дано скоро се оправим...
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Kuku написа:
                            Няма да я оставят гладна, не я мислете.Факта, че си позволява да говори по този начин на гражданите, дава индикации само и единствено за сериозни протекции Дай на простотията власт и гледай сеир....
                            Колко да са сериозни... ББ е кръстник на детето и :D Премиерът Бойко Борисов е кръстник на първородното дете на Пенчева - Димитър.http://www.dnes.bg/stranata/2012/10/...arna.171422,14 А снимката е уникална П.С. Само не ми е ясно ББ а качеството си на какъв уволнява? Той май няма трудови правоотношения с въпросната "градска умница" Но какво се чудя - от три години живеем в някаква ерзац приказка за добрия цар, който вижда всичко, наказва лошите и защитава онеправданите. Като междувременно реже открива опери, спортни зали, пътища...
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Няма значение като какъв. Важното е, че няма прошка за никой. Тая като не е на ясно, че представлява институция и говори като ущипана селска мома, да си ходи.Все пак получава заплата да си мери приказките, а не да плещи каквото си мисли.

Коментар

nikolovvd написа:
                                Важното е, че няма прошка за никой.
                                Изглежда не си обърнал внимание на поста над твоя. Полицаи, уволнени дисциплинарно за далеч по-тежки провинения (карат пияни, блъскат хора, полицейско насилие, подкупи и т.н.), ги връщат на работа след това, и то без да са роднини на министър-председателя. А тая най-вероятно я гласят за по-добра длъжност като утихнат нещата около случая.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X