Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Е и какво ? Ами прав си е човека . Хвана ли братя Галеви ? Хвана ги . Други ги пуснаха и укриха . Сложи ли прангите на Алексей Петров ? Сложи ги . Други му ги махат и го пущат .Хвана ли килърите ? Хвана ги . Какво е виновен ,че други се мотаят да ги опъндизят .И тая кокошка съдийката Тодорова дето подскача много , как не можа да намери време да напише обвинителните актове ,като е издала осъдителни присъди . Над 50 дела и сега има наглоста да се ербиличи .Тъй че човека си е свършил работата . Нека и съдът да си я върши .
    Коцев, да ме прощаваш, ама се излагаш като кифладжия.Аз разбирам, че си от поколение, което е свикнало да има една версия и да вярва в нея, ама ...Ей за това ще ни управляват още доста време подобни на Цв Цв дебелокожи, бездарни, но нагли и приказливи некадърници. Защото не мислите с главите си, а каквото каже ББ или Цв Цв, това е истина.Съдията да пише обвинителен акт. Ако искаш и дознанието да прехвърлим на съдиите? Имаш нет, прочети някой сериозен сайт, да видим колко дела бяха упоменати първоначално. Попрочети и защитата на жената, качила я е в нета. 50 дела?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Новия посланик на САЩ в България е бивш посланик в Албания и Косово.Аз ли съм параноик или...?

Коментар

ls1 написа:
        Новия посланик на САЩ в България е бивш посланик в Албания и Косово.Аз ли съм параноик или...?
        CIA. Кво те учудва? Или мислиш, че досегашните посланици са били нещо друго?

Коментар

То ясно това. Но все пак сега идва човек, който е с опит в ситуация на формиране на държава в държавата на етнически принцип с преливане на влияние от съседна страна.

Коментар

ls1 написа:
            То ясно това. Но все пак сега идва човек, който е с опит в ситуация на формиране на държава в държавата на етнически принцип с преливане на влияние от съседна страна.
            Предполагам, че просто използват човек с опит в региона.Защото за американците като се каже "Балкани", и им е все едно точно за коя страна става въпрос. Мисля, че това горното, дето си го написал е малко параноично. У нас няма условия за подобно нещо.

Коментар

Immortal написа:
              ls1 написа:
              Предполагам, че просто използват човек с опит в региона.Защото за американците като се каже "Балкани", и им е все едно точно за коя страна става въпрос. Мисля, че това горното, дето си го написал е малко параноично. У нас няма условия за подобно нещо.
              А знаеш ли колко бързо може да се създадат... Необходим ти е само 1 идиот и 3-4 подкупни медии....Пу, пу ... Да не ме чуе дявола...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами не. Хубавото е, че по манталитет и българите, и турците сме еднакво мързеливи. Повече си обичаме чашката и масата, отколкото да се трепем за нечий кеф.

Коментар

Immortal написа:
                  Ами не. Хубавото е, че по манталитет и българите, и турците сме еднакво мързеливи. Повече си обичаме чашката и масата, отколкото да се трепем за нечий кеф.
                  Едно престъпление, представено, че е на верска основа, раздухано подходящо и лавината е тръгнала.

Коментар

Б.Б. е поставил условие на ЕС, че България няма да влезе в евро зоната, докато държавите членки не се вместят в бюджетния дефицит от 3% годишно.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Immortal написа:
                      Едно престъпление, представено, че е на верска основа, раздухано подходящо и лавината е тръгнала.
                      нема нужда от лавини - те бунтовниците си ги внасят. аз все пак се надявам, че няма да се стигне дотам. все пак цялата си държава сме им подарили, като щракнат с пръст и веднага се изпълнява. е, вярно, че и някои европейски фирми гребат в меда, но пак повечето са английски, т.е. все тая.п.с. ББ е титан
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Предпалага се, че ако ЕС иска да влезем в еврозоната ще трябва да се откаже от Еврото и да приеме лева за единна европейска валута. Следователно до няколко години няма да има Еврозона, а ще има Левзона. Така ще се избегне тафтологията!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Като гледам резултатите от избори из Европа ще има не левзона, ами лявзона.

Коментар

Дянков вдига заплати и пенсии... Идат избори!

Коментар

Гледам и електората от Европа прибират с автобуси.

Коментар

Тъй де! Забочнаха селските сборове. Иде І-ви учебен ден, Коледа, Нова година и баби/дядовци трябва да има какво да дадат на внуците. Така се прави, а не 2-3 седмици преди изборите и после другите да плащат.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X