Няма какво да продава, защото земята не е негова Има отстъпено право на строеж, т.е. ако построи нещо само постройката ще е негова. Ако общината прецени, че построеното е опасно, има пълното право да го събори.На мен това ми прилича на законно гето...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не си мислете, че е лесно и ефтино да се строи.Само за един външен комин се искат един куп пари и документи.Като се почне от 150 лв. за чертеж, виза, строително разрешително (важи за една година) и се стигне до таксите от порядъка на 80-100 лв. за кадастъра, общината и т.н.А за строителство има още повече документи, а сумите са доста по-яки. Отделно има строителни книжа, надзори и прочие, а като се построи нещото има актове, последните от които са 15 и 16. Чак след това може да се нанасяш законно.Според мен най-добре ще е да си сложат една сглобяема къща. Това най-бързия и законово издържан начин за строителство. Само за 40-50 хиляди имаш прекрасна нова къща, с перфектна топлоизолация за месец-два.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Тука стана интересно:http://dnes.dir.bg/news/aetz-belene-...oekti-12071104Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
slonikon написа:просто поредното ограбване на държавата, кво му е интересното?!Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:slonikon написа:просто поредното ограбване на държавата, кво му е интересното?!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ми то неизгодна АЕЦ няма, има продажни управляващи. личното ми мнение е, че тия анонимници са подставени лица на руснаците и ще се действа на принципа "Като не щеш мира -- на ти секира". в смисъл, като не щем финансиране от руснаците, те ще си я построят на частно, пък ние да го... даже, като гледам гаменското поведение на наште маймуни спрямо руснаците, започвам да си мисля, че са се уговорили отдавна за този номер. някак не ми се връзва иначе цайсатия гном да "шамаросва" Русия на всеослушание. само срещу много пари ще ебраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Общополитическа... и общоикономическа...
Пример за държавническо мислене :В Исландия е построен най-големият язовир в Европа , което прави електроенергията от ВЕЦ-а хипер евтина.И.....хората построяват завод за алуминий , суровината за който внасят от майната си , но това определено си заслужава .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Въвеждат електронна винетка за леките колиhttp://dnes.dir.bg/news/patishta-vin...16?nt=10Пак ни готвят някаква балтия ама де да видим какво мъдро ще измислят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
нищо няма да измислят - тва са консултанти. да проучели как да бъде разработено... с две думи тва пак са едни пари за едни наши хора, да ни кажат как е направено това в нормалните държави. гаче не могат да командироват двама "старши експерта" от съответното министерство в съответната държавна институция в Германия, да речем. по въпроса да бъдели спрени фалшификациите - на фалшива държава и се полагат фалшиви винетки. толкоз!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
http://money.bg/news/id_1578419889/%...%D0%B6Този нещо не е у ред! Трябва да се гордеем,че сме запазили ДДС ставката на това ниво през последните 4 години? ЗАЩО? Защото е една от най-високите в ЕС? Защото няма диференциация за различните видове продукти?....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар