ми победа си е! нали те ни го натресоха тоя бушон!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa написа:Задължително за гледане: http://vbox7.com/play:057485fdСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Скоро се обяви за заловени 4т хашиш на стойност 40 млн. лв.Днес са заловили 12т хашиш и се обявява, че е на стойност 360 млн. евро.Браво, отлично- заловили са го. Но кой им прави сметките?Ако Дянков така смята бюджета ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ъъъ, как точно са смятаи да скрият 4т марихуата? В багажника на семейния москвич?!А 12 тона марихуана как точно се крият?! :D Ако следваме правилото че 10% от скритото количество е намерено, то значи през граница е минал влак с марихуана, и са открили четвърт вагонСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
nikolovvd написа:На митническия ТИР-терминал във Видин не минават Москвичи!Между другото над Видин отново лети хеликоптер, което е сигнал, че става нещо интересно.
Коментар
-
Журналистите, както винаги, с готини заглавия:12 тона хашиш за празника на МВР+ това:Полицаи връхлитат бидон с ракияЕвала, така се празнува
Коментар
-
Аз знам, че е стар номер, но защо никой не се впечатлява? Примерно, правиха се някакви супер неориентирани протести за цените на горивата, а конкретните безобразия пред очите, които имат конкретни решения, ги подминаваме - бездомни кучета ядат хора, Ковачки получава условна присъда за 16 млн данъци, харчим 58 млн за Windows 8. Дори тая поправка за горите, която щеше да спести на частните фирми някакви пари, е по-безобидна от тия неща.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Това взе да се случва вече. Може да е само началото!http://novini.stara-zagora.org/%D0%B...BD-n32075.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар