коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
sok1 написа:Immortal написа:kiro_of_the_day написа:sok1 написа:А дали не се показва жълт картон по този начин на Лукойл?С проектозакона се въвежда директива на Европейския съюз, с която се задължават всички страни от общността да поддържат минимални запаси от суров нефт и/или нефтопродукти. Целта е да се гарантира снабдяването с течни горива в случаи на затрудняване на доставките или значимо прекъсване на снабдяването с нефт и нефтопродукти в страната или в Европейския съюз.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
А къде точно в тая директива пише, че запасите трябва да се съхраняват на територията на друга държава?Сигурен съм, че там няма такова нещо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А къде точно в тая директива пише, че запасите трябва да се съхраняват на територията на друга държава?
Коментар
-
nikolovvd написа:sok1 написа:Immortal написа:kiro_of_the_day написа:sok1 написа:А дали не се показва жълт картон по този начин на Лукойл?С проектозакона се въвежда директива на Европейския съюз, с която се задължават всички страни от общността да поддържат минимални запаси от суров нефт и/или нефтопродукти. Целта е да се гарантира снабдяването с течни горива в случаи на затрудняване на доставките или значимо прекъсване на снабдяването с нефт и нефтопродукти в страната или в Европейския съюз.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal: Той пистолетът бил газов, на мен пък ми е много интересно как с газов пистолет могат да се направят такива поражения в тялото. Пък е бил ловец, що да няма пушки?? И баща ми е ловец и има пушки - убиец ли е?С коментара съм до тук, защото не искам да плюя човека при условие, че нито съм била там, нито съм запозната с материалите. Мисля че е редно да направиш същото. А това за убийците на пътя, дето го ***, няма да го коментирам - ако се случи на теб или твой роднина едва ли така ще приказваш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Протеста трябва да е към закона. Крайно време е да се даде възможност на българина да защити имота си. Специално за този случай няма да коментирам, понеже знам как еднамедия може да извърти нещата. За мен проблема не е дали убития е крал или не, а че даже ако беше влязъл с кол в едната ръка и с нож в другата крещейки "ще те заколя" по закон нямаш право нищо да направиш. И трябва да избираш между живота си и затвора. Ето това трябва да се промени.
Коментар
-
ele написа:Immortal: Той пистолетът бил газов, на мен пък ми е много интересно как с газов пистолет могат да се направят такива поражения в тялото.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар