ако трябва да се изброяват антибългарските прояви на това правителство няма да ни стигнат още 70 стр. аз за себе си не мога да им простя 2 неща - закона за защита на помиярите и закриването на болниците. няма какво да направят, за да кажа и една дума в тяхна защита. те не се и опитват, де.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Що не вземеш да купиш една сграда, за вкараш 20 човека вътре и да им плащаш по 500 лв. заплати, а те да не работят нищо!Нещо такова е в 30% от болниците в България, а дори няма достатъчно лекари в тях. Ти би ли постъпил в болницата Х за операция на херния, ако знаеш, че в тази болница няма хирург и анастезиолог? Кой ще те оперира? Чистачката ли или ортопеда? Ако питаш мен направо попа да викат!Виж какво става в Девин с тяхната болница. Колко години се краде в тази ОБЩИНСКА болница и като направиха 2 000 000 дългове хоп държавата лоша, че не иска да плати дълговете на болницата и заплатите на лекари и персонал. Ами естествено, че няма да плати. Аз не съм съгласен парите от данъците ми да отиват в бездънни каци. Който е отговорен, които се е облагодетелствал да си отговаря. Затова сме бедни, защото сме станали спонсори на некадърни управленци, крадци и мошенници.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
държавата е виновна, че е позволила подобно нещо. дали хората в девин и околните села могат да избират къде да се лекуват или при спешен случай палят самолета и отиват в спешното в ЮАР не искам да спекулирам. поне вече ми е спокойно, че изглежда във Видин голямата част от хората нямат финансови проблеми и спокойно си се лекуват в Париж.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ls1 написа:За варненеца със спящите красавци - не ми пука кой е, какво досие има, има ли да отмъщава. Пука ми че гражданин е заснел спящи полицаи, а вместо да се направи проверка реакцията е отмъщение, актове, наричания ’селски глупак’ и то от официално лице. Както и да го погледнем това си е полицейски тормоз.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ls1 написа:За варненеца със спящите красавци - не ми пука кой е, какво досие има, има ли да отмъщава. Пука ми че гражданин е заснел спящи полицаи, а вместо да се направи проверка реакцията е отмъщение, актове, наричания ’селски глупак’ и то от официално лице. Както и да го погледнем това си е полицейски тормоз.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dikanio написа:Тая лелка ще я върнат на работа в полицията на друга длъжност до 1 месец.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Изненадан съм от факта, че спящите полицаи бяха защитени - били в почивка, нямало нищо лошо и т.н.Ще ви разкажа един случай от близкото минало. В един град, точно по средата, минавала една линия, наречена демилитаризирана. От двете страни били враждуващите групировки, а по средата им - ООН и по точно военни наблюдатели. Последните били разположени в сградите в демилитариираната линия. Един ден военен наблюдател, който не бил дежурен се качил на покрива на едната сграда да подиша чист въздух (било задушно в долните помещения) и задрямал. Нещеш ли бил сниман от някакъв репортер и на другия ден във вестниците се появила снимка на спящ военен наблюдател с надпис отдолу: "Така военните наблюдатели изпълняват задълженията си". Още на другия ден задрямалия бил откомандирован от мисията и отзован в родината си за уронване престижа на военните наблюдатели. Няма ТЪН, няма МЪН.А тук? Абе, мъка! Дано скоро се оправим...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Kuku написа:Няма да я оставят гладна, не я мислете.Факта, че си позволява да говори по този начин на гражданите, дава индикации само и единствено за сериозни протекции Дай на простотията власт и гледай сеир....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nikolovvd написа:Важното е, че няма прошка за никой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар