Няма и 24 часа по-късно... Не съм казал категорично, че лицето, извършило атентата в Бургас, е камикадзе. На всеки е ясно, че са два вариантите - или лицето е камикадзе, или има съучастници, които са му помогнали, заяви днес пред bTV водещият разследването Георги Илиев от Националната следствена служба.Родната милиция ни пази...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Според Дянков всички страни в Европа били в рецесия, освен България. Какво се учудваш, че пенсионерите ни ще са милионери...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://www.novini.bg/news/80820-%D0%...-page_id1.html Колкото и да го бистрим, икономика нямаме и няма да имаме, това е ясно. Но да се опитват да ни вземат единственото, което ни е останало - историята, вече е прекалено и не трябва да го допускаме :X Това на камъка все едно вчера е писаноПрикачени файлове
Коментар
-
dikanio написа:Колкото и да го бистрим, икономика нямаме и няма да имаме, това е ясно. Но да се опитват да ни вземат единственото, което ни е останало - историята, вече е прекалено и не трябва да го допускаме :X Това на камъка все едно вчера е писаноНяма начин да няма начин!
Коментар
-
А бе, работата си е била съвсем сериозна, щом е имало извънредна пресконференция, на която министърът да се обяснява http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...ignatov.166159
Коментар
-
-
Какво предлагаш? Прожекции на ’Време разделно’ три пъти седмично в училище? Или искаш на това поколение, което расте и възприема всичко буквално да го надъхаш където види турчин със сабя да го погали? Естествено, че история трябва да се преподава със съответната историческа перспектива. И на учениците трябва да им се набие в главата умението да правят преценка преди/сега. Не виждам защо да е гавра това, че Левски е бил нарушител за Османската империя. Що, какъв е бил? Адвокат, който е водил дела в Страсбург против султана? Разбира се, че трябва да се обясни че насилственото помохамеданчване е било начин на империята да асимилира завзетите земи. Не са го правели понеже, видиш ли, Мохамед казал така и много мразят християните. Султана си е утвърждавал властта и затова е използвал религията, толкоз. Виж, за ’османлия’ вместо ’турчин’ се увличат малко, тук съм съгласен.
Коментар
-
Оттукhttp://www.moreto.net/novini.php?n=182908СЕ призова Франция за дълготрайни мерки спрямо ромите...........Ягланд припомни, че Франция е сред 47-те държави членки на организацията, която се съгласи с приоритетите в политиката към ромите, записани в Декларацията от Страсбург през 2010 г., и "се ангажира да сътрудничи с други европейски страни за подобряване на живота на ромите, най-маргинализираното малцинство в Европа"."Това означава насочени и последователни усилия в области като образование, жилищно настаняване, здравни грижи и заетост. Приобщаването и предоставянето на възможности на ромите е от ключово значение за постигане на реална промяна", изтъкна Ягланд...........Мдаааа, аз мисля че е време ромите да стягат бохчите - и у Францията.
Коментар
-
ls1 написа:Виж, за ’османлия’ вместо ’турчин’ се увличат малко, тук съм съгласен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар