Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Плащача винаги е един и същ . Народа .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За това правителство цените на храните са въпрос на национална сигурност. Но антитероризма явно не е ...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А ФБР и ЦРУ не проспаха ли ,,близнаците,,-да не би Бойко тогава да е съдействал на ,,чалмите,,знаех си аз ама........
        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Според злите езици то може ФБР и ЦРУ да са си го спретнали атентата с Близнаците.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Бойко построи и комунизЪма - цените на 10 основни храни са "замразени" .

Коментар

http://www.moreto.net/novini.php?n=180912Германия: България и Румъния не са готови за ШенгенБългария и Румъния може да не са готови да се присъединят към Шенгенската зона през тази година дори и поетапно - първо само въздушните и морските граници. Това посочва германският министър на вътрешните работи Ханс-Петер Фридрих в интервю за в "Райнише пост"."Смятам, че в момента е невъзможно да има отворени граници за Румъния и България", заявява Фридрих. Германският вътрешен министър посочва, че продължава да подкрепя присъединяването на двете страни към Шенгенската зона на два етапа - първоначално летищата и пристанищата, а след това и сухопътните граници. "Скептично съм настроен, че можем да преминем към първия етап през тази година", отбелязва Фридрих........................За какво ни е тоя Шенген, само камикадзета пропуска към нас.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Бойко построи и комунизЪма - цените на 10 основни храни са "замразени" .
                Построи, ама както винаги, за сметка на производителя.И като как тъй ще стане таз работа да се замразят цените!?!? Някой икономист може ли да обясни?!?Щото на мен никак не ми е ясно.Това означава само едно - някой друг (не правителството), да спонсорира народа. Не че е лошо, но някак си не ми се вярва, че ще стане.

Коментар

Ами щото в момента са в пик цените, затова ги замразяват. :D

Коментар

Къде го видяха това увеличение на заплати и тези проценти бре ???Някой усетил ли ги е ? :D http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=945025
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Мой приятел го усети:160 лв. от парите които му дават на ръка ги преместили на фиша /при официалните/ След данъците парите му /общо/ са с 40 лв. по малко.
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Изобщо не вярвайте на тея статистици. Примерно вдигнат глобата за неправилно пресичане от 10 на 50лв. Никой никога няма да го приложи, НО - увеличили сме петкратно усилията си за предотвратяване на инциденти с пешеходци.

Коментар

http://www.moreto.net/novini.php?n=181614Европа тръгна на лов за ромиЕкспулсирането на ромските имигранти от Румъния започна тези дни от северна Франция. Повече от 200 души бяха изгонени от цигански катун в покрайнините на Лил. В един друг цигански лагер пък бяха задържани 15 превозни средства, съобщава Би Би Си.Междувременно, в южната част на Европа, станаха няколко криминални инциденти с роми, в които участваха и правителствени служители.На 16 юни полицай откри огън срещу къща на словашки роми в южната част на страната, убивайки трима и ранявайки двама души. Местни медии пък съобщиха, че 51-годишен мъж е застрелял в дома си в град Гурбаново многолюдно циганско семейство. Полицай е отишъл до сградата и без видима причина е открил огън срещу обитателите й роми.Отиде ми надеждата, че тук става дотолкова скапано, че и ромите ще избягат. Пък сега ни ги връщат

Коментар

ls1 написа:
                            Местни медии пък съобщиха, че 51-годишен мъж е застрелял в дома си в град Гурбаново многолюдно циганско семейство. Полицай е отишъл до сградата и без видима причина е открил огън срещу обитателите й роми.[/i]
                            Предполагам става дума за Хурбаново...бил съм там, хубаво градче. Има голяма астрономическа обсерватория, както и мнооооого цигани!

Коментар

Следовател: Доказахме, че атентаторът е камикадзе.

Коментар

Много се смях и аз. Чакаме сега след един месец да докажат, че атентата е станал на бургаското летище.

Коментар

Working...
                                X