Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LS1...IS1 е твърде претенциозно и неверно. Абе той лафа е до едно време. От лаф на лаф виж докъде сме стигнали. По-скоро откъде не сме мръднали.

Коментар

nikolovvd написа:
      krasio_79bs написа:
      Дидо,то пътя едва ли е за манастира правен.
      Я гледай, Дидо ще живее в квартала на богатите ямболии! :D
      Защо е това "ще" не разбирам

Коментар

Щот квартала още го няма, а не че ти не живееш там. А като го направят ще си кореняк?
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Тая тема ми дойде дюшеш днеска и от яд преди час палнах Стилото и отидох та му сложих джантите със зимните гуми и пей сърце. Пък ви се джавкайте тука кои по са крали и кои още по яко крадат. Кучетата си лаят а пък кервана си върви ли ,върви. :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Министър Павлова иска да забрани единичното саниране на апартаменти. Или целия блок - или никой. Тъй че който ще слага изолация - да слага.

Коментар

Как пари от бюджета отиват в джоба на Гриша Ганчев - Как горските фирми си купуват коли за 7 млн. лева от "Литекс моторс"
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                Как пари от бюджета отиват в джоба на Гриша Ганчев - Как горските фирми си купуват коли за 7 млн. лева от "Литекс моторс"
                Не виждам нищо лошо да се купуват по-евтини коли и то правени в БГ. Ако бяха купили БМВ или Тойота, щеше да има пак вой, ама по друга причина. Абе угодия няма.
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                  Stefanaki написа:
                  Не виждам нищо лошо да се купуват по-евтини коли и то правени в БГ. Ако бяха купили БМВ или Тойота, щеше да има пак вой, ама по друга причина. Абе угодия няма.
                  И аз не виждам нищо лошо, ама поне да става по нормален начин. То стана масова практика за почти всяка държавна поръчка победителя да е ясен от тенденциозно подбрани критерии: депутатите с Пасат-и, горските с Great Wall и т.н.На мен все на корупция ми мирише. Толкова ли е сложно така да се напишат изискванията, че да може повече фирми да участват в обществените поръчки. Но не, вкарват се изисквания дори с правописните грешки. Защо? Защото някой има интерес (най-вероятно финансов) точно една определена фирма да спечели конкурса. Тогава тези автомобили може да не струват на бюджета 7 479 032, а само 7 379 032, и да не се налага попълването на бюджета с нови данъци (от лихвите например).Нека пак "Литекс моторс" да спечелят с най-ниска цена, но да не става по този "тъмен" начин.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Съвсем е друг въпроса че тия джипове не стават за ходене из гората .Те са да возят дебелите задници на горските началници.

Коментар

коцев написа:
                      Съвсем е друг въпроса че тия джипове не стават за ходене из гората .Те са да возят дебелите задници на горските началници.
                      Айде сега, що да не могат. В рали Дакар могат да участват, а в БГ планини не могат да вървят. Може да не са най-добрите, но за цената ще вършат идеална работа.
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Имам наблюдение защото всеки ден са ми под носа, а имам и мнението на самите шофьори. :DТия джипове са такива които имат ферми и гледат животни да си превозват фуражи.В гората и по стръмни баири не стават . А нали ще гонят с тях бракониерите ???

Коментар

Понеже имало много корупция с обществените поръчки - вече компютър щял да решава кой печели. Край на корупцията!

Коментар

ls1 написа:
                            Понеже имало много корупция с обществените поръчки - вече компютър щял да решава кой печели. Край на корупцията!
                            Ако и присъдите започне компютър да ги издава бат Бойко от догодина ще трябва да прехвърли усилията си в изграждането на затвори!

Коментар

Догодина по това време друг ще бори корупцията, а бат Бойко ще се излежава по островите и ще си почива . :D Да му мисли Кунева .

Коментар

Ще приложи номера на Станишев - аз си отивам ти плащаш .... битума!

Коментар

Working...
                                X