Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами тогава вместо да оправят тесния асфалтов път за една кола да бяха почнали наново и направо да направят една магистрала, като за по-евтино.

Коментар

коцев написа:
      И онези крадяха и тези крадат и то яко. Обаче онези не строяха ,докато тези поне строят нещо.Ето къде е разликата . :D
      Преди 5 години ходихме с колеги в Крайова (Румъния). Вечеряхме в един мотел, до който имаше огромна табела, че е изграден по програма на ЕС. Колегите констатираха точно това, че се краде, но все пак има нещо направено за хората.Точно по това време ни бяха спрели всички европейски фондове.Ето за това става въпрос -> http://vbox7.com/play:996d3988
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Най ни приляга да намираме кусур на другите . Понякога да преправяш старо нещо ти излиза по скъпо отколкото да си направиш ново. Тесен бил пътя , това било ,онова било но в края на краищата се строи нещо /нищо че на другия ден го преправят /.Сега всички се радват на магистрала Тракия а какъв рев беше за нея.По принцип си мъркаме за щяло и нещяло . Любо Пенев мърка по съдията а не вижда че Бандаловски щеше да убие човека така както му влезе с двата крака. И вместо да се кара на Бандаловски намира кусур на съдията .Така е и при нас във форума . Все някой друг ни е виновен, а ние сме вода не напита .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Айде да не се изказвате неподготвени и преди да сте видели за какво става дума!Че се ядосвам.ЕЙ тая пътека ли струва 1 милион бе?!?!От другата страна на селото ни строяха магистралата, видях как се строи. В сравнение с 2-та см асфалт, който положиха тук, труда е 20 пъти повече и повече техника има. Да не казвам, че и работниците живееха на квартири из селото половин година. А тук дойдоха за една седмица и си заминаха ямболски работници.Имам снимка само на пътя в строеж.... ей я пешеходната алея... а до нея има асфалт колкото 1 кола широк (на снимката още не е поставен):Информационна табела има в началото, на която е написана стойността на строителството - 480.000 евро.

Коментар

Добре бе Коцев, виновен съм. Не съм вода ненапита. Хайде сега след като си признах вината и тез другите да си я признаят, дето крадоха милионите.

Коментар

Те пък с крадените милиони цъфнаха и завързаха .Васил ИлиевГеорги Илиев Илия Павлов Юри ГалевСамоковеца Крокодила Гущера Картофа И десетки като тях . Тъй че не им искам милионите . :D

Коментар

Дидо, прати снимка на пътя с табелата на Корнелия или Мая Манолова от БСП. Те това чакат! Дай им само материал и ще забъркат скандала.Ако искаш и в министерството на Регионалното развитие я прати. Да видим кой ще я захапе по-здраво. Това ще покаже кой се е облажил! :D

Коментар

nikolovvd написа:
                  Дидо, прати снимка на пътя с табелата на Корнелия или Мая Манолова от БСП. Те това чакат! Дай им само материал и ще забъркат скандала.Ако искаш и в министерството на Регионалното развитие я прати. Да видим кой ще я захапе по-здраво. Това ще покаже кой се е облажил! :D
                  Писах и по-горе, Ники... той е от техните тоз... тук те са на власт.

Коментар

На табелата пише 480 000 евро. Показваш това което направено до момента. Ами ако в тия пари влиза да се направи още нещо ? Все пак стотици хиляди лева не се крадат така ачик, ачик. :D

Коментар

Какво например, Коцев, подлез?

Коментар

Е па може и надлез ,та като се качи бат Бойко на него да го виждат отвсякъде. Я да ва попитам вас като вече четвърти час тракаме клавиатурите какво работим тогава ? И работим ли въобще ??

Коментар

Дидо,то пътя едва ли е за манастира правен. Я виж чак и Уикипедията повдига част от идеята за хасфалта.
                          Нов атрактивен жилищен комплекс от затворен тип в близост до Манастир"Успение Богородично" ще е бъдещ проект,благодарение на който Кабиле ще стане още по-атрактивен и примамлив център за живеене,на 4 км северозападно от Ямбол сред уюта на природата и спокойствието и релакса далеч от стреса и рутината на забързаният град.
                          ПП.
                          5-членната оценителна комисия, назначена със заповед на кмета на община Тунджа, извърши административна, техническа и финансова проверка на тръжните документи на участниците в процедурата и изготви Доклад за оценка. Отстрани от участие компания СД «БЕРКО-90-БЕРКОВСКИ И СИЕ» - Сливен, поради липсващи раздели от оригинала на тръжната оферта и непредставени 3 броя копия, в съответствие с изискванията на изпратената покана за участие и класира останалите двама участници, подали оферти за участие в процедурата, както следва: На първо място: «ПЪТНА КОМПАНИЯ» АД - Бургас с оферта, на стойност 127 666,32 евро, без включен ДДС. На второ място: «ТЕХНОСТРОЙ-ИНЖЕНЕРИНГ 99» АД - Ямбол с коригирана след аритметична грешка оферта, на стойност 148 826,58 евро, без включен ДДС.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Коцев, какво общо има това дали в момента работя и колко? Да не би да са ме избирали на избори? Да не би да управлявам държавни пари? Да не би да дължа обяснение на когото и да било? Все едно да ти платя да ми оправиш телевизора, като дойда ти да ми кажеш че не си го оправил, ама нали аз пък днес съм се успал, ето, и аз съм го дал лежерно, значи и ти можеш. Па туй че съм ти платил вече - подробности, то па едно плащане... "хайде жив и здрав без телевизор, и да не мрънкаш много, не е хубаво. Ама другия път пак при мен докарай следващия телевизор развален".

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Дидо,то пътя едва ли е за манастира правен.
                              Я гледай, Дидо ще живее в квартала на богатите ямболии! :D

Коментар

Is1 ,лаф да става бе братче. Иначе както се казва :в един цирк играем и номерата си ги знаем. :D :D :D

Коментар

Working...
                                X