коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
По думите на комисар Иванов преди около месец на Маринов са правени психологически изследвания във връзка с кандидатстването му за длъжност в КАТ, които той преминал успешно. Според директора на полицията тези изследвания показват дали той притежава качествата, необходими за работното място, но чрез тях не може да се установи дали той има психично заболяване.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
По някоя от телевизиите тази вечер казаха ли, че прехваленото Метро се наводни при първия дъжд?Ако не са - сигурно трябва да е прав шефа на Метрополитена, че е така по цял свят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Талибаните в Пазарджик са се разотишли, но както знаете това не е края на делото. Тепърва ще има още заседания по него. Никой не коментира това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5138611 Според мен ГЕРБ са на път да направят нещо смислено, а тук пълно информационно затъмнение :D Ако може някой по-запознат с темата да разясни какво точно означава това. Аз имам конкретен пример с мен, който може би ще е малко offtopic, но мисля ще е интересен и може да послужи за изясняване на тоя евентуален закон, а и как стоят нещата в момента. Кратко резюме - през декември 2001 ми откраднаха личната карта. С нея е сключен договор с прохождащите тогава Глобул от мое име (януари 2002) и е навъртяна сметка от около 100лв. Интересното е, че няколко месеца след това ме потърсиха от някаква рекетьорска фирма, а не от Глобул. Аз пусках жалба в полицията за измама, подписвах се в едно РПУ не знам си колко пъти, пратих каквито документи искаха и не ме търсиха повече. Смятах случая за приключен до 2009, когато исках да си купя телефон с договор от Глобул и се оказа, че по тяхната система още ме водят длъжник и не мога да сключа нов договор с тях. Моето предположение е, че са продали "огромното" ми задължение на фирма-събирач, която обаче вече не съществува и респективно Глобул са в неведение, че аз съм "оправил" нещата. Но пък и щом досега не са ме потърсили, явно нямат законово основание. Ако някой има подобни примери, особено с разни кредити, също ще е интересно за разясняване.
Коментар
-
dikanio написа:Талибаните в Пазарджик са се разотишли, но както знаете това не е края на делото. Тепърва ще има още заседания по него. Никой не коментира това http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5138611 Според мен ГЕРБ са на път да направят нещо смислено, а тук пълно информационно затъмнение :D Ако може някой по-запознат с темата да разясни какво точно означава това. Аз имам конкретен пример с мен, който може би ще е малко offtopic, но мисля ще е интересен и може да послужи за изясняване на тоя евентуален закон, а и как стоят нещата в момента. Кратко резюме - през декември 2001 ми откраднаха личната карта. С нея е сключен договор с прохождащите тогава Глобул от мое име (януари 2002) и е навъртяна сметка от около 100лв. Интересното е, че няколко месеца след това ме потърсиха от някаква рекетьорска фирма, а не от Глобул. Аз пусках жалба в полицията за измама, подписвах се в едно РПУ не знам си колко пъти, пратих каквито документи искаха и не ме търсиха повече. Смятах случая за приключен до 2009, когато исках да си купя телефон с договор от Глобул и се оказа, че по тяхната система още ме водят длъжник и не мога да сключа нов договор с тях. Моето предположение е, че са продали "огромното" ми задължение на фирма-събирач, която обаче вече не съществува и респективно Глобул са в неведение, че аз съм "оправил" нещата. Но пък и щом досега не са ме потърсили, явно нямат законово основание. Ако някой има подобни примери, особено с разни кредити, също ще е интересно за разясняване.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
-
1. Таблата и стълбовете и мрежата са на ЕРП-тата.2. Никой не може да ми каже къде ще си държа собствеността. Дали бурканите да ги държа в мазето или на тавана.На тази основа всички, които си държат колите пред блока (на улицата) могат да осъдят държавата да задължи хората с гаражи да си държат колите на улицата, защото е дискриминационно ти да имам гараж, а аз да нямам.КомонизЪма ли се завръща, лудите ли изтърваха от лудницата или в Брюксел са се побъркали от скука?Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар