Ами тогава вместо да оправят тесния асфалтов път за една кола да бяха почнали наново и направо да направят една магистрала, като за по-евтино.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:И онези крадяха и тези крадат и то яко. Обаче онези не строяха ,докато тези поне строят нещо.Ето къде е разликата . :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Най ни приляга да намираме кусур на другите . Понякога да преправяш старо нещо ти излиза по скъпо отколкото да си направиш ново. Тесен бил пътя , това било ,онова било но в края на краищата се строи нещо /нищо че на другия ден го преправят /.Сега всички се радват на магистрала Тракия а какъв рев беше за нея.По принцип си мъркаме за щяло и нещяло . Любо Пенев мърка по съдията а не вижда че Бандаловски щеше да убие човека така както му влезе с двата крака. И вместо да се кара на Бандаловски намира кусур на съдията .Така е и при нас във форума . Все някой друг ни е виновен, а ние сме вода не напита .
Коментар
-
Айде да не се изказвате неподготвени и преди да сте видели за какво става дума!Че се ядосвам.ЕЙ тая пътека ли струва 1 милион бе?!?!От другата страна на селото ни строяха магистралата, видях как се строи. В сравнение с 2-та см асфалт, който положиха тук, труда е 20 пъти повече и повече техника има. Да не казвам, че и работниците живееха на квартири из селото половин година. А тук дойдоха за една седмица и си заминаха ямболски работници.Имам снимка само на пътя в строеж.... ей я пешеходната алея... а до нея има асфалт колкото 1 кола широк (на снимката още не е поставен):Информационна табела има в началото, на която е написана стойността на строителството - 480.000 евро.
Коментар
-
Дидо, прати снимка на пътя с табелата на Корнелия или Мая Манолова от БСП. Те това чакат! Дай им само материал и ще забъркат скандала.Ако искаш и в министерството на Регионалното развитие я прати. Да видим кой ще я захапе по-здраво. Това ще покаже кой се е облажил! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Дидо, прати снимка на пътя с табелата на Корнелия или Мая Манолова от БСП. Те това чакат! Дай им само материал и ще забъркат скандала.Ако искаш и в министерството на Регионалното развитие я прати. Да видим кой ще я захапе по-здраво. Това ще покаже кой се е облажил! :D
Коментар
-
Дидо,то пътя едва ли е за манастира правен. Я виж чак и Уикипедията повдига част от идеята за хасфалта.Нов атрактивен жилищен комплекс от затворен тип в близост до Манастир"Успение Богородично" ще е бъдещ проект,благодарение на който Кабиле ще стане още по-атрактивен и примамлив център за живеене,на 4 км северозападно от Ямбол сред уюта на природата и спокойствието и релакса далеч от стреса и рутината на забързаният град.5-членната оценителна комисия, назначена със заповед на кмета на община Тунджа, извърши административна, техническа и финансова проверка на тръжните документи на участниците в процедурата и изготви Доклад за оценка. Отстрани от участие компания СД «БЕРКО-90-БЕРКОВСКИ И СИЕ» - Сливен, поради липсващи раздели от оригинала на тръжната оферта и непредставени 3 броя копия, в съответствие с изискванията на изпратената покана за участие и класира останалите двама участници, подали оферти за участие в процедурата, както следва: На първо място: «ПЪТНА КОМПАНИЯ» АД - Бургас с оферта, на стойност 127 666,32 евро, без включен ДДС. На второ място: «ТЕХНОСТРОЙ-ИНЖЕНЕРИНГ 99» АД - Ямбол с коригирана след аритметична грешка оферта, на стойност 148 826,58 евро, без включен ДДС.
Коментар
-
Коцев, какво общо има това дали в момента работя и колко? Да не би да са ме избирали на избори? Да не би да управлявам държавни пари? Да не би да дължа обяснение на когото и да било? Все едно да ти платя да ми оправиш телевизора, като дойда ти да ми кажеш че не си го оправил, ама нали аз пък днес съм се успал, ето, и аз съм го дал лежерно, значи и ти можеш. Па туй че съм ти платил вече - подробности, то па едно плащане... "хайде жив и здрав без телевизор, и да не мрънкаш много, не е хубаво. Ама другия път пак при мен докарай следващия телевизор развален".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар